Haberler

İstanbul'dan geçen 155 metrelik savaş gemisinde teamüllerden büyük ABD bayrağı kullanılması Bahçeli'yi küplere bindirdi

Güncelleme:

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Tekirdağ'da 'Aziz Milletim Sıra Sende' mitinginde konuştu. Konuşmasında Bahçeli, ABD'nin Türkiye için "olası terör saldırısı" uyarısı yaptığı ve İstanbul'daki çok sayıda konsolosluğun art arda kapatıldığı günlerde İstanbul'a gelerek Dolmabahçe açıklarında demirleyen ABD savaş gemisi USS Nitze hakkında açıklamalarda bulundu.

"ŞİMDİ EVDEKİ BAYRAKLARI KALDIRIN VE ABD'YE SALLAYIN"

Bugün de İzmit Körfezi'ne demir atan 155 metre uzunluğundaki savaş gemisinde teamüllerden daha büyük seyir bayrağı kullanılmasına vurgu yapan Bahçeli, "ABD'nin boğaza demirlediği bir savaş gemisine uluslararası teamüllere aykırı şekilde orantısız bayrak çekmesi saygısızlıktır. Bu savaş gemisinde büyük bir Amerikan bayrağının yanında küçük Türk bayrağının asılması edepsizlik ve hukuksuzluktur. Şimdi evdeki bayrakları kaldırın ve ABD'ye sallayın bakalım" dedi.

İstanbul'dan geçen 155 metrelik savaş gemisinde teamüllerden büyük ABD bayrağı kullanılması Bahçeli'yi küplere bindirdi

"KONSOLOSLUKLARIN KAPATILMASI TEK KELİMEYLE REZALET"

İstanbul'daki konsoloslukların ardı ardına kapatılmasına da tepki gösteren Bahçeli, "İstanbul'daki konsoloslukları terör tehdidi bahanesiyle kapatmaları tek kelimeyle rezalettir. ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını dürte dürte harekete geçirmiştir" ifadelerini kullandı.

İstanbul'dan geçen 155 metrelik savaş gemisinde teamüllerden büyük ABD bayrağı kullanılması Bahçeli'yi küplere bindirdi

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

"Türk milleti hiçbir ayrım kabul etmeyen bir bütündür. Hiçbir Türk vatandaşı bu ülkenin ötekisi değildir. Anadolu ve Trakya coğrafyası aziz milletimizin ebedi yurdudur.

"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ YABANCI BAŞKENTLERDE BELİRLENEMEZ"

Türkiye'nin geleceği yabancı başkentlerde belirlenemez. Türkiye parmak sallayarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Küresel senaryolara diplomatik ablukalara karşı duracak mıyız. Tekirdağ evet diyorsa bu zillet cephesi nesine güveniyor. Bir masa etrafında toplananlar rehin alınmış acizlerdir. Onlar aferini Avrupa'dan beklesin bize Türk milleti yeter.

"ADAYINIZI NE ZAMAN İLAN EDECEKSİNİZ"

Kılıçdaroğlu gerçek hayat ile film sahnelerini karıştırmaktadır. Ben Kemal'im diyorsa biz Türk milletiyiz. Kılıçdaroğlu nereye geliyorsan gel, seni orada bekliyor olacağız. Adayınızı me zaman ilan edeceksiniz. Bunlar adaysız şekilde siyasi arenada dolaşmaktadır. Zillet ittifakı kavga ededursun Cumhur İttifakı olarak adayımız belli kararımız nettir.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Devlet Bahçeli Politika Haberler

500

Yorumlar (12)

Sadık:

Malesef muhalefet partilerini Amerika yönetiyor

273
235
yanıtYanıtla
Murtaza kayişatan:

Siz ne içiyorsunuz banada söyleyin allah aşkina en az bir gün bende sizin gibi olmak istiyorum hayatimda

yanıt71
yanıt39
Temel Temel:

Medyada bağırmana gerek yok iktidarın ortağısın gerekeni orada yap

226
199
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Montro boğazlar sözleşmesi varken nasıl yapsın ki..

yanıt92
yanıt60
cihad çakır:

Millet gaza gelmeye yer arıyor. Bayrak sallayınca ABD geri adım attımı. Belikide kıskandıkları içindir. Ülkede siyaset çok ucuz

136
180
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

Atatürk cumhuriyeti kurduktan sonra hiç bir devletin ülkemizi aşağılamasına izin vermedi yokluk içinde olan genç cumhuriyetin en büyük hazinesi şerefi ve haysiyeti şanlı geçmişiydi

195
53
yanıtYanıtla
bekir yapici:

70 ine gelmis bir kibris gazisiyim yasindayim ve bu söylediklerini yemem gecmiste partinin temelini kominizmle mücadele cemiyeti adi altinda kim attirdi? gecmiste cia´nin genelkurmay baskanligi binasinda bürosu oldugu dönemde ve 1975-80 arasi kimlerle is tutuyordu onuda söylesene.

122
118
yanıtYanıtla
Alkurt:

HELAL BAHCELI..

78
66
yanıtYanıtla
Gökhan Eker:

geminin gelmesine geçmesine ve selamlanmasına izin veren akp nin ortağı konuşmuş...

75
41
yanıtYanıtla
Mustafa YİĞİT:

Bahçeli dayı milleti galeyana getirmek istiyorsunda sağ duyulu olmakta fayda var artık bu gibi işler bayatladi bırak artık ucuz politikalar üretmeyi

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title