Haberler

Pervin Bağdat'tan Cesur Performans! Sahnede Soyundu

Güncelleme:

Kürklü Venüs oyununda cesur sahnelere imza atan güzel oyuncu Pervin Bağdat, sahnede soyundu.

Pervin Bağdat ile Ersin Umut Güler'in rol aldığı, aşkın ve tutkunun bir tür modern köleliğe dönüşmesini anlatan "Kürklü Venüs"ün galası önceki akşam Artı Sahne Mecidiyeköy'de yapıldı. Pervin Bağdat cesur sahnesiyle dikkat çekti

AYAKTA ALKIŞLANDI

Galaya katılanlar arasında oyuncu Tamer Levent ve program yapımcısı eşi Seynan Levent de vardı. Tamer Levent, oyundaki soyunma sahnesiyle dikkat çeken Pervin Bağdat için "cesur kadın" yorumunu yaptı. Pervin Bağdat'ın siyah iç çamaşırıyla rol aldığı oyundaki başarılı performansı oyunu izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tamer Levent Mecidiyeköy Bağdat Cinsellik Magazin Haberler

500

Yorumlar (21)

cosmos:

bunun cesurlukla ne alakası var ahlaksız bu

21
0
yanıtYanıtla
millet:

çıplaklık medeniyetse hayvanlar sizde medeni

16
0
yanıtYanıtla
cengiz:

ahlaksizliğin adi cesurluk olmus iste. .

11
1
yanıtYanıtla
CONI:

duzgun konus bakmayi bilirsiniz ama

yanıt1
yanıt3
yav he he:

bu nasıl haber? yaptığı çok mükemmel bişey gibi ayakta alkışlanmışmış. . . napmış? bağış mı yapmış? insanlara için çok gerekli bir hizmet için mücadele mi vermiş? soyunduğu için ayakta alkışlanmış ve burda da reklamı yapılıyor gerçekten çok komik

12
0
yanıtYanıtla
ASLI:

HATUN GUZEL OLDUGUNU BILIYOR VE GOSTERMEKTEN KORKMUYOR. HELAL OLSUN!!! HATUNDA CESARET VAR KENDINE OZGUVEN VAR. BIZDEKI CAG DISI KALMIS KAPALILAR ISE YA COK CIRKINLER YADA OZGUVENSIZ KORKAKLAR!!!

2
7
yanıtYanıtla
ÜA:

Ne kadar mal olduğunu ahlaksız edepsiz hadsiz bir insan müsveddesi olduğunu ifade etmene gerek yok. Sapık zihniyetiniz haberde de belli zaten. Hayvanlar sizden daha medeni daha edepli insanlık yoksunu.

yanıt1
yanıt0
bzzt:

ohhh :))

3
6
yanıtYanıtla
WISH:

Bu tür basitliklerle uzun vadede seyirci toplayamazsınız. Sonra da ''Neden fazla kişi tiyatroya gitmiyor '' deniliyor. Cesurluk değil basitlik. . .

8
0
yanıtYanıtla
Ramazan:

Ateşi yiyince cesareti görürüz

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title