Haberler

Nejat Tülek, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Oldu

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde tek liste halinde girilen kongrede Nejat Tülek, AK Parti’nin yeni ilçe başkanı oldu.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tek liste halinde girilen kongrede Nejat Tülek, AK Parti'nin yeni ilçe başkanı oldu.

Kongreye AK Parti Kütahya milletvekilleri Mustafa Şükrü Nazlı, İshak Gazel, Ahmet Tan ve Vural Kavuncu ile AK Parti Kütahya 22. ve 23. Dönem Milletvekilli Hüsnü Ordu, AK Parti Genel Merkezi Kütahya İl Koordinatörü 23. Dönem milletvekili Mehmet Nil Hıdır, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, Tunçbilek Belediye Başkanı Agah Aşkın, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tepecik Belediye Başkanı Adnan Korkmaz, Tavşanlı eski belediye başkanı Ali İhsan Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve üyeleri, belediye meclis üyeleri, Maden İş Batı Anadolu Şube Başkanı Yusuf Yaman, Madeni Eşya Sanatkarlar Odası Başkanı Yasin Demirci ve çok sayıda parti üyesi katıldı.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sinevizyon konuşması ile başladı.

Görevi yeni ilçe başkanı Nejat Tülek'e devreden Hilmi Gümüş'ün duygulu konuşmasının ardından Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler söz aldı. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler sundu. Kongrede Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu da birer konuşma yaptı.

Başkan Ali Çetinbaş : Kongremiz Tavşanlı ilçemiz için hayırlara vesile olsun

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş yaptığı konuşmada, "Kongremizin birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirerek güçlendirmesini, Tavşanlı'da yapacak olduğumuz hizmetleri arttırmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Kongremiz Tavşanlı ilçemiz için hayırlara vesile olsun. 22 Ekim tarihinde 13 ilçemizin kongresi inşallah tamamlanmış olacak. Kendi ismini taşıyan İstanbul Fatih'teki Recep Tayyip Erdoğan İmam Hatip Orta Okulunu gidip açıp ilk Kur'an-ı Kerim dersi veren bir büyük dünya liderinin arkasındayız. Bütün Dünya karşısında olsa da biz onla beraberiz deme günüdür bugün. Kutlu olsun, mübarek olsun. 'Adalet yürüyüşü yapıyorum' diye yanına başkaca terör örgütleri mensuplarını alarak Ankara'dan İstanbul'a seyahat etmekten imtina etmeyen kasetle hileyle ana muhalefet partisinin başına gelmiş, fakat halkın gönlüne girmeyi bir türlü becerememiş yalancılara karşı Tavşanlılar kocaman bir tokattır. Çanakkale'de adalet kurultayı yapmaya kalkıp, orada utanmadan arlanmadan hepimiz için mukaddes olduğunu düşündüğüm Çanakkale şehitliğinde saz çalıp, saz eşliğinde dingirdeyip kafa çeken zibidilere Kütahya'nın Tavşanlı'sından kocaman bir tokattır.Burada sizlerden aldığı güçle görevi devralan yeni yönetime şimdiden teşekkür ediyorum. Rabbim hizmetlerimizin katlanarak artmasını nasip etsin" dedi.

Başkan Nejat Tülek: 2001 yılında başladığım bu kutlu yolculukta ben halen buradayım

Tek liste ile seçime girerek görevi devralan Nejat Tülek, yaptığı teşekkür konuşmasında, "6. Olağan Genel Kurlu'na katılarak bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçmişte de olduğu gibi Tavşanlı her şeyde olduğu gibi siyasette de bu birikimi ve deneyimi ile Kütahya'nın öncü birliği, öncü kuvveti, lokomotifi olmuştur. Ancak bu lokomotif olma oturarak, durarak olmaz. En çok ihtiyacımız olan bu lokomotif olmanın gereği birlik ve beraberlik içinde olmamızdır. Ben bu süreçte aday olmamıştım, fakat sizlerin teveccühü, sizlerin sevgisi beni genel merkeze kadar götürdü. Ben aday değilim, herkesin ittifak edeceği bir arkadaşımızı bulalım ve arkasında duralım, bu işi göğüsleyelim demiştim. 2001 yılında başlayan bu kutlu yolculuk inşallah uzun yıllar ve yüzyıllar devam etsin. 2001 yılında başladığım bu kutlu yolculukta ben halen buradayım. İnşallah bu kutlu yürüyüşe devam edeceğim" diye konuştu.

Seçime tek liste halinde giren Nejat Tülek, AK Parti'nin Tavşanlı İlçe başkanlığı şu isimlerden oluştu: Başkan Nejat Tülek, Ali Koyuncu, Kadir Teke, Nihat Dere, Hasan Hüseyin Doğan, Kadir Kırca, İbrahim Vuran, Ceyhun Ceylan, Mustafa Alpay, Tacettin Bahadır, İzzet Biral, Yusuf Taşdemir, Ali Karabulut, Ahmet Dereli, Hasan Sertel, Kadir Kartal, Murat Özkul, Mehmet Akyörük, Mücahit Özçiğdem, Şemsettin Çakır, İsmail Karateke, Serpil Atar, Hatice Dalkılıç, Müjgan Alp ve Semiha Yüksel. (Tİ -EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Çetinbaş Ak Parti Tavşanlı Kütahya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title