Haberler

Oyuncu Tolga Karel, cumhurbaşkanlığı adayını açıkladı

Güncelleme:

Yıllar önce Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen ve kendi lojistik firmasını kuran oyuncu Tolga Karel, sosyal medya hesabından cumhurbaşkanı adayını açıklayarak "Dünya savaş, depremler ve ekonomik krizlerle boğuşurken bu zor süreçte Sayın Cumhurbaşkanımızın bu göreve devam etmesi zaten apaçık ortadadır" dedi.

Yıllar önce rol aldığı Yaprak Dökümü dizisindeki Oğuz karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Tolga Karel, 2017 yılında Amerika'ya yerleşti. Bir süre tır şoförlüğü yaptıktan sonra kendi lojistik firmasını kuran Karel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

"KILIÇDAROĞLU'NUN ADAYLIĞINI SONUNA KADAR DESTEKLİYORUM"

Instagram hesabından Kemal Kılıçdaroğlu hakkında düşüncelerini anlatan Karel, cumhurbaşkanı adayını da açıkladı. Karel, peş peşe yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı: "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını sonuna kadar destekliyorum. Kendine yakışanı yaptı. Yıllardır arka kapıdan muhalefet yapıp ilk defa sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısına çıkması gerekiyordu. Şimdi bir er meydanı yaşanacak ve sonrası sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında seçimi kaybedeceği için CHP başkanlığından da istifa edip aktif siyasetten çekilecektir. Zira bu liyakati gelecek başka adayları sayın Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş da görüyordur mutlaka."

"ERDOĞAN'IN BU GÖREVE DEVAM ETMESİ APAÇIK ORTADADIR"

"Dünya savaş, depremler ve ekonomik krizlerle boğuşurken bu zor süreçte sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu göreve devam etmesi zaten apaçık ortadır. Zira Türk halkının da kendine yakışan en doğru kararı sandıkta vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bizler rabbimizin karşısında aciz ve fani kullarız. Elbette ki bir gün reisimiz Recep Tayyip Erdoğan da bu kutsal görevi bırakacak, her kul gibi Allah katında yerini alacak ve her daim hatırlanacaktır. Önemli olan şu sahte dünyadan layığı ile ayrılmak arkadaşlar. Makamlar, mevkiler geçicidir. Hizmetlerse Allah rızası ve Allah sevgisi içindir."

Oyuncu Tolga Karel, Cumburbaşkanlığı adayını açıkladı

Oyuncu Tolga Karel, Cumburbaşkanlığı adayını açıkladı

Oyuncu Tolga Karel, Cumburbaşkanlığı adayını açıkladı

Oyuncu Tolga Karel, Cumburbaşkanlığı adayını açıkladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Sosyal Medya Tolga Karel Türkiye Dünya Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (43)

Gokhan Acar:

Sen amerikan başkanına karış aslanım burası senin boyunu aşar.

354
247
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Helal olsun sana bende aynı düşüncedeyim. Tolga Karel benim için bu saatten sonra adam gibi adamsın gerçek bir sanatçı en azından. Devlet düşmanlarına gelirsek yıllardır bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet üstüne ihanet ederler yazık.

214
384
yanıtYanıtla
O Z:

Helal sana Tolga Karel.

223
363
yanıtYanıtla
Haydar:

Diyene bak sen madem dünya sahte mal mülk yalan memleketin çok güzel ne geziyon elin amerikasında niye ülkeni terkedip kazanç hırsıyla oralara yerleştin. Geç bunları ahkam kesmeyi bırak sen dolarlara bak.

407
164
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

ULAN ADAM ABD DE TIR ŞÖFÖRLÜĞÜ YAPIYOR OYUNCULUĞU BIRAKIP GİTMİŞ SEN NEDEN BAHSEDİYON YA BİLMEDEN KONUŞUYORSUN

yanıt108
yanıt219
Mümin Vatansever:

ütopik madem güzel yonetiliyoruz niye amerikaya gidiyor sen neyi bilyon

yanıt155
yanıt41
UĞUR GÜRBÜZ:

Daha köyüya ?? Türkiyede sanatcı olacana amerikada şöför ol daha iyi ??

yanıt233
yanıt18
UĞUR GÜRBÜZ:

Türkiyede oyuncu olmaktansa amerikada tır şöförü olurum demiş gitmiş neyin kafasındasınız ??

yanıt141
yanıt19
Hakan Soyadi:

türkiye ile ilgili kararları türkiyede yaşayan vermeli uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş kardeş sen bi davulun dibine gelde öyle konuş

330
203
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Siyaset bir yana Înançlı ve çok samimi bir sanatçıymış.Keşke tüm sanatçılarımız böyle onurlu ve samimi olabilseler.Güzel ve dürüst açıklaması için kendisini tebrik ediyorum.

188
307
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title