Haberler

Bakan Koca, otogardaki ilginç aşı davetinde personeline sahip çıktı

Güncelleme:

Kütahya Otogarı'nda bir sağlık personeli ortama uyarak "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" diye bağırdı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü personel hakkında soruşturma başlattı. Soruşturma haberi sonrası Sağlık Bakanı Koca, sosyal medyadan sağlık personeline sahip çıkarak, "Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok" dedi.

Kütahya Otogarı'nda kurulan Kovid-19 aşı standında görevli bir sağlık personelinin vatandaşları "Sinovac Sinovac, Biontech Biontech" şeklinde bağırarak aşı olmaya davet etmesi sosyal medyada tıklanma rekoru kırdı. Görevlinin aşıya teşvik için otogardaki görevliler gibi seslendirmesi izleyenleri gülümsetti.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasıyla Kütahya İl Sağlık Müdürlüğü personel hakkında soruşturma başlattı. Yapılan açıklamada, "Görevli sağlık personellerinin, bulundukları ortamdan ve otobüs firması görevlilerinin söylemlerinden esinlenerek yaptıkları şakalaşmanın cep telefonları ile çekilerek çeşitli sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştır. Maksadı aşan, yanlış algı ve anlaşılmalara sebebiyet veren personellerle ilgili gerekli idari soruşturma başlatılmış olup sonucu hakkında ayrıca kamuoyu bilgilendirilecektir" denildi.

BAKAN KOCA, SAĞLIK PERSONELİNE SAHİP ÇIKTI

Soruşturma haberi sonrası sağlık personeline sahip çıkan Sağlık Bakanı Koca, sosyal medyadan paylaştığı mesajında "Kütahya'da otogarda görevli bir sağlık personelimiz mizahi bir tavırla vatandaşlarımızı aşıya davet ediyordu. Hizmetlerimiz her yerde ancak aşı ciddi bir konudur. Personelimizin soruşturulmasını gerektiren bir durum yok. Ancak aşıyı hepimiz ciddiye almak zorundayız." ifadelerini kullandı.

Kütahya Otogarı'ndaki ilginç aşı davetine soruşturma açılmasına Bakan Koca'dan itiraz

Kütahya Otogarı'ndaki ilginç aşı davetine soruşturma açılmasına Bakan Koca'dan itiraz

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Biontech Kütahya Haberler

500

Yorumlar (9)

Metin Görkem :

Keşke herkes bu eleman gibi olsa!!! Aşı konusunda insanların daha duyarlı olmasını sağlamaya yönelik gerçekten de bir girişimde bulunmuş. Bunun altında çok da fazla şey aramaya gerek yok. Şahsen ben oradan geçiyor olsaydım çağrısına kulak verirdim. Kolay gelsin kendisine, onların da işleri zor!...

199
17
yanıtYanıtla
Samet Ucgan:

Helal.olsun sayin bakanim. Personeline sahip cikmak ornek davranis. Sizi ornek almasi gereken cok kisi var

202
6
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

Hocam (bakanım) en doğrusunu yaptın. millet kafayı yemek üzere iken bu hareketin alkışlanacak hareket

192
12
yanıtYanıtla
Adanalı yunus :

Bence de gayet farklı bir üslup ta davet yani. Soruşturmalik herhangi bir olay olmadığını düşünüyorum.

180
13
yanıtYanıtla
İdris Çelik:

Adam gibi adam sağlık bakanı helal olsun yakışanı yapmış çocuk insanları davet ediyor tebrik edileceğine soruşturma doğru olmamış ama sağlık bakanı neyse ki gerçek doğru olanı yapmış.

176
13
yanıtYanıtla
Doğrucu Davud:

Bakanımıza teşekkür ederiz. Ayrıca Kütahya Sağlık Müdürlüğünün anında personeli harcamak amacıyla giriştiği tavır için de görevden alınmasını istiyoruz. Öngörüsüz ve inisiyatif yoksunu idarecilerin bu sistemde yeri olmamalı. Koltuğum gider kaygısıyla çalışan idareciden bu memlekete hayır gelmez vesselam.

149
6
yanıtYanıtla
omer turan:

çok güzel mizah yapmış, ödül bile verilmeli. zamanında metin akpınar bie yapmıştı. demekki artık mizaha tahammül kalmamış geriye gittmişiz. görevliyi terbrik ederim çok güzel yapmış.

135
5
yanıtYanıtla
Veli Yalçın:

Soruşturma gerektiren okadar konu var varken hiç sesniz çıkmıyor. Burdaki arkadaşın suçu nedir ortama ayak uydurmuş görevinden atın ailesini ve personeli perişan edin. Bazılarının yönetici ve amirliği ceviz kabuğunu doldurmaz

109
6
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

kamuda var ya soruşturmak için bahane arıyor yeminle. yav şu adamın yaptığı ne suç... sınavc falan diye seslenmiş bir kaç kez. e noldu yani hemen soruşturma falan. kime ne zararı oldu. sırf inceleme başlatılmamış denmemiş diye, gözün üzerinde kaş var dense hemen soruşturma. öğrencilik yıllarından kalmış bu aptal tavır. hemen tutanak tutatrım diyen idareciler yüzünden olsa gerek. azcık özgürlük, azcık hoşgörü be yaaa

21
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title