Haberler

Yengesine ''Benim olacaksın, yoksa ölürsün'' dedi! Çıkan arbedede pencereden düşüp öldü

Güncelleme:

Adana'nın Sarıçam ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki apartman dairesinde meydana gelen olayda, bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenilen Aziz Pala, ağabeyi Ahmet Pala'nın evinde kalmaya başladı.

YENGESİNE ''BENİM OLACAKSIN, YOKSA ÖLÜRSÜN'' DEDİ

Şizofreni hastası olduğu öne sürülen Aziz Pala, iddiaya göre, sabah yengesi Emine Pala'nın yanına giderek "Benim olacaksın, yoksa ölürsün" dedi.

Yengesine ''Benim olacaksın, yoksa ölürsün'' dedi! Çıkan arbedede pencereden düşüp öldü

ARBEDE YAŞANDI, 7'NCİ KATTAN AŞAĞI DÜŞTÜ

Bunun üzerine mutfaktan eline bıçak alan Emine Pala ile üzerine gelmemesini söylediği kayınbiraderi arasında arbede başladı. Kadının durumu haber vermesi üzerine eşi Ahmet Pala da eve geldi. Bu sırada devam eden arbedede Aziz Pala, 7'nci kattaki evin penceresinden düştü.

Yengesine ''Benim olacaksın, yoksa ölürsün'' dedi! Çıkan arbedede pencereden düşüp öldü

KARDEŞİ, UZUN SÜRE GÖZYAŞI DÖKTÜ

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Aziz Pala'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Kardeşinin ölüm haberiyle Ahmet Pala, uzun süre gözyaşı döktü. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından Pala'nın cansız bedeni, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise Emine Pala'yı gözaltına aldı.

Yengesine ''Benim olacaksın, yoksa ölürsün'' dedi! Çıkan arbedede pencereden düşüp öldü

YENGENİN BOYNUNDA KESİLER GÖRÜLDÜ

Sağlık kontrolünden geçirilen ve boynunda kesiler olduğu görülen Emine Pala'nın, emniyetteki ilk ifadesinde, kayınbiraderinin intihar ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Aziz Pala'nın intihar edip, etmediği, yapılan çalışmanın ardından belirlenecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

şizofreni Sarıçam Adana Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (11)

Çınar Saraç:

Şunların tipine bakınca o adam 7 inci kattan aşağı atılmıştır diyorum

90
21
yanıtYanıtla
sema Binbir:

Zaten anca dışarıdan bakıp yorum yapmayı bilirsiniz çünkü.kendinizi bilmez insanlarsiniz.

yanıt1
yanıt0
Behlûlê Mahî:

Ah bu ADANALI FELLAHLAR

74
27
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Fellah nedir biliyor musun Seni gidi çingene

yanıt0
yanıt1
sema Binbir:

Ağzın torba degilki büzek?

yanıt1
yanıt0
Ozzy Bjk:

Aşk-ı Nemnu izleyerek büyüyen bir toplumdan başka ne bekleyebilirsin? İşte sonuç ortada!!

23
8
yanıtYanıtla
sema Binbir:

Dışarıdan yazmak çok kolay dimi sana ne izletilerde böyle pervazsızca konuşabiliyorsun?

yanıt28
yanıt0
Murat ÖREN:

Azgın boğa balkondan aşağı atılmış. