Haberler

Kahramanmaraş - MHP'li Tor: Deniz Baykal Da, Recep Tayyip Erdoğan da Yanlış Yapmıştır

MHP'li Tor: Deniz Baykal da, Recep Tayyip Erdoğan da yanlış yapmıştır KAHRAMANMARAŞ'ta, MHP'den milletvekili seçilen Fahrettin Oğuz Tor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüşmesini eleştirirken, "Bundan daha ayıp bir şey olamaz. Deniz Baykal da yanlış yapmıştır, Recep Tayyip Erdoğan da yanlış yapmıştır" dedi.

MHP'li Tor: Deniz Baykal da, Recep Tayyip Erdoğan da yanlış yapmıştır

KAHRAMANMARAŞ'ta, MHP'den milletvekili seçilen Fahrettin Oğuz Tor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile görüşmesini eleştirirken, "Bundan daha ayıp bir şey olamaz. Deniz Baykal da yanlış yapmıştır, Recep Tayyip Erdoğan da yanlış yapmıştır" dedi.

Kahramanmaraş'ta 25'inci dönem milletvekilliği seçiminde MHP'den meclise girme hakkı elde eden Fahrettin Oğuz Tor ile Sefer Aycan için MHP İl Başkanlığı'nda mazbata töreni düzenlendi. Partililere seçim çalışmalarından dolayı teşekkür eden MHP İl Başkanı Süleyman Öner, Tor ile Aycan'a mazbatalarını verdi.

Fahrettin Oğuz Tor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni dönemde en yaşlı üye sıfatıyla TBMM'de başkanlık edecek olan CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile Dışişleri Konutu'nda görüşmesini eleştirdi. AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimin mağlubu olduğunu savunan Tor, şöyle konuştu: "AK Parti iktidarı son bulmuştur. Yarın hırsızlık, yolsuzluk yapanlar yargılanacaktır. Kimin ne kadar hırsızlık, haksızlık yaptığını hep birlikte göreceğiz. Makamlara saygımız sonsuzdur. Ama adı ne olursa olsun hak yiyen, kul hakkı yiyen, bir elinde Kuran'ı kaldırıp kul hakkı yiyenlere hakkımı huzurunuzda haram ediyorum. Haram olsun. Bu en tepe noktasındaki ise de haram olsun, başkasıysa da haram olsun. Biz kısıtlı imkanlarla bir seçim kampanyası yürütürken, arkadaşlarımız ceplerinden para harcayarak bu kampanyayı yürütürken, birilerinin bizim, sizin vergilerinizle seçim kampanyası yürütmesi hoş olmamıştır. İnanan insanları da ciddi ölçüde rencide etmiştir. Bu sebeple seçimin mağlubu vardır, o da Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Seçimin ertesi günü Cumhurbaşkanlığı makamı olarak kullandığı yerde bir milletvekilini, muhalefetin bir milletvekilini kabul edememiştir. Reisicumhur, Dışişleri Konutu'na gitmek zorunda kalmıştır. Bundan daha ayıp bir şey olamaz. Bu, söylemlerinden, tavırlarından, davranışlarından dönmektir. Görüşülecek yer oraydı, cesareti varsa orada görüşebilirdi. Deniz Baykal da yanlış yapmıştır, Recep Tayyip Erdoğan da yanlış yapmıştır. Seçimin mağlubu AK Parti'dir. Onun bir genel başkanı hareket eden Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dolayısıyla ilerleyen süreçte hep birlikte göreceğiz. AK Parti, tıpkı 1991 seçimleri sonrasında yaşananları yaşayacak, tarihin derinliklerine gömülecektir. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Allah'ın izniyle bu süreci takip edeceksiniz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin milletvekilleri olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hırsıza, arsıza, bölücülerle işbirliği yapanlara da gerekli dersi vereceğiz. Bundan da hiç kimsenin kuşkusu olmasın."

AYCAN: RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN İSTİFA ETMESİ GEREKİR

MHP'nin kentteki ikinci milletvekili Sefer Aycan ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimin kaybeden olarak istifa etmesi gerektiğini savunarak, "Bize olmadık iftira atanlar, çirkin sözler söyleyenler, yalan söyleyenler, bize sanki politikaları değişmiş gibi gösterenler, utancından, söylediklerinden dolayı özür dilemesi gerekir. Bu seçimin mağlubu olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın istifa etmesi gerekir. Çünkü artık taraf olmuştur. O Cumhurbaşkanlığı makamında bir devlet adamı olarak değil, bir siyasi kişi olarak bulunmaktadır. ve Cumhurbaşkanlığı makamında her gün 1 gün fazla oturması haksızlıktır. Bunun çünkü yanlışları hepimiz tarafından bilinmektedir. Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi'ne karşı husumeti, söylediği yalanlar artık ayyuka çıkmıştır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Fahrettin Oğuz Tor Deniz Baykal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title