Haberler

Yalancı dizi günü mü değişti? Yalancı bitti mi, final mi yaptı, neden yayınlanmadı? Yalancı yeni günü ne zaman, hangi gün? Salı mı?

Güncelleme:

Yalancı dizisi normalde Cuma günü yayınlanıyordu. Fakat yarın 29 Ekim Cuma günü yayın akışına baktığımızda dizi gözükmüyor. Bunun ardından vatandaşlar, Yalancı dizi günü mü değişti? Yalancı bitti mi, final mi yaptı, neden yayınlanmadı? Yalancı yeni günü ne zaman, hangi gün? Salı mı? merak etmişti. Peki, Yalancı dizi günü hangi gün oldu? Yalancı dizisi Cuma günü mü Salı günü mü yayınlanacak? Yalancı dizisinin günü neden değişti? Yalancı dizisi final mi oldu? Detaylar haberimizde...

Yalancı final mi yaptı, bitti mi? Show TV'nin beğenilen dizisi Yalancı Cuma günü yayın akışında yer almıyor. Bunun ardından vatandaşlar dizi bu hafta yok mu, bu Cuma günü Yalancı olmayacak mı merak etti. Peki, Yalancı yok mu, neden yok? Yalancı bu hafta olmayacak mı? Yalancı Cuma günleri yayınlanmıyor mu? Yeni bölümü ne zaman? Yalancı günü mü değişecek? Yalancı dizisi resmi açıklama geldi mi? İşte ayrıntılar...

YALANCI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Yalancı dizisi her Salı saat 20:00'da Show TV'de ekranlara gelecek. Dizi normalde Cuma günü yayınlanıyordu fakat yapılan açıklamayla dizinin günü değişti. Cuma günleri ise yeni dizi Aziz ekranlara gelecek.

YALANCI GÜNÜ MÜ DEĞİŞTİ? YENİ GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

Twitter resmi hesaptan yapılan açıklamaya göre dizinin yeni günü Salı günü oldu. Yalancı dizisi bundan böyle Salı günleri yayınlanacak.

Resmi açıklama şöyle:

"Deniz Mehmet Emir'i kaçırarak neyi planlıyor?

#Yalancı yeni bölümü ile Salı günü akşam 20:00'de

@ShowTV 'de."

Yalancı dizi günü mü değişti? Yalancı bitti mi, final mi yaptı, neden yayınlanmadı? Yalancı yeni günü ne zaman, hangi gün? Salı mı?

Buna göre dizi artık Salı günleri ekranlara gelecektir.

YALANCI DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI, BİTTİ Mİ?

Hayır dizi devam ediyor. Dizinin sadece günü değişmiştir. Önceden Cuma günleri yayınlanıyordu. Twitter'dan yapılan resmi açıklamaya göre dizinin yeni günü Salı oldu. Cuma günleri ise Aziz dizisi ekranlara gelecek.

YALANCI KONUSU NE?

Deniz zeki, yetenekli, kendini işine adamış bir edebiyat öğretmenidir. Mehmet Emir ise ünlü bir cerrah. Oğlu Deniz'in öğrencisidir. Her ikisi de epey zamandır hayatlarına kimseyi sokmamıştır. Aralarındaki çekim, onları önce beraber çıktıkları bir akşam yemeğine daha sonra da hayatlarını alt üst edecek bir dizi olayın içine sürükler. Masum bir yemeğin kendileri ve ailelerini büyük yıkımlara karşılaştıracağı akıllarına bile gelmez.

YALANCI OYUNCULARI KİMLER?

Burçin Terzioğlu : Deniz Sungur

Salih Bademci : Mehmet Emir Gürsoy

Hazal Türesan : Yasemin Aytekin

Cemal Toktaş : Murat Özdal

Şahin Irmak : Okay Aytekin

Murat Kılıç : Erdal Numanoğlu

Efsane Odağ : Görkem Bilgen

Fatih Berk Şahin : Doruk Gürsoy

İmer Özgün : Canan Ocakçı

Gizem Soysaldı : Tuğba

Ozan Ayhan : Oğuz

Serkan Tınmaz : Arif Ocakçı

Emir Çubukçu : Ahmet Bilgen

Mihrimah Selin Vardar : Derin

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yalancı Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda??????
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title