Haberler

Sinan Özedincik'le Haftanın Magazin Gündemi

Güncelleme:

Sinan Özedincik bu hafta da magazin gündemini yakın markaja aldı.

Sinan Özedincik bu hafta da magazin gündemini yakın markaja aldı. İşte Günaydın gazetesinin usta kalemi Sinan Özedincik'den Sabah.com.tr okurlarına özel açıklamalar...

MARİLLA ERÇİK / SABAH İNTERNET

AJDA BU DAVANIN PEŞİNİ BIRAKMAZ

Ajda Pekkan, estetiysen Prof. Dr. Nazım Durak'ın "Hilkat garibesi", "Gözleri kurbağa gibi bakıyor", "Yüzünde mimik yok", "Maymun poposu gibi dudakları var" biçimindeki sözleri üzerine geçtiğimiz gün İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Pekkan'ın avukatı Osman Hacıbekiroğlu dava dilekçesinde "Davalının saldırı niteliğindeki açıklamaları, müvekkilimi derinden üzmüş ve toplum önündeki sanatçı kişiliğini zedelemiştir" diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundukları açıkladı. ve Prof. Dr. Durak'tan, 1 milyon lira manevi tazminat istediklerini söyledi. Sizce Pekkan'ın geçirmiş olduğu estetik operasyonlar Durak'ı neden bu kadar rahatsız etmiş olabilir?

Nazım Durak'ı rahatsız eden bu değil. Durak'ın geçmişine bakarsak reklamı çok sevdiğini görürüz. Kendisi gündeme gelmek istedi ve Ajda Pekkan'ı kullandı. Çünkü Ajda Pekkan gazetelerin manşetlerinden düşmeyen biri. Durak estetik uzmanı. Ajda da estetik denince akla gelen ilk insan. Nazım Durak bunu kullanmak istedi fakat seviyeyi kaçırdı. Yaptığı açıklamalardan pişman olduğunda iş işten geçmişti. Pekkan'dan her ne kadar özür dileyip araya birilerini sokmaya çalışsa da bu olay artık kapanmaz. Durak'ın sadece hakaret davası değil, estetik operasyon sonucu açılan davaları da var... Biri burnunu beğenmedi, diğeri göz kenarlarını. Mesela, Emel Müftüoğlu, ya da İlknur Bozkurt ve daha pek çok isim... Çok gereksiz çıkışlar yapıyor Durak!

Diyelim ki Ajda Pekkan bu davayı kazandı. 1 milyon TL ile ne yapar?

Ajda'nın parayla pulla işi olmaz. Kazandığı parayı da hayvan haklarını koruma merkezlerine bağışlar. Şöyle de bir durum var ortada, hukuken bu miktarı alması mümkün değil. Ama bu paranın bir kısmını büyük ihtimalle alacak. Benim tanıdığım Ajda bu işin peşini bırakmaz.

#Sayfa#

KARİYERİNİ ETKİLEMEKTEN KORKUYOR

Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman'ın oyuncu Gülcan Arslan ile ilişkisi yılan hikayesine döndü. Bir ayrılıp bir barışan çiftin aşklarının sona erdiği artık kesinleşti gibi. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Toraman başka bir kadınla Bebek'te bir restoranda yemekte görüntüledi. Kameraların kendilerini izlediğini gören Toraman, garsonları "Engel olun lütfen" diye uyardı. Eski sevgilisi Arslan'a mı yakalanmaktan çekiniyor olabilir mi?

İbrahim Toraman, yazın başlarında Gülcan Arslan ile fotoğrafları yayınlanınca da tepki göstermişti. Çok açık olarak, her yakalandığında kaçmasının sebebi futbol kariyeri. Futbolcular basının performanslarını etkileyeceğini düşünürler. Bunun en büyük örneği de Arda Turan ve Sinem Kobal çifti. Dikkat ederseniz Toraman yıllardır hep yazın ve farklı isimlerle objektiflere yakalanıyor. Bu saatten sonra da onu biriyle görmemiz zor... Çünkü kendisi kışın hiç kimse ile yakalanmıyor. Toraman paparazilere yazın yakalanıp kışın yakalanmayan neredeyse tek futbolcu diyebiliriz.

