Haberler

Şarkıcı Gökçe'nin Onur Haftası'nda yaptığı paylaşımdan dolayı Afyon'daki konseri iptal edildi

Güncelleme:

Afyon Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 2021 yılında Onur Haftası'nda yaptığı paylaşım nedeniyle şarkıcı Gökçe'nin 11 Ağustos'taki konserini iptal etti. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çöl, "Davetli sanatçının LGBT desteği içeren ve cumhurbaşkanımıza karşı iftiraya varan paylaşımlar nedeniyle iptal edildi. Bırakın bu içerikleri paylaşanların Sandıklı'da sahneye çıkmasını ilçemiz sınırlarından giremez" dedi.

Afyon Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı Termal Turizm Festivali kapsamında ünlü şarkıcı Gökçe'nin 11 Ağustos'ta sahne alacağı konserin iptal edildiğini duyurdu.

"KUTSAL DEĞERLERİMİZE ZARAR VEREN KİMSEYİ KABUL ETMEYİZ"

X hesabından Gökçe'nin 2021 yılında Onur Haftası kapsamında yaptığı "İsteyen istediğini sever, aşk aşktır. Love is love" paylaşımını yayınlayarak iptal kararını açıklayan Mustafa Çöl, "Sandıklı'mızın ve Aziz Milletimizin dikkatine; 11 Ağustos 2023'de planladığımız organizasyon, bizzat yaptığım incelemeler neticesinde davetli sanatçının LGBT desteği içeren ve Sn. Cumhurbaşkanımıza karşı iftiraya varan paylaşımları nedeniyle iptal edilmiştir. Her zaman dediğimiz gibi, biz bu ülkenin evladıyız. Ne Sn. Cumhurbaşkanımıza ne de kutsal değerlerimize zarar veren hiç kimseyi kabul etmedik, etmeyiz! Bırakın bu içerikleri paylaşanların Sandıklı'da sahneye çıkmasını, ilçemiz sınırlarından giremez! Aziz milletimize arz ederim!" dedi.

Mustafa Çöl'ün iptal kararı kullanıcılarını ikiye böldü.

Şarkıcı Gökçe'nin Onur Haftası'nda yaptığı paylaşımdan dolayı Afyon'daki konseri iptal edildi

Şarkıcı Gökçe'nin Onur Haftası'nda yaptığı paylaşımdan dolayı Afyon'daki konseri iptal edildi

Şarkıcı Gökçe'nin Onur Haftası'nda yaptığı paylaşımdan dolayı Afyon'daki konseri iptal edildi

Şarkıcı Gökçe'nin Onur Haftası'nda yaptığı paylaşımdan dolayı Afyon'daki konseri iptal edildi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Mustafa Çöl Gökçe Afyon LGBT Çöl Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Şaziye Ceyhan:

Türkiye kusurları olsa da demokratik bir ülkedir ve anayasamızın teminatı altındadır MADDE 23- Herkes, yerleşme ve seyahat hürriyetine sahiptir NOKTA!

84
161
yanıtYanıtla
Adem Örnek:

bende size ticaret hukukundan örnek vereyim mi, herkes malını dilediği kimseye sayma hakkına sahiptir, çok iyi yapmışlar, Allah ve dinine savaş açanlara tolerans gösterilmemelidir.

yanıt4
yanıt2
N. Harp:

bunlara firsat vermemek lazim ...maaslar nerden geliyo arastirilmali ...sorgulamali...

42
13
yanıtYanıtla
RahimCalis:

Belediye başkanımız gerekeni yapmış. Modernlik ayağına ülke gençlerini bozuyorlar. Dünyayı titreten reyizimizi çekemeyenlere para kazandırmamak icab eder. Bu duyarlılığı bütün belediye başkanlarımızdan bekleriz. Bu aziz millet zaten Türkiye yüzyılına taş koymaya çalışan birinin konserine gitmezdi

36
9
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Sevdiklerimizin iç yüzünü öğrenince sevmekle ne büyük hata yapmışız diyoruz ..

33
7
yanıtYanıtla
Ertugrul Usta:

Belediye başkanının açıklaması açıkça anayasaya aykırıdır, hoşunuza gitse de gitmese de kafanıza göre yasak koyamazsınız.

4
4
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Milli değerlere hassasiyet göstermenizi alkışlıyoruz, Sandıklıdan içeri giremez lafınıza ''çüşşş'' diyoruz. Seçim öncesi sivrilme ve göze girme çabanızı ibretle izliyoruz.

4
2
yanıtYanıtla
Gokhan Y :

Demek ki neymis? Iki tarafi da ayni anda mutlu edemezsin.

3
2
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

helal olsun başkan

3
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Bu konserler neden ben çok fuzuli buluyorum bu paraları farklı hizmetlerde kullansınlar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title