Haberler

Sette olay çıkardı! Fahriye Evcen, lüks karavanı gelmeden çekimlere başlamadı

Güncelleme:

Eşi Burak Özçivit ile bir reklam markasıyla 80 milyon TL karşılığında 2 yıllık anlaşma imzalayan Fahriye Evcen, sette karavan krizi yaşadı. Kendisine özel bir kulis hazırlan Evcen, karavan olmadan çekimlere başlamak istemediği için lüks bir karavan temin edildi.

Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, bir mobilya markasının reklam yüzü oldu. 2 yıllık anlaşma imzalayan çift, 80 milyon TL kazanacak. Önceki gün çekim için sete giden çiftten Evcen, kendisine özel hazırlanan kulisin yanı sıra özel karavan isteyince kriz çıktığı ileri sürüldü.

KARAVAN GELMEYİNCE ÇEKİME BAŞLAMADI

Çapamag'ta yer alan habere göre, hazırlanması için reklamın çekileceği platoda kendisine özel bir kulis hazırlanan Fahriye Evcen'in özel bir karavan istediğini belirterek olay çıkardığı ileri sürüldü. Sette olay çıkardığı konuşulan oyuncu, karavan gelmeden çekimlere başlamadı. Krizin ardından Evcen'in isteği üzerine sete kısa süre içerisinde lüks bir karavan getirildi.

Setteki karavan krizi kısa sürede gündem olurken Fahriye Evcen'den henüz bir açıklama gelmedi.

Sette olay çıkardı! Fahriye Evcen, lüks karavanı gelmeden çekimlere başlamadı

Sette olay çıkardı! Fahriye Evcen, lüks karavanı gelmeden çekimlere başlamadı

Sette olay çıkardı! Fahriye Evcen, lüks karavanı gelmeden çekimlere başlamadı

Sette olay çıkardı! Fahriye Evcen, lüks karavanı gelmeden çekimlere başlamadı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Ünlüler Televizyon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (15)

Ünsal Erol:

Hem dünyanın parasını veriyorsunuz hem kaprisini çekiyorsunuz uc kurus para verim calistirdiginiz insanlara da köle muhabelesi yapıyorsunuz o mobilya firmasin da eminim asgari ücret çalışan baya insan vardır 80 milyon nedir ya

484
6
yanıtYanıtla
Ali :

Bu nasıl bir paradır? 80 milyon TL. Vay be! Biz askeri ücretle geçinmeye çalışalım. Şaka gibi...

337
4
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Kadere isyan etme. Allah onları daha çok seviyor belki de. Sen de şükret belki Allah sana da verir

yanıt17
yanıt75
Ali :

Hadi oradan be! Şükretmeyi bu olaya nasıl bağlıyorsun. Şükür işini de kendinize göre çekmeyin. Bu şükretme eylemi yüzünden hep zenginler daha çok zengin oluyor. Baş kaldırmayı önleme mekanizması; şükretmek.

yanıt31
yanıt7
Gelir Geçer Her şey:

Tövbe tövbe Ali Bey adınız da ne güzel bir mümin adı. Ululemre itaat farzdır.

yanıt4
yanıt18
Seray Mert:

Allah daha çok sevdiği kullara mı zenginlik veriyor ? Firavun peki ? Ya da peygamberlerin yoksullukları neden? Bu kadar suçlunun, dolandırıcının zengin olması? Hayır yani bunu nasıl Allah'ın sevgisine bağladın, ilginç.

yanıt83
yanıt3
Hasan Turan:

TR nin çivisi çıkmış. Dünyanın da çivisi çıkmış. Bu topçulara, popçulara oyuncu müsveddelerine verilen paralar, sosyal medya maymunlarının kazandıkları paralar zoruma gidiyo arkadaş. Adaletsiz gelir dağılımı yüzünden her gün cinayetler işleniyor. Yazık.

225
8
yanıtYanıtla
sem sem:

hangi reklamda oynarsa özellikle o firmanın ürünlerini almayacağım bu kadın hakkında bu kaçıncı kapris haberi demekki gerçekten kaprisli biri böyle insanların iş yapmasına bu deli paraları kazanmasına karşıyım

225
4
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

BU ÜLKENİN EN BAŞINDAN ALTINA KADAR EN BÜYÜK PROBLEMİ KİBİR TEK BİR KANALDA DİZİ DAHİ İZLEMEM BU TÜR HABERLER İŞTE ÜLKENİN NEREDE HENGİ BOYUTTA OLDUĞUNU GÖSTERİYOR . AZ KAFANIZI KALDIRIP DÜNYAYA BAKIN TÖVBE EDİP MERHAMET DUYGUNUZU ÖNE ÇIKARIN ONLARCA ÇALIŞANA BU HAREKET İLE HAKKA GİRDİĞİNİ BİL YETER

152
4
yanıtYanıtla
Süleyman Demir:

BAKSEN ŞU DÜNKİ NECLA YA

98
4
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title