#Sayfa#

BU KADAR LAFTAN SONRA ÇOK ZOR

Geçtiğimiz aylarda eşi Murat Kadıoğlu ile boşanmanın eşiğine gelen ve yaşadığı zor günleri televizyon ekranlarında ağlayarak anlatan Simge Tertemiz'in artık yüzü gülüyor. Eşi ile aralarındaki sorunları çözen Tertemiz, geçtiğimiz günlerde Cahide'de 25. yaş gününü kutladı. Murat Kadıoğlu ile eski günlerine geri dönen genç mankenin sizce ekranlarda ağlaması reklam için miydi?

Çok ilginç bir ikili. Birbirlerine bu kadar saydırıp bir araya nasıl geliyorlar hala anlamış değilim. Murat Kadıoğlu'nun Simge Tertemiz ile ilgili neler söylediğini bütün magazin basını biliyor. Bu çift ne zaman sarmaş dolaş fotoğraflarla karşımıza çıksa biz magazinciler çok şaşırıyoruz. Bunlar nasıl hala beraber olabiliyorlar diye... Birliktelik, bu kadar ağır laflardan sonra çok da kolay olmasa gerek.

Arada bebek var sonuçta, belki de o yüzdendir...

Belki de... Simge hassas bir dönemde olabilir. Yaşı da küçük... Özel hayatlarına girmeyelim diyoruz ama iş böyle olunca da konuşmadan olmuyor. Umarım bu saatten sonra mutlu olurlar. Simge işini de yapmıyor zaten. Normal bir hayat yaşasınlar ki geçmişi unutalım. Böyle olursa unutmamız zor!

#Sayfa#

AZRA VE KIVANÇ ARTIK ÇOK CİDDİLER

Kıvanç Tatlıtuğ'la yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Azra Akın, arkadaş grubuyla İstanbul Beyoğlu'nda çıktığı eğlencede görüntülendi. Akın yanındaki erkek arkadaşıyla ilgili sorulara "O benim arkadaşımın sevgilisi ve iyi bir arkadaşım, yapmayın lütfen böyle şeyler" diye tepki gösterdi. Azra'nın sabaha karşı 04.00'te terk ettiği mekanda, gözyaşlarına boğulduğu da öğrenildi. Akın, Tatlıtuğ ile arası bozulduğu için mi mekanı ağlayarak terk etti dersiniz?

Azra ve Kıvanç'ın problemlerini artık dışarıda milletin gözü önünde yaşayacaklarını sanmıyorum. Akın'ın ağlayarak mekanı terk etmesinin bir nedeni vardır. Ancak bu Kıvanç değildir. Muhakkak başka bir haber almıştır. Azra ve Kıvanç bu ilişkide artık çok ciddiler. İkisi de göz önünde olunca böyle oluyor.

Bu arada Azra Akın gece dörtte çıkarken, bir taksiciyle de ilginç bir diyalog yaşadı. Üstünde fazla para olmadığını söyleyen Akın, taksiciden kendilerini eve kadar bırakmasını rica etti. Taksici, Akın'ın ricasını kırmadı...

Bu ilk defa rastladığım bir durum deği,l ünlü isimlerde çok oluyor. Nasıl olsa benim yerim yurdum belli diye düşünüyorlar galiba. Öyle isimler biliyorum ki masadan bir kuruş ödemeden kalkıp gidiyorlar. Bunu kötü niyetlerinden de yapmıyorlar aslında. Davet davet o kadar çok geziyorlar ki para vermemeye alışıyorlar. Hatta bir keresinde bir mekan sahibi ile konuşmuştuk... "Gelir yemeğini yer ve gider, biz de hiçbir şey diyemeyiz demişti" çok çok ünlü bir isim için. Hatta bunu üst üste 8 kez yapanı da var! Bazıları bunu suistimal ediyor da olabilir. Azra için bunu söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum. O an zor bir durumdadır ve bir anda üzerinde yokken çıkmıştır. Ancak eminim Azra daha sonra taksicinin parasını yollamıştır. Taksiciyi de tebrik etmek lazım bunu kabul ettiği için, bu zamanda çok zor...

#Sayfa#

ALİŞAN HEM GEREKSİZ HEM ÇOK KONUŞUYOR

Şarkıcı Alişan'la yaşadığı iki aylık aşkla adını duyuran Seda Önder, sanal alemde temizlik peşinde. Önder, "Ne zaman Google'a girsem Alişan'la yaşadığımız günlerin haber ve fotoğrafları geliyor. 50-60 sayfa var. Link başına 100-200 TL veriyorsunuz, siliyorlar. Alişan'ı silmek bana bayağı pahalıya patlayacak. Ama o iki ayı hayatımdan tamamen silmek istiyorum" dedi. Sizce Önder, Alişan'a neden bu kadar kin besliyor?

