Haberler

Nadir Özcan, Burdur Borsa'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

İbrahim Sakızcı ve yönetim kurulu üyeleri, BTB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ı makamında ziyaret ederek, Burdur Belediye Başkan adayı Nadir Özcan'ı tanıtt.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Burdur İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve yönetim kurulu üyeleri, Burdur Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar'ı makamında ziyaret ederek, Burdur Belediye Başkan adayı Nadir Özcan'ı tanıttı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Başar, Burdur'daki yerel seçim çalışmalarının yavaş yavaş hızlandığını belirterek, Belediye Başkan adaylarının şanslarının eşit olduğunu, bu eşitliğin sadece, adayın Burdur'a bakış açısıyla değişebileceğini söyledi.

MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı, MHP Burdur Belediye Başkan Adayı Nadir Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları ziyaretleri kapsamında, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Yılmaz Başar'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Başkan Yardımcısı Abdurrahim Demirel ve Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Macit'te hazır bulundu.

KENTLEŞME SORUNU

Burdur'da, başta kentleşme ve imar sorunu olmak üzere daha bir çok sorun bulunduğunu aktaran Nadir Özcan, "Biz bunları çözeceği ama bizim belediyecilik anlayışımız bunlar değil. Belediye başkanı bunlarla uğraşmaz, kentin vizyonunu çizer, kentin gelişme çizgisini, trendini, kaynaklarını, enformatik bilgilerini derler, bu anlamda sivil toplum kuruluşları, üniversite ile işbirliği yapar, ekip arkadaşlarıyla talimatları gözler, gücü koordine eder. Bizim belediye başkanlığı anlayışımız bu" dedi.

İŞ GÜCÜ KAYBI

Üzerinde durulması gereken noktanın, il'e rehberlik etmek, il'in sosya-ekonomik gelişmesini sağlamak olduğunun altını çizen Özcan, "Bizim iş gücü kaybımız var. Katma değer kaybımız var. Bunlar ilimizde maalesef kalmıyor. Biz, ürettiğimiz sütü göle bıraksaydık, belki göl kurumazdı. Burada bizim ciddi kaybımız ve kaçağımız var. Biz, bu alanda rehberlik etmek istiyoruz. Hukuki zincirler var, biz bu zincirleri kırmak istiyoruz. Bir yatırımcı geldiği zaman, kişiye yer gösterir. Hukuki prosedürler doğurmasını engeller. Allah bize nasip ederse, bu memleketin ayaklarına vurulan zincirler var, mücavir alan diye bir şey var. Biz bunu kaldırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

KONTEYNERDE SATILAN EZME MEŞHUR DEĞİLDİR

Son olarak, yol kenarlarından, konteynerler içerisinde satılan ceviz ezmesini de eleştiren Özcan, şu şekilde konuştu, "Konteynerlerde satılan ceviz ezmesi meşhur değildir. Meşhur olan ceviz ezmesi, konsept olarak konteynerde satılamaz. Konteynerde satılan bir ürün, Allah korusun insanı zehirleyebilir. Bu anlamda bizim en önemli paydaşlarımızla sizler olacaksınız.

BİZİM SANAYİMİZ HAYVANCILIK

Burdur'da, başta insan göçü olmak üzere, Burdur'un tanıtımına kadar birçok eksiğin olduğunu yineleyen Başkan Yılmaz Başar da, "Biz, tüm geçiş yollarının kesiştiği bir noktadayız. Ama bu fırsatı bir türlü kullanamamışız. Sizin de söylediğimiz gibi, ürün kaybı noktasında, altında bulunan sebepleri araştırmamız gerekiyor. Halıcılık, gülcülük gibi birçok değerlerimiz yok oldu. Bizim sanayimiz, hayvancılık. Bunu kaybetmemiz lazım" dedi.

BURDUR YAŞANILABİLİR BİR KENT OLMALI

Burdur'un merkez nüfusunun 72 bin, Antalya'da yaşayan Burdurlu sayısının ise iki katı olduğunu aktaran Başkan Başar, sözlerini şu şekilde sürdürdü, "Öncelikle insanlara, Burdur'u sevdirmemiz gerekiyor. Burdur nasıl sevilir, yaşanılabilir bir kent olduğunda. Halkımız, özellikle hafta sonları Burdur'u terk etmemeli, Isparta'nın, Antalya'nın alışveriş merkezlerini doldurmamalı. Bunların hepsi bizim elimizde. İlimizde 3 partinin Belediye Başkan adayları şekillenmeye başladı. Bu üç partideki adayların veya aday adaylarının şansları bence eşit. Bu eşitliği, sadece bakış açısı değiştirecek. Siz ve diğer Belediye Başkanı adaylarına seçim sürecinde başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İBRAHİM SAKIZCI Antalya Burdur Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title