Haberler

Fahriye Evcen, küçük oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi

Güncelleme:

2017 yılında Burak Özçivit ile dünyaevine giren Fahriye Evcen, 1 yaşına giren küçük oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi. Oğlunun doğum gününü kutlayan Evcen, "Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim" derken minik Kerem, babasına benzetildi.

Dizi setinde başlayan aşklarını 2017 yılında nikah masasına taşıyan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, geçtiğimiz yıl ikinci oğulları Kerem'i kucağına aldı. Bu zamana kadar oğlunun yüzünü saklayan Evcen, kural bozarak doğum gününde oğlunu gösterdi.

BABASINA BENZETİLDİ

13,7 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından oğlunun 1. yaş doğum gününü kutlayan ve ilk kez yüzünü gösteren Fahriye Evcen, "Bir sene önce bugün bir Kerem doğdu ki; çok yaman. Baktıkça içimi aydınlatan, gülüşüyle aklımı başımdan alan, kokladıkça içimde çiçekler açan, çiçek kokulu oğlum benim. İyi ki doğdun kalbim, iyi ki! Seni çok seviyorum" ifadelerini kullandı. Minik Kerem'i görenler ise baba Burak Özçivit'e benzetti.

Burak Özçivit ise oğlu Kerem'le bir fotoğrafını yayınlayarak Kerem'im bugün 1 yaşında… Babasının aslanı. Nice senelere canımın içi" dedi.

Fahriye Evcen, 2. oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi

Fahriye Evcen, 2. oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi

Fahriye Evcen, 2. oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi

Fahriye Evcen, 2. oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Fahriye Evcen Burak Özçivit Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

sivri:

ikisi dünya çirkini ama estetikle bir halta benzediklerinden dolayı çocuklarda anca bu kadar oldu estetiksiz hallerini görseniz ikisinin de yüzüne bakmazsınız

69
70
yanıtYanıtla
Muhammet Akbulut:

BURAK ÖZÇİVİTTE ESTETİK YOKTUR BE KANKA

yanıt12
yanıt26
sivri:

zoraki koca diye ilk dizisi var burak ın bir bak varmı yokmu sen karar ver

yanıt38
yanıt4
Deniz:

Tamam ikisi de çok çirkin, rahatla artık. O değil de bu fahriye evcen’nin burnu niye oyun hamuruyla yapılıp suratına yapıştırılmış gibi duruyor acaba?

yanıt25
yanıt7
Aysun Doğan:

Ömrümde bu kadar saçma yorum görmedim, çocuklarıda çok güzel üstelik.....

yanıt42
yanıt32
Aysun Doğan:

Ömrümde bu kadar saçma yorum görmedim, çocuklarıda çok güzel üstelik......

yanıt15
yanıt17
Aysun Doğan:

Senin için Zoraki Kocayı izledim, estetik yok Burak'ta.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title