Haberler

Prenses Kate'in 'montaj' fotoğrafı sonrası Prens William'ın aldatma iddiaları ortaya çıktı

Güncelleme:

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında gizemli bir karın ameliyatı geçirdikten sonra ortadan kayboldu. Prensesin, durumunun iyi olduğuna yönelik paylaştığı fotoğrafta oynanmalar yapıldığı ortaya çıkınca, Prens William'ın Kate'i Lady Rose Hanbury ile aldattığı iddiası ve boşanma söylentileri gündeme geldi.

Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayının başında gizemli bir karın ameliyatı geçirdi ve bir süre hastanede kaldıktan sonra bir anda ortadan kayboldu. Gizemli şekilde haber alınamayan Kate hakkında "boşanma" iddiaları ortaya atıldı. Prens William'ın Kate'i uzun süredir Lady Rose Hanbury ile aldattığı, ilişkisini artık gizleme gereği duymadığı iddia edildi. Kate'in, boşanmayı bir an önce kamuoyuna açıklamak istediği ve karın ameliyatının süreci kurtarmak için ortaya atılmış bir uydurma olduğu da konuşulanlar arasında.

Prenses Kate'in 'montaj' fotoğrafı sonrası Prens William ile boşanma iddiaları ortaya çıktı

HABER AJANSLARI FOTOĞRAFI YAYINDAN KALDIRDI

Kulaktan dolma iddiaların çoğalmasıyla Prenses Kate'in çocukları ile birlikte anneler günü fotoğrafı paylaşması dikkatlerden kaçmadı. Ancak paylaşılan bu fotoğraf karesinde onlarca oynama yapıldığı ve gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı. Associated Press ve Reuters gibi haber ajansları fotoğrafla oynandığını tespit ettikleri için sayfalarından kaldırdı.

Prenses Kate'in 'montaj' fotoğrafı sonrası Prens William ile boşanma iddiaları ortaya çıktı

MONTAJIN KENDİ HATASI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Fotoğraftaki montaj ortaya çıkınca Prenses Kate, oynamaları kendisinin yaptığını söyleyerek özür diledi. Kate, açıklamasında "Birçok amatör fotoğrafçı gibi ben de deneysel fotoğraf düzenleme denemeleri yapıyorum. Dün paylaştığımız fotoğrafın sebep olduğu karışıklık için özür dilerim. Umarım herkes çok mutlu bir anneler günü geçirmiştir" ifadelerini kullandı.

İngiliz Kraliyet Ailesi gibi bir yapının bu kadar acemi hareketlerde bulunmayacağını bilenler şüphelenmeye devam ederken Independent UK gazetesinde Prens William'ın, Kate'i aldattığı öne sürülen Lady Rose Hanbury ile ilgili övgü dolu makale yayınlaması akıllarda soru işareti oluşturdu. Lady Rose Hanbury'nin önce halka sevdirilip sonra yeni kraliçe olacağı söylentiler arasında yerini aldı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Magazin

Kate Middleton Prens William Galler 3.Sayfa Magazin Dünya Haberler

500

Yorumlar (6)

birgörüş:

Demokrasi liakliğe inanalar bunlara hayran

35
52
yanıtYanıtla
Soner Durkal:

Şeriat ariyorsan yallah afganistana, ıslak hortumla dövüyolar adamı orada.

yanıt59
yanıt45
oğuz şengül:

laiklik bi sistem söylediğinle alaka 0 her laik ahlaksız ahlaksızlığı savunuyor gibi söylemen bile ne kadar ahlaksız olduğunu gösteriyor laiklik belli bir dini kuralıyl degil hukukla yönetmek sizin gibi ıqya sahip kişileri görünce laikliğe dahada aşık oluyorum çünkü sizin zihniyetinizdekilerin dini kuralları istismar edip mahalle baskısıyla insanlara her şeyi dayatabileceğinizi zannediyorsunuz git dini kuralları bi öğren sonra hayatında uygula önceliğide hoşgörü ahlak olsun sende pek eksik gibi.

yanıt20
yanıt11
Hacer Kalkan Bayram:

Suidiarabistan tam size göre adamları kıtır kıtır kesip birde şöminede yakıyorlar??????

yanıt1
yanıt0
Perwer:

Canları cehenneme, aldatma ve cinsellik dışında bir marifeti olmayan şu kukla krallığın rezilliklerini ne diye buraya haber konusu yapıyorsunuz?

52
6
yanıtYanıtla
Mert Kafkas Sahin:

Abdullah Gül kraliçe elinden madalya almıştı.

yanıt18
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title