Haberler

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

Güncelleme:

Altın Kelebek'te ödül alan Pınar Deniz, izlediği bir filmin etkisiyle dünyayı kurtarmak için oyuncu olduğunu söyledi. Sözlerinden dolayı eleştirilen Deniz'e en büyük destek Haluk Levent'ten geldi. Levent, "Ben abisi olarak Pınar'a inanıyorum" dedi.

48'inci Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Oyuncu" ödülünü alan Pınar Deniz, kürsüde konuşmasını yaptı. Dünyayı kurtarması gerektiğini düşünerek oyuncu olduğunu belirten ünlü isim, bu duygunun kendisini oyuncu yaptığını ifade etti.

BİRÇOK KİŞİ KONUŞMASINI ANLAMADI

Güzel oyuncunun konuşması sosyal medyada eleştirilerin hedefi oldu. Birçok kişi Pınar Deniz'in konuşmasını anlamadıklarını söyleyerek oyuncuyu tiye almıştı.

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

HERKES ELEŞTİRDİ, HALUK LEVENT SAHİP ÇIKTI

Sosyal medyada linç edilen Pınar Deniz'e Haluk Levent yaptığı paylaşımla destek verdi. Levent, "Herkes eleştirmiş Pınar Deniz'i. İnanın ki bir insanı kurtarmak tüm dünyayı kurtarmaktır. Henüz para kazanmaya başladı. Bildiğim gördüğüm Pınar bu düşlerine kavuşacaktır. Anlatım biçimi linç görmesine olanak sağlamış olabilir belki ama Haluk abisi olarak ben Pınar'a inanıyorum" dedi.

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

Altın Kelebek'teki konuşmasından dolayı herkesin linç ettiği Pınar Deniz'e Haluk Levent sahip çıktı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

Haluk Levent Pınar Deniz Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

slim shady:

Böyle kadınlara bayılıyorum.

102
83
yanıtYanıtla
Erdem Ayengin:

Biz türklerden de süperman batman spaydırman gibi kahramanlar olabilirdi ama tayt bizi bozuyor?? onlar taytlı kahrmanlar

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title