Haberler

Coface 'Bana Bir Şeyhler Oluyor'la Perde Açıyor

Güncelleme:

Coface, Türkiye'deki çalışanları ile geleneksel hale getirdiği sahne performansını bu yıl 6. kez sergiliyor.

Ülkemizdeki ilk ticari alacak sigortası şirketi olan Coface, Türkiye'deki çalışanları ile geleneksel hale getirdiği sahne performansını bu yıl 6. kez sergiliyor. Coface Türkiye'nin takım ruhunu ofis dışına taşıyarak oluşturduğu Coface Kumpanya, bu kez TEMA Vakfı'nı desteklemek için Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin de katkılarıyla, 30 Mart 2013 tarihinde Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde perde açacak. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, Uğur Babürhan'ın yönetmenliğinde ve Serpil Günseli'nin müzikleriyle sahneye taşınacak olan 'Bana Bir Şeyhler Oluyor' adlı oyun saat 20.30'da sanatseverlere buluşacak.

Coface Türkiye'nin takım ruhunu ofis dışına taşıyarak oluşturduğu Coface Kumpanya, 30 Mart 2013 tarihinde TEMA Vakfı'nın 20. Yılı münasebetiyle Eskişehir Tepebaşı Belediye'sinin de katkılarıyla saat 20.30'da sanatseverlere perde açacak. Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı, yönetmenliğini Uğur Babürhan'ın yapacağı ve Serpil Günseli'nin müzikleriyle sahnelenecek 'Bana Bir Şeyhler Oluyor' adlı oyun, Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde sahne alacak.

Yurtiçi ve yurtdışı ticaret ilişkilerini kolaylaştırma ve geliştirme misyonu doğrultusunda, uluslararası şirketlerden küçük ve orta boy şirketlere kadar geniş bir müşteri yelpazesine hizmet veren Coface Türkiye'nin çalışanlarının geleneksel hale getirdiği sahne performansı, TEMA Vakfı 20. Yılı münasebetiyle izleyicisi ile buluşuyor. 20. Yaşını "Toprak Yaşamdır" sloganı ile kutlayan TEMA Vakfı'nı bu projede ayrıca TED Eskişehir Koleji ve Atayurt Okulları da 30 Mart gecesi alkışlarıyla destekleyecekler. Bu çok yönlü katılımın sonucunda Coface Kumpanya ekibi, finans sektörünün asık suratlı duruşuna bu kez Eskişehir'de tebessüm ve keyif katacak.

Coface çalışanlarından oluşan Coface Kumpanya, geçen Kasım ayında İstanbul'da 4 gece sahneledikleri oyundan sonra, Yılmaz Erdoğan'ın 'Bana Bir Şeyler Oluyor' adlı oyununu bu kez Eskişehir'e getiriyor. Coface Kumpanya, yönetmenleri Uğur Babürhan ve müzik direktörleri Serpil Günseli'nin liderliğinde bir araya gelerek Eskişehirli tiyatro severlerin karşısına çıkıyor.

Oyunun İstanbul'da olduğu gibi, Coface müşterileri, iş ortakları, dostları ve sektörün diğer kuruluşlarının temsilcilerinden oluşan bir seyirci kitlesine ulaşması bekleniyor. Yaratıcı dramada edindikleri deneyimi 5 yıldır sahneye taşıyan ekip, daha önce Lüküs Hayat, Oyun Karıştı, Keşanlı Ali Destanı ve The Düello adlı oyunlarını başarıyla sahnelemiş ve izleyenler tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Coface Kumpanya'nın bu projeye 5 yıldır devam edebilmesi ve bunu sürdürülebilir kılması da personel sirkülâsyonunun oldukça yüksek olduğu ülkemizde, Coface'ın düzenli takipçileri tarafından farklı bir başarı olarak isimlendiriliyor.

Şirket içi motivasyon amaçlı olarak ast-üst ilişkisi gözetilmeksizin, genel müdürden asistana kadar her kademeden çalışanın rol aldığı Coface Kumpanya, gelecek yıl sahneye koyacakları oyun için şimdiden geri sayıma başladı.

'Bana Bir Şeyhler Oluyor' Künyesi

Yazar: Yılmaz Erdoğan

Yönetmen: Uğur Babürhan

Müzik Direktörü: Serpil Günseli

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Yılmaz Erdoğan Eskişehir Türkiye Şeyhler Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title