Haberler

MHP Seyhan'da "Bünyamin Kaya" Dönemi

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Seyhan İlçe Kongresinde Mustafa Eren'e karşı yarışan Bünyamin Kaya, 286 delegenin kullandığı oylarla ilçe başkanı seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan ilçe kongresinde Mustafa Eren'e karşı yarışan Bünyamin Kaya, 286 delegenin kullandığı oylarla İlçe Başkanı seçildi.

Büyükşehir Belediyesi tiyatro salonunda yapılan MHP Seyhan İlçe Olağan Kongresi saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra divan seçimi gerçekleştirildi. Kongreyi MHP MYK Üyesi Yılmaz Tankut'un başkanlığında oluşan divan yönetti. Eski Başkan Yusuf Kanlı'nın tekrar aday olmadığı kongrede iki ayrı listeyle seçime katılan adaylar Bünyamin Kaya ve Mustafa Eren'in birlik ve beraberlik görüntüsü yoğun alkış aldı. Bünyamin Kaya ve Mustafa Eren, birer konuşma yaparak delegelerin desteğini istediler.

İL BAŞKANI MUSTAFA İZGİOĞLU

Kongrenin açılış konuşmasını iki adayı da yanına alarak yapan MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu, Türkiye genelinde 17 Kasım'da başlayıp 26 Şubat 2014 tarihinde, Adana'da ise bugün başlayan ve 8 Şubat 2015 tarihinde sona erecek kongre sürecine ilişkin olarak "Bu süreç sonunda tazelenen ve kuvvetlenen teşkilat yapımızla Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin liderliğinde Milliyetçi Hareket'in kutlu iktidar yürüyüşünü hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bugün bu kongre salonunda demokrasinin ikiz kardeşi olarak kabul ettiğimiz milliyetçilik anlayışımızla ilçe kongremizi tamamlayarak Milliyetçi Hareket'in gücüne güç katacağız ve aziz milletimizin umudu olmaya devam edeceğiz" dedi.

İzgioğlu, "Bu kongrelerimiz birlik ve bütünlüğümüzün perçinlendiği, 30 Mart seçimlerinde Adana'da partimizin kazandığı zaferin taçlandığı, kaybedenin asla olmadığı ama tek kazananın ise Milliyetçi Hareket Partisi'nin olduğu kurultaylarımız olacaktır" diye konuştu.

YUSUF KANLI'YA PLAKET

Bu arada yeniden aday olmayan MHP Seyhan İlçe eski Başkanı Yusuf Kanlı'ya hizmetlerinden ötürü yönetim kurulu adına plaket verildi.

Kongrede ayrıca şu isimler hazır bulundu;

MHP MDK Başkanı Fatin Özdemir, MHP MYK Üyesi Metanet Çulhaoğlu, Milletvekilleri Muharrem Varlı, Ali Halaman, Seyfettin Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Uzunlular, Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Salih Gökçe, Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Hasan Yaman, Partinin ak saçlılarından Nurettin Pakyürek, yanı sıra ilçe başkaları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları, kadın kolları yöneticileri, meclis üyeleri.

286 OYLA YENİ BAŞKAN KAYA

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. 400'ü asil, 23'ü 'doğal' toplam 423 delegenin kayıtlı olduğu MHP Seyhan İlçe Olağan Kongresi'nde Mustafa Eren 105 oy alırken Bünyamin Kaya ve 286 oyla İlçe Başkanlığı görevine seçildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bünyamin Kaya Mustafa Eren Seyhan Yerel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title