Haberler

Ahu Tuğba'yı Ağlatan 18 Yıllık Fotoğraflar!

Güncelleme:

Ses sanatçısı Onur Akay, Yeşilçam'ın ünlü ismi Ahu Tuğba'yı, kendi albümünden bulduğu fotoğraflarla ağlattı!

Bodrum'a bağlı Yalıkavak Mahallesi'nde sinema sanatçısı Ahu Tuğba'nın kızı Ahu Anjelik Calvin'e ait olan villaya, kaçak eklentiler nedeniyle 2011 yılında önce para cezası kesilmişti, ancak ceza mahkeme kararıyla iptal edilmişti. Aradan 7 yıl geçtikten sonra bu sene, Calvin'e aynı nedenden bir kez daha para cezası kesildiği gündeme gelmişti. İmara aykırı eklentiler yapıldığı iddiasıyla sürekli gündeme gelen o villa ile ilgili, ilginç bir gelişme yaşandı.

ONUR AKAY, 18 YIL ÖNCE ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLARI BULDU!

2000 yılında Ahu Tuğba'nın evine gittiğinde fotoğraflar çeken sanatçı ve yazar Onur Akay, 18 yıl sonra albümünden o fotoğrafları buldu ve şu an Amerika'da olan ünlü oyuncu Ahu Tuğba'ya sürpriz yaptı. Ayrıca villanın son halinin fotoğrafını da, Bodrum'da yaşayan bir arkadaşına çektiren Akay, villada 18 yıldır hiçbir değişiklik yapılmadığını ortaya çıkardı.

İşte Akay'ın yazısından bir bölüm:

"2000 yılının yaz ayında Bodrum'da sahne alıyordum ve sürekli Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Ahu Tuğba beni dinlemeye gelirdi.

Bende zaman zaman Ahu ablanın kızı Anjelik Calvin'e ait olan, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan villaya giderdim. Ahu abla beni misafir ederdi ve o zamanlar kızı Anjelik daha çok küçüktü. Hatta hiç unutmuyorum televizyon çekimi yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde albümlerden bir fotoğraf ararken, 2000 yılında benim çektiğim iki fotoğraf buldum. Bugüne kadar Anjelik'e, bu villa yüzünden 4 mahkeme açıldı. Hâkimden çikolata isteyen küçücük bir çocuğa… Hem de tam benim çektiğim fotoğraflarda görülen yerlerin yıkılması için… O eklentiler, benim albümümden çıkan ve 2000 yılında çektiğim fotoğraflarda görülüyor zaten.

İşte 2000 yılında Onur Akay tarafından çekilen fotoğraflar:

1999 yılının pergolası hâlâ duruyor ve baktığınızda Ahu ablanın oturmadığı o kadar belli ki, 99'un moda seramikleri benim gittiğim gün gibi duruyor. Şu anda Amerika'da olan Ahu ablaya fotoğrafı gönderdim ve bir sürpriz yaptım. Ahu abla gözyaşlarına boğuldu ve ilk sözü, 'alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste' oldu."

"FOTOĞRAFLAR GÖSTERİYOR"

Onur Akay'a açıklama yapan Ahu Tuğba, "Ben yıllar önce dönemim Belediye Başkanı Celal Yıldızhan'dan ve imar müdürü Şükrü Bey'den kanuni işlem yaptırarak izin belgesi aldım. Daha sonraki yıllarda ise iskân aldık, onu bile kabul etmiyorlar. Neden para ödedik de iskân aldık? Böyle yalan ve iftira görmedim, işte senin albümünden çıkan fotoğraflar gösteriyor. " dedi.

KILIÇDAROĞLU'NA SESLENDİ!

Ayrıca bu sene 2 bin 813 lira 57 kuruş idari para cezasını ödeyen Tuğba, "Para cezasını ödemekle hata yaptım. Belediye'de Özlem Hanım isminde biri var. Kendisine parayı yatırdım, para geldi mi dedim, 'Kızınız yurt dışına çıkamaz dedi.' Kızım zaten Amerika'da ve gelmiyor dedim. Özlem Hanım, 'Peki sponsor buluruz evin o kısımlarını yıktırırız ve tapuyu da sponsor alır.' dedi. 7 Şubat'ta belediyeyi direk aradım ve orada konuşma kayıtlarım var. Bu kayıtları lütfen Kemal Kılıçdaroğlu dinlesin!" dedi.

DAVA AÇIYOR!

Ayrıca önceki yıllarda açtığı davaları sürekli kazanan Anjelik Calvin'in, yeniden cezanın iptali için dava açacağı öğrenildi.

Kaynak: Bültenler / Magazin

Ahu Anjelik Onur Akay Ahu Tuğba Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title