Haberler

MHP Terzialan Belde Seçim Bürosu Törenle Açıldı

Çanakkale’nin Çan ilçesine bağlı Terzialan’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) seçim bürosu kalabalık bir katılımla açıldı.

Çanakkale'nin Çan ilçesine bağlı Terzialan'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) seçim bürosu kalabalık bir katılımla açıldı.

Yapılan açılışa MHP Çan İlçe Başkanı Fikri Yılmaz, MHP Çanakkale İl Genel Meclis Üyesi Halil Turhan, Çan Ülkü Ocağı Başkanı Adem Şeker, MHP Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz, MHP 2007 Yılı Milletvekili Adayı emekli Öğretmen Recep Cahit Özer, Çan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Güner ve çok sayıda partili katıldı. Açılış konuşmasını MHP Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen Yaptı. Göymen Yaptığı konuşmasında "Bizler Terzialanlıyız. Dirimiz de ölümüzde burada. Bizler Terzialan'ın sorunlarını iyi biliyoruz. Buna çözüm bulmak bizim işimiz, bu dönem bize sahip çıkın. Bu dönem bizim dönemimiz olsun. Terzialan'da şimdiye kadar yapılan yatırımlara karalama yapılıyor. Ben bundan önce görev yapan eski başkanımız Münür Karabacak ve halen başkanlık görevini yürüten Bahattin Sağın'a, Terzialan'a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

MHP Çan İlçe Başkanı Fİkri Yılmaz, "Terzialan'ı yönetecek kişiyi size getirdik. Terzialan için büyük projelerimiz var. Sizin içinizden birisini sizler için getirdik. Sizlerde Tuncay Göymen kardeşime sahip çıkacağınıza eminim. İnşallah 30 Mart akşamı da yine böyle bir coşkuyla burada sizlerle beraber oluruz" diye konuştu.

2007 yılında MHP'den Çanakkale Milletvekili adayı olan emekli öğretmen Recep Cahit Özer, "Türkiye iyi günlere gitmiyor, analar! Her gün televizyonları seyrediyorsunuz, Türkiye'de olan olayları günü gününe, saniyesi saniyesine artık sizlerde biliyorsunuz. İnsanların ne kadar zor şartlarda yaşadığını, açlığın, sefalet boyutuna geldiğini, paranın pul olduğunu ama bir takım insanların da gittikçe zenginleştiklerini, ayakkabı kutularında milyon dolarların çıktığını görüyorsunuz. Ama en önemlisi Türkiye Cumhuriyeti Devleti çatırdamaya başladı. Türkiye Cumhuriyeti devleti ilk defa tehlikeli bir boyuta gelmeye başladı. Türklük yok edilmeye çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti parçalanmaya çalışıyor ve ne yazık ki bizi yönetenler bunlara çanak tutuyor. 30 Mart seçimi Türkiye siyasetiyle genel siyasetiyle ayırmamak lazım. Biraz önce Tuncay Başkanım söyledi burada hizmet eden alın teri döken vaktini Terzialan'ın güzelleşmesi için harcayan bütün belediye başkanlarına teşekkür etti, bizlerde teşekkür ediyoruz huzurlarınızda. Ama 30 Mart Türkiye'nin genel siyasetiyle çok alakalı bir seçim. Bu seçimde vatanını sevenler, memleketini sevenler, milletini sevenler, Türküm diyenler, inanan Müslümanların yeri işte burası, Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Resmi dairelerin başından Türkiye Cumhuriyeti adının kaldırılmaya başlandığı, okullardan andımızın kaldırıldığı, ne mutlu türküm sözünün söylenemez duruma düşürüldüğü Türkiye'de, ey Terzialan'lılar işte size büyük görev düşüyor" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosu büyük bir coşkuyla açıldı. Gerçekleşen açılış sonrası katılan misafirlere pilav ve yoğurt ikram edildi. AK Parti Terzialan Belediye Başkan Adayı Yücel Doğan açılışın yapıldığı seçim bürosuna gelerek, MHP Terzialan Belediye Başkan Adayı Tuncay Göymen ve MHP Çan Belediye Başkan Adayı Sevim Öz'e başarılar diledi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fikri Yılmaz Terzialan Çanakkale Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title