Haberler

Ebru Şallı'nın yeni eşini arayan haciz memurları, gittikleri evde eski eş Harun Tan'la karşılaştı

Güncelleme:

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, bankadan çektiği 30 milyon TL'lik kredinin 1 milyon 500 bin TL'sini ödemediği için icralık oldu. Akkuş'u iş yerinde bulamayan haciz memurlar ve avukatlar, Şallı'nın evine gitti. Ancak Akkuş'a ulaşmaya çalışan haciz memurları karşılarında Şallı'nın eski eşi Harun Tan'ı buldu. Yapılan araştırmada Şallı'nın boşandıktan sonra ikamet kaydını değiştirmediği bu yüzden de karışıklık olduğunu tespit etti.

Eski manken Ebru Şallı'nın kocası Uğur Akkuş, bir bankadan çektiği 30 milyon lira kredinin 1 milyon 500 bin lirasını ödemeyince hakkında icra işlemleri başlatıldı. Haciz işlemleri için polis ve avukatlar, Akkuş'un Arnavutköy'deki iş yerine gitti. Ancak Uğur Akkuş'u iş yerinin kapalı olduğu görüldü. Bunun üzerine eşi Ebru Şallı'nın adresine gidilmesine karar verildi.

ADRESTEN UĞUR AKKUŞ YERİNE HARUN TAN ÇIKTI

Ebru Şallı'nın kayıtlarda görülen Beşiktaş'taki adrese gidildiğinde ise haciz memurlarına kapıyı Şallı'nın eski kocası Harun Tan açtı. Yapılan incelemede Ebru Şallı'nın Harun Tan'dan ayrıldıktan sonra ikamet kaydını değiştirmediği tespit edildi. İcra memurları ve avukatları adreslerde tutanak tuttuktan sonra ayrıldı.

EBRU ŞALLI'NIN EŞİNİ ARAYAN HACİZ MEMURLARI ESKİ EŞİYLE KARŞILAŞTI

Yaşanan karışıklık sonrası Harun Tan, Uğur Akkuş ve Ebru Şallı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

11 YIL EVLİ KALDILAR

2002 yılında evlenen Harun Tan ile Ebru Şallı çifti 2013 yılında evliliğini noktaladı. Evlilikten iki çocukları dünyaya gelen çiftin küçük oğlu Pars, 9 yaşında kanser nedeniyle yaşamını yitirdi.

EBRU ŞALLI'NIN EŞİNİ ARAYAN HACİZ MEMURLARI ESKİ EŞİYLE KARŞILAŞTIEbru Şallı ve Harun Tan

Ebru Şallı'nın yeni eşini arayan haciz memurları, gittikleri evde eski eş Harun Tan'la karşılaştıUğur Akkuş ve Ebru Şallı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ebru Şallı Uğur Akkuş Harun Tan Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (6)

Mehmet :

Adam icralık Bodrum'da tatil yapıyo eşi doğum günü hediyesi üçyüzbin TL lik saat hediye ediyor ne güzel dünya bee...

87
10
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Aynen.Tüm gazette manşetlerinde hemde resimlerle nerede tatlı yaptıkları belli iken, eşi Ebru hanım kocasına 300 bin liralık saat ederken icra memurlarıda eczanede ekmek arıyor misali yanlış adreslerde geziyorlar ! Yani bulamıyorlar. Fakir fukaranın, küçük esnafın üç kuruş borcu olsa tuvaletini yaparken bile bulup ve ensesine çökerler.

yanıt12
yanıt1
Mikail arman:

garibanın, vergi borcunu yada banka kredisini ödeyemeyen bir vatandaşın başına böyle bir durum gelse inanın hemen bulurlar ve ekmek parasına bile el koyarlar.Sonrada vicdan,merhamet, Adalet edebiyatı !!!

25
2
yanıtYanıtla
Abdullah Atik:

ŞAŞIRMADIK DOGRUSU YATIRIMCIYMIŞ ! İSİMİNİDE YENİ DUYMUŞTUK BATIRICININ...

24
0
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Uğur Akkuş'un baş bölgesinde sağlı sollu iki uzantı olduğunu düşünüyorum. sırf bu uzantılardan dolayı bulunamamış olabilir.

15
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bir garibanın, vergi borcunu yada banka kredisini ödeyemeyen bir vatandaşın başına böyle bir durum gelse inanın hemen bulurlar ve ekmek parasına bile el koyarlar.Sonrada vicdan,merhamet, Adalet edebiyatı !!!

11
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title