Bir kere 50-60 liraya onları sildirmek biraz zor, hatta mümkün değil. Google'daki adamı kafaya alabilirse belki... Seda'nın kin beslemesinin sebebi, Alişan'ın Demet Akalın ile birlik olup onun için ağır laflar söylemesi. Bazıları bunu hazmeder bazıları edemez. Önder de bunu hazmedemeyenlerden. Alişan her yerde Önder'le ilgili açıklamalar yaptı. En çok da "Seda Önder'in Alişan'dan önceki hayatı belli" açıklamaları Önder'i çileden çıkarttı.

Şöyle bir şey var Demet Akalın ve Alişan'ın arası bozuldu ve Akalın Önder'i Twitter'dan ekleyerek bir adım attı, peki buna ne demeli?

Bu sefer Alişan'ın düşünmesi lazım... Alişan, Demet Akalın, Ece Erken, Çağla Şikel ve Seda ile problem yaşadı. Demek ki sorun Alişan'da. ya kullanılıyor ya da kullanıyor. Bu saatten sonra akıllı davranması lazım. Neden bu dört isimle problem yaşamış. Bu örneği başka isimlerde görmüyoruz. Çünkü Alişan kimi zaman hem çok konuşuyor hem gereksiz konuşuyor. Herkesin de dolduruşuna geliyor. Alişan temiz bir çocuk, belki de gerçekten kullanılıyor.

#Sayfa#

HAFTANIN MAGAZİN BOMBASI

Kerem Göğüş'ün Wilma Elles için eski nişanlısı olan Burcu Çetin'le ayrıldığı ortaya çıktı. Göğüş, tanışıp arkadaş olduğu Alman oyuncuyu Haziran ayında nişanlısı ile tanıştırmış hatta üçü Cannes'da tatil bile yapmış. Bu tatilden 15 gün sonra ise Göğüş, nişanlısı Çetin'den ayrılıp Elles ile yeni bir aşka yelken açmış. Gerçek kalbi kırık eski nişanlının Facebook'a koyduğu fotoğraflarla ortaya çıktı. Göğüş ise "Nişanlımdan Wilma için değil, anlaşamadığım için ayrıldım" dedi. Sizce bu açıklaması samimi mi?

Bu haftanın magazin bombası bu! Kerem Göğüş, bütün hafta boyunca bu haber yayınlanmasın diye çok uğraştı. Araya koymadığı adamlar kalmadı, konuşmadığı kişi kalmadı. Wilma Elles, Göğüş ve sevgilisi, bir de bilinmeyen biri ile tatile bile gidiyor. Kerem'in iddiası şöyle: Burcu ile ilişki bittikten sonra Elles ile ilişkisi başladı. Ama o dönemde kafasına koymuş Wilma ile olmayı. Üstelik Burcu ile Wilma yakın arkadaşlarmış. Wilma nikahlarında şahit olacakken şimdi Kerem'in sevgilisi oldu. Anlaşılan Wilma dizi hayatını gerçek hayata yansıtmaya başladı. Kerem Göğüş ile ilgili çok ciddi iddialar da var geçmişte... Reklam peşinde koşan biri olduğunu, hatta bunun için reklam ajansları ile bile görüştüğünü duydum. Göğüş Holding olarak değil Kerem Göğüş olarak her yerde adının geçmesini istiyormuş. Ünlü olmak için PR'cıları aradığı da iddia edildi. Hatta Elles ile bu yüzden ilişki yaşadığı da konuşuluyor. İlginç bir bilgi de aldım bu arada, Elles şu anda Taksim Tünel'de eski sevgilisi Levent Özçelik'in evinde oturmaya devam ediyormuş. Hatta Göğüş'ün şöförü Elles'i araba ile oraya bırakıyormuş. Üstelik Levent Özçelik Wilma'nın hala basın danışmanı... Kerem Göğüş bunları bilmiyor mu? Bunları biliyorsa bu nasıl iş? Kerem Göğüş nişanlısının açtığı Facebook sayfasını bile kapatırmıştı.

#Sayfa#

NAZ ATTIĞI KAZIĞIN AYNISINI YİYECEK

Naz Elmas, sevgilisi Umut Eker'le Asmalımescit'te dudak dudağa görüntülendi. "Artık 'kaçıyorlar' yazmazsınız" diyen Naz Elmas, evlilik söylentileri içinse "Öyle bir şey yok" diye konuştu. Birkaç hafta önce bu ilişkiyi yalanlayıp daha sonrada kameralara dudak dudağa yakalanmayı nasıl yorumluyorsunuz?

Naz Elmas neden bunu iki hafta önce bunları yalanladı ve şimdi kabul ediyor. Neden en yakın arkadaşımın sevgilisi dedi? Neden o fotoğrafların silinmesi için muhabirlerle konuştu. Hatta yalvardı. Ertesi gün haberler çıktığında yalanladı bunları. O haberi yaptığımızda biz suçluyduk şimdi ise haklı olduğumuz ortaya çıktı. "O zamanlar sevgili değildik"diye açıklama yapıyorlar. Böyle bir şeye kim inanır? Neden sevgilin olmayan adamla el ele geziyorsun o zaman? Duyguların kesin değilse neden böyle bir şey yapıyorsun? Çünkü o dönemde Umut Eker'in o zamanki sevgilisi Simay Bülbül'e söyleyemediler. Şimdi Naz ve Simay'ın da arası bozuldu. Naz'ın bu ilişkisi de uzun sürmez. Hatta Naz bu attığı kazığın aynısını da yiyecek.

#Sayfa#

MELTEM'İN KAYINPEDERİ AJDA'NİN ESKİ SEVGİLİSİ

Geçtiğimiz hafta Alican Özbaş ile nikah masasına oturan Meltem Cumbul istenmeyen gelin mi? Arkadaşları ile yemekten dönen Cumbul'a kayınpederi Erol Özbaş'ın şu sözleri hatırlatıldı: "Oğlum evlenmiş, haberim yok. Bir gün içinde yapmış kerata. Bizim oğlan resmi nikah yapmış, enayilik yaptı. Meltem Hanım gelin olarak değil de kişilik olarak dört dörtlük." Cumbul ise sessizliğini koruyarak sadece alyansını gösterip gülümsedi...

Erol Özbaş yaptığı bu açıklamadan rahatsız oldu ve bunu hemen düzeltti. Cumbul'u istememiş olmasının nedenini ben anlamış değilim. Cumbul'u çok iyi tanırım. Bu piyasadaki magazin figürleri arasında en düzgün, en donanımlı en akıllı, en zeki insanlardan biri. Meltem'i tanımadığı için bu açıklamayı yaptı sanırım. Ayrıca Özbaş'ın bu açıklaması da olay. Çünkü "önce geçmişine bak" derler adama... Evli olduğu dönemde Ajda Pekkan ile imam nikahı kıydı. Hatta beraber yaşayıp havuz başlarında beraber pozlar verdiler. Böyle konuşmasının nedeni belki oğlu ile Cumbul arasındaki yaş farkı olabilir. Meltem'in geçmişteki ilişkilerine bakılırsa hepsi kendinden küçük. Ayrıca Alican'ın da geçmişte bir evliliği oldu. Ben burada asıl Meltem'e üzülüyorum. İnşallah üzülen taraf Meltem olmaz.

#Sayfa#

PASCAL'IN GÜNLÜK AŞKI OLMASI BİLE ZOR

Pascal Nouma, Çeşme'de yanında sarışın bir kadınla samimi görüntüler verdi. Mekana birlikte giren ve deniz kenarında kendilerine özel loca yaptıran ikili sarmaş dolaş bir gün geçirdi. Bir ara kız arkadaşıyla öpüşen Nouma çevresinin kalabalık olmasına hiç aldırış etmedi. Pascal'ın ne kadar çapkın olduğunu artık bilmeyen kalmadı sizce yanındaki genç kadınla aralarında ciddi bir aşk olabilir mi?

Pascal'ın yaz aşkı değil günlük aşkı bile olması çok zor. O anlık bir ilişkidir. Pascal rahat adam, bilerek de öyle davranmış olabilir. Magazinci arkadaşlarımız biraz daha orada kalsalar eminim başka fotoğraflarda yakalarlardı. Enteresan bir adam olduğunu bilmeyen yok. Kimseyi umursamadığını biliyoruz. Gelip geçici bir heves...

Pascal bu saatten sonra ciddi bir ilişki yaşamaz diyorsunuz?..

Bunu söylemek çok iddialı olur ama şöyle diyebiliriz, Pascal ciddi bir ilişki yaşarsa herkesi çok şaşırtır.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Sinan Özedincik Meltem Cumbul Kerem Göğüş Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title