Haberler

MHP Kuşadası Adayı Belli Oldu

Güncelleme:

Uzun yıllar ANAP ilçe başkanlığı yapan Av. Mahmut Kazancıoğlu, MHP'nin Kuşadası Belediye Başkan Adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Parti (MHP) Kuşadası adayı belli oldu. Uzun yıllar ANAP ilçe başkanlığı yapan Av. Mahmut Kazancıoğlu, MHP'nin Kuşadası Belediye Başkan adayı oldu.

Mahmut Kazancıoğlu'nun MHP'den Kuşadası Belediye Başkan adayı olmasının ardından ir tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. MHP Kuşadası ilçe binası önünde gerçekleştirilen toplantıya MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, MHP Aydın il Başkanı Fevzi Köse ve MHP Kuşadası ilçe Başkanı Cemal Sarı ile birlikte kalabalık bir partili ve vatandaş topluluğu katıldı. Katılımın yoğun olması nedeniyle parti binası önünde mitinge dönüşen tanıtım toplantısında konuşan MHP Kuşadası Belediye Başkan Adayı Av. Mahmut Kazancıoğlu, " Kuşadası'nda yaşayan ve sorunlarını çok iyi bilen halkın içinden içinizden biriyim. Kuşadası'nda eğer halkımız bizleri uygun görüp de seçerse, sorunları çözmeye talibiz. Kuşadası halkının menfaatlerinin kamu hakkının ön planda tutulduğu bir belediye vaat ediyorum ve hepinizin desteğini bekliyorum " dedi.

Toplantıda konuşan MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak ise " Bütün dünya aç gözlerini dikmiş Türkiye'yi parça parça etme uğraşısı veriyor. Bu gelişmeler ışığında biz 2014 yerel seçimlerinde aklımızı, bilgimizi, sağ duyumuzu ve mantığımızı inşa ederek Türkiye'deki ve Aydın'daki bütün gelişmeleri halkımızın aklıselimine sunacağız "dedi Konuşmasında CHP'nin Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özlem Çerçioğlu'na da sert eleştirilerde bulunan MHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Uzunırmak, " Özlem Çerçioğlu'nun hayatı vaat etmek ama gerçekleştirmemek. 2009 yerel seçimlerinde Özlem Çerçioğlu hanımefendinin vaatleri olan seçim kitapçığı var. Bu kitapçık Aydın Belediye Başkanının halka vaat ettiği kitapçıktır. Kendisi buraya geldiğinde Aydın Belediye Başkanı seçildiği günden bu yana geçen 5 yıla yakın sürede bu kitapçıktaki verdiği vaatlerden hangilerini gerçekleştirmiş ve nelerin hiç kenarından bile geçmemiş önce bunları sorun, ondan sonra vaat edeceklerine dinleyin. Aydın, altyapısı ve üstyapısıyla modern, refahı giderek artan, sosyal barışın sağlandığı güvenilir bir kent olacak. Bu üç konuda çok iddialıyız. Vizyonumuzla, bilgi birikimimiz ve tecrübelerimizle marka bir kent yaratacağız. Bir zamanlar gelişmişlik sıralamasında yedinci sırada olan kentimizi hak ettiği noktalara taşımak bizim işimiz. İzmir ve Denizli arasına sıkışmış Aydın kabuğunu mutlaka kırmalı. Bu kentin imkanları ve potansiyeli doğru kullanılırsa başarılamayacak hiçbir iş yok. İnşallah bütün bu saydıklarımızı yapmak bize nasip olacak " diye konuştu.

MAHMUT KAZANCIOĞLU KİMDİR ?

1965 Kuşadası doğumlu olan Mahmut Kazancıoğlu, 1988 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1989 yılından beri Kuşadası'nda serbest avukatlık yapan Kazancoğlu, 1995-2005 yılları arasında 10 yıl süreyle Anavatan Partisi Kuşadası ilçe başkanlığı görevinde bulundu. MHP Kuşadası Belediye Başkan adayı Avukat Mahmut Kazancıoğlu, evli ve bir çocuk babası. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu Ali Uzunırmak Kuşadası Aydın Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

cafer berbercaferhoca@hotmail.com:

sayın kazancıoğlu dik dur eğilme halkın ihtiyacvar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title