Haberler

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvaletini yaparken poz verdi

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren ve son haliyle bambaşka birine dönüşen sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, tuvalette yarı çıplak bir fotoğrafını paylaşarak skandala imza attı. Paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem olan fenomene tepki yağıyor.

TikTok'ta yayınladığı videolarla kısa sürede fenomen olan ve sonrasında cinsiyet değiştirme operasyonu geçiren Mika Can Raun, paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Cüretkar pozlarıyla gündeme gelen fenomen, bu sefer de mide bulandıran paylaşımıyla konuşulmaya başlandı.

TUVALETİNİ YAPARKEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Cinsiyet değiştirme sürecinde birçok estetik operasyon geçiren ve toplamda 2,5 milyon TL harcayan Mika Can Raun, binlerce takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından tuvalette çektiği yarı çıplak bir fotoğrafını paylaştı. Bir skandala imza atan fenomen, kısa sürede sosyal medyada gündem olurken tepkiler de beraberinde geldi.

İşte pes dedirten paylaşım:

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvalette yarı çıplak pozunu yayınladı

"AYLIK GİDERİM 50 BİN TL"

Armağan Çağlayan'ın programında estetik operasyonlara neden ihtiyaç duyduğundan bahseden Mika Can Raun, "Ben değişimle yaşayabiliyorum. Hayatımı yaşanır kılıyor. Bu da bunlardan biriydi. Alın, şakak, çene, burun ve dudak işlemi yaptırdım. Sonra da ufak tefek dolgu işlemleri oldu" demişti. Fenomen, gereksiz harcamalarından dolayı aylık giderinin 50 bin TL olduğunu da söylemişti.

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvalette yarı çıplak pozunu yayınladı

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvalette yarı çıplak pozunu yayınladı

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvalette yarı çıplak pozunu yayınladı

Cinsiyet değiştiren Mika Can Raun'dan skandal paylaşım! Tuvalette yarı çıplak pozunu yayınladı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mika Can Raun Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Melih Kılaç:

Bakın kendini kadın hissetmek doğuştan gelen bi hastalıktır.Fakat bazılarının bu durumla hıç alakası yok sırf fenomen olmak gündemde olmak ıcın bunu yapıorlar.Bu tam sapkınlıktır.

131
14
yanıtYanıtla
Sezer Uğur:

Türk milleti cok zekidir sözüne nasıl katılabilirim bunun gibileri milyonlar kazandırıyorlar

126
4
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

lut kavmi bunların yanında solda sıfır kalır o zaman taşa dönüşenler neden şimdi hiçbirşey olmuyor.

85
18
yanıtYanıtla
ÖZGÜR KARDEŞ:

acaba neden

yanıt12
yanıt6
özgür:

ülkemiz yanardağ yanında olmadığı için olabilir mi.

yanıt23
yanıt9
Cool Black:

Çünkü duyduklarınız masaldan ibaret. Genetik bir hatadan dolayı insanlar olmadığı bir kimliğin içinde yaşamaya zorlanamaz.

yanıt8
yanıt30
MEHMETCİK:

AZ SABRET BELKİ OLUR

yanıt22
yanıt2
Sezer Uğur:

Bekleyen dererviş beklemekten gebermiş ahmet

yanıt2
yanıt5
Ütopik Yorumcu:

Bu tipsize para kazandıran topluma yazıklar olsun zenginler iş adamları fantazi düşkünleri bunları kullanıyor

88
2
yanıtYanıtla
Mustafa Yılmaz:

gideri 50,000 tl imiş ne iş yapıyorki nerden kazanıyor bu parayı mühendis felanmı

76
8
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title