Haberler

Ramazan paylaşımı yapan Berfu Yenenler'e tepkiler çığ gibi! "Saygısızca"

Güncelleme:

Paylaşımlarıyla zaman zaman olumsuz yorumlara maruz kalan Berfu Yenenler, bu kez Ramazan paylaşımıyla ön plana çıktı.

YORUMLARI TİYE ALDI

"Ramazan'da sosyal medyada post atıyorumdur" notuyla bir video paylaşan Berfu Yenenler'in paylaşımında şu sözleri dikkat çekti: "Sen oruçlu musun bakayım? Arkada su var gördüm. Post atarsam oruç bozulur mu? İftara ne kadar kaldı?"

Ramazan paylaşımı yapan Berfu Yenenler'e tepkiler çığ gibi! 'Saygısızca'

"SAYGISIZLIK"

Berfu Yenenler'in bu yorumları paylaşıp dalga geçmesi takipçilerini mutlu etmedi. Eser Yenenler'in eşine "Ayıp ve saygısızlık", "Hiç komik değil" yorumları yağdı.

Ramazan paylaşımı yapan Berfu Yenenler'e tepkiler çığ gibi! 'Saygısızca'

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Berfu Yenenler Eser Yenenler Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

VAHAP YILMAZ :

Kompleksli bir toplum Türkiye toplumu. Ben Avrupa'da yaşıyorum. Kendi dininden utanmak sadece Türkiye toplumunda var. Hollanda'da budistler bile kendi dininden utanmaz, ibadet yerlerine hepsi göstere göstere gider ve bunu anlatır.. Ezik değiller yani Türkiye toplumu gibi..

428
102
yanıtYanıtla
Ahmet Ali Demir:

Beni hariç tut lütfen

yanıt8
yanıt2
Abdullah Atik:

Ağzı olan konuşuyor ..cep telefonu çıktı çıkalı dünyanın çiviside çıktı ..

338
43
yanıtYanıtla
Roberto Mancini:

bence zaten öyleydi, cep telefonu sadece herkesin asıl yüzünü gösterdi

yanıt26
yanıt2
Zeynep Aktepe:

İyde kadının yorumunda bişi yok ki gerçekten sırf konuşmak için konuşuyşmayın insanları eleştirmek yerine kendinize mi baksanız acaba. Ramazan ayındayız ya hai saygı ve gıybet yapmayı Bi süre kıraksanız mı acaba

159
213
yanıtYanıtla
Tekin Kırklar:

Sen de şeker ;)

yanıt3
yanıt6
Deniz Özdemir :

Boş insanlar , boş konuslamalar , sevsekte sevmesekte buyur izle deniyor zorla ünlü yapiliyor basarısız şarkıcı oyuncu dolu ortalık..

216
19
yanıtYanıtla
sezer uygul:

Bence burada yorum yapanlar bence saygısız siz hep bunları yapıyorsunuz berfu hanımın yaptığı gayet güzel ben beyendim ?????? eline emeğine sağlık

20
170
yanıtYanıtla
H.EvreN Durmaz:

yahu siz ne içiyorsunuz kızın paylaşımında ne var ben anlamadım eleştirmek için insanları yer arıyorsunuz ''aşağılık kompleksi'' sorunu var milletin

95
75
yanıtYanıtla
Babilya :

Tutamayabilirsin ,bari saygın olsun.

140
26
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title