Haberler

Hande Doğandemir, Sevgilisi Mert Fırat'ı Rol Arkadaşı Gökçe Bahadır'dan Kıskanıp Terk Etti

Hande Doğandemir, Ufak Tefek Cinayetler dizisinde oynayan sevgilisi Mert Fırat'ı rol arkadaşı Gökçe Bahadır'dan kıskandı. Doğandemir, daha fazla dayanamayıp sevgilisini terk etti.

Mert Fırat'la Hande Doğandemir'in arasına Gökçe Bahadır girdi. İddiaya göre son dönemde vaktinin çoğunu birlikte rol aldığı Gökçe Bahadır'la geçiren yakışıklı oyuncu, sevgilisini kızdırdı. Doğandemir, Fırat'la aşkını bitirdi.

HANDE DOĞANDEMİR ÇİLEDEN ÇIKTI

Yakışıklı oyuncu Mert Fırat'la Hande Doğandemir'in 1 yıllık aşkı Gökçe Bahadır yüzünden bitti. Saklambaç'ta yer alan habere göre; Bahadır'la aynı dizide rol alan Fırat'ın güzel oyuncuyla yakınlaştığı iddiası Hande Doğandemir'i çileden çıkardı.

İKİLİ SET DIŞINDA DA GÖRÜŞÜYORMUŞ

Efe Duru ile 1 yıllık ilişkisini bitiren Bahadır'ın rol arkadaşıyla yakınlaşması Doğandemir'in canını sıktı. Rol aldıkları dizide iki sevgiliyi canlandıran Fırat ile Bahadır'ın samimi sahneleri de güzel oyuncunun öfkesine tuz biber oldu. İkilinin set dışında da görüştüğünü öğrenen güzel oyuncu, bunun üzerine resti çekti.

MERT İKNA EDEMEDİ

Hande Doğandemir'in Mert Fırat'la arasının açılmasına neden olan bir diğer neden de yakışıklı oyuncunun Bahadır'la dizi setinde baş başa yemek yiyip dinlenme vakitlerini de onunla karavanda geçirmesi…

Aşkının rol arkadaşıyla yakınlaştığı duyumunu alan Hande Doğandemir, iddiaya göre ilişkiye nokta koydu. Geçtiğimiz aylarda adı Yiğit Özşener'le anılan Hande Doğandemir'in girdiği kıskançlık krizi Mert Fırat'la yollarının ayrılmasına neden oldu.

DAHA ÖNCE DE AŞK DEDİKODULARI ÇIKMIŞTI

Daha önce haklarında çıkan aşk dedikodularını "Gökçe ile hiçbir ilişkim olmadı. Biz sadece rol arkadaşıyız" diye yalanlayan Fırat, ne yapıp ne ettiyse de aşkını barışmaya ikna edemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Gökçe Bahadır Mert Fırat Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı? 1 Mayıs Çarşamba Taksim'de hava nasıl olacak? 1 Mayıs 2024 Beyoğlu hava durumu Ankara amblemi, logosu mu değişecek, yeni logo ne olacak 2024?
500

Yorumlar (25)

serce:

bu gökcede her dizide oynadigi adama ASIK oluyor ne ayran gönüllü

12
2
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

Yalan haber. . Handeye bak Gökçeye bak. Hande duruken Gökçe. . Olmamış. . .

9
1
yanıtYanıtla
YUSUF:

gökçe bahadır gerçekten çok güzel kadın

4
6
yanıtYanıtla
cuma:

birini sizin icin terk eden gun gelir bir gun senide baskasi icin terk eder gider o yuzden sevenlerin arasina girmek gunah olsun be

9
0
yanıtYanıtla
Nedim:

kimin eli kimin cebinde ????

6
0
yanıtYanıtla
mayk dıyorkı....:

gokce bahadırda allah ıcın cok guzel kadın askım benım hayalım benım

0
5
yanıtYanıtla
süleyman şahin:

Ateşle barut yan yana olmaz.

5
0
yanıtYanıtla
savas:

kim kiminle nerde nasıl kırıştırdıgı belli değil nasıl bir mide var sizde yaa

4
0
yanıtYanıtla
BURAK:

adam kafayı yer abi ben de olsam terk ederim tabi helal olsun valla

2
2
yanıtYanıtla
accounting:

adam sanat için yapıyor çatlamayın hemen

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title