Haberler

Amerikalı rapçi Heather Morgan, 4,5 milyar dolarlık Bitcoin çaldı

Güncelleme:

Kendisini 'Wall Street'in Timsahı' olarak tanımlayan ve Amerikalı rapçi Heather Morgan, 4,5 milyar dolarlık Bitcoin çaldı.

Kendisini " Wall Street'in Timsahı" diye tanımlayan ve Amerikalı rapçi Heather Morgan, 4,5 milyar dolarlık Bitcoin çaldı. Heather Morgan, polisten kaçmak için bir rapçi ve teknoloji girişimcisi gibi davrandı.

PARA AKLAMAKLA SUÇLANIYORLAR

Amerikalı rap şarkıcısıHeather Morgan (31) ve Ilya "Dutch" Lichtenstein (34), 2016 yılında Bitfinex borsasının hacklendiği sırada, Bitcoin üzerinden 4.5 milyar dolarlık bir kripto para servetini aklamakla suçlanıyor.

Amerikalı rapçi Heather Morgan, 4,5 milyar dolarlık Bitcoin çaldı

HACKER SALDIRISI SONRASINDA ORTAYA ÇIKTI

New York'taki Wall Street'te yaşayançift, iddiaya göre kripto para borsasına yapılan bir hacker saldırısı sonrasında 119,754 Bitcoin'i, Rusya ve ABD çifte vatandaşı olan kocanın kontrolündeki dijital bir cüzdana aktardı. Hırsızlık sırasında 119,754 Bitcoin, yaklaşık 71 milyon dolar değerindeydi ve yıllar içinde kripto para değerinin artmasıyla şu anda 4.5 milyar doları buluyor. Federal yetkililer, çalınan Bitcoin'in yaklaşık 94,000'ini, tahmini değeri 3.6 milyar dolar olan bir miktarı kurtarmayı başardı.

Amerikalı rapçi Heather Morgan, 4,5 milyar dolarlık Bitcoin çaldı

PARALARI HAK SAHİPLERİNE VERECEKLER

Yetkililere göre hükümet, çalınan paraları hak sahiplerine iade etmeye çalışacak. Çift, Salı sabahı Manhattan'da gözaltına alındı. Lichtenstein takip edilebilir GPS ile 5 milyon dolarlık bir teminatla serbest bırakılırken, Morgan aynı hükümle ancak 3 milyon dolarlık bir teminatla serbest bırakıldı.

Amerikalı rapçi Heather Morgan, 4,5 milyar dolarlık Bitcoin çaldı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Wall Street Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500

Yorumlar (1)

simit bekleyen martı:

milyondur o milyar olsa duramazsın

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title