Haberler

Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatı'nı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı 2’inci Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatını ziyaret ettiElazığ Milletvekili Metin Bulut İl Koordinatörü Mevlüt Akgün ile birlikte AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatını ziyarette yaptığı konuşmada, siyasetin elit bir kesimin sadece Ankara’daki ofislerde oturup yönettiği bir şey olmadığını söyledi.

Ak Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı 2'inci Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatını ziyaret etti

Elazığ Milletvekili Metin Bulut İl Koordinatörü Mevlüt Akgün ile birlikte AK Parti Hisarcık İlçe Teşkilatını ziyarette yaptığı konuşmada, siyasetin elit bir kesimin sadece Ankara'daki ofislerde oturup yönettiği bir şey olmadığını söyledi.

Bulut, "Bunu yapanlar zaten kazanamıyorlar ve başarılı olamıyorlar. Siyaset alanda sürekli yapılan bir iştir. Yani ne kesinti kabul ediyor, nede mesafe koymayı kabul ediyor. O yüzden zor olsa da, güç olsa da bölgemizdeki bütün ilçeleri tek tek gezeceğiz. 2'inci Bölgede 185 ilçemiz var. Çok kolay bir iş değil, ama biz bunların hepsini gezmek istiyoruz. Şundan dolayı gezmek istiyoruz; İstedikleri kadar şu ilçe şöyle, şu ilçe böyle diye anlatsınlar, bizzat gezecek, görecek ve sahaya ineceksiniz. Ancak öyle anlayabiliyorsunuz. Bizde ondan dolayı çok yoğun bir mesai harcayıp tüm ilçelerimizi tek tek gezmek istiyoruz. Allah'a hamdolsun ki böyle yapıyoruz. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Biz dinamik bir yapıyız. Yarın seçim olsa biz hazırız. Canlılığımızı ve gücümüzü halkımızdan alıyoruz. Teşkilat olarak Salı günü yapılan toplantıları sakın terk etmeyin. Çünkü araya kopukluk girdiğinde sizin toparlama şansınız ve ihtimaliniz olmuyor. Ne olursa olsun bu toplantıları devam ettirmek lazım. Böyle olunca mutlak başarı sağlanıyor. 2002 Yılı 3 Kasım Milletvekili seçimlerinde Hisarcık'ta yüzde 28 oranında oy almışız. Son seçimlerde ise bu rakam yüzde 68'e sıçramıştır. Bu başarı çaba, gayret ve liderimizin dik duruşuyla elde edilmiştir. Sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 15 Temmuz'da Türkiye'de bütün teşkilatlarımız Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu ortaya koydu. Hep birlikte alanlara indik. Belediye Başkanlarımız hakikaten büyük destek verdiler. Büyük belayı hep birlikte defettik, bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Bu bir hasbıhal toplantısı, artık sizler bu işin gerekliliğine bizden daha fazla inanıyorsunuz" diye konuştu.

"Hisarcık'tan memnunuz"

AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, "Genel itibarıyla Kütahya'da veya Anadolu'da İlçe Teşkilatları ziyaret edildiğinde orada bir operasyon, bir kongre, bir seçim akla gelir. Hisarcık'ı Hisarcık'ta görmek, Hisarcık'ı Hisarcık'lılarla konuşmak amacıyla bu ziyareti gerçekleştiren 2'inci Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve İl Koordinatörümüz Mevlüt Akgün'e çok teşekkür ediyorum. Ben 2009 yılından beri takip ediyorum Hisarcık teşkilatı her daim il teşkilatı ile beraber Genel Merkezimizin kendilerine verdikleri görevi ilçe ölçeğinde kendi ellerindeki imkanları zorlayarak tam anlamıyla yerine getirmek üzere bir geleneğe sahiptir. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan teşkilatlardan geldiğinden dolayı şu an itibarıyla İlçe Başkanı ve teşkilat üyelerimizin yapacağı teşkilat çalışmalarının koordinasyonunda ve içerisinde yer alıyor. Belediye Başkanı teşkilat ilişkisinden ziyade bir arkadaş, bir kardeşlik hukuku geliştirmiş durumdalar. Dolayısıyla Hisarcık teşkilatımızın başta İlçe Başkanımız olmak üzere bizim 20 aylık görev süremizde yapmış oldukları faaliyetlerden İl Başkanlığı olarak memnunuz. 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra tüm Kütahya teşkilatlarında olduğu gibi Hisarcık teşkilatımız da üzerine düşen vazifeyi demokrasi nöbetleri ile alakalı organizasyonu kendi ölçeğinde burada bir tehlike olmasa bile parti binasında ve meydandaki kahvelerde bekleyerek Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu organizasyonlarla yerine getirmiştir" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası'nın ev sahipliği yaptığı ziyarete, 2'inci Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut, İl Koordinatörü 22 ve 23. Dönem Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Salim Turası, yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer katıldı.

Bölge Koordinatörü Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve İl Koordinatörü Mevlüt Akgün teşkilat binasından ayrılarak ilçe hükümet konağı önündeki vatandaşlarla sohbet ettikten sonra Belediye Başkanı Fatih Çalışkan'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Bulut AK Parti Hisarcık Elazığ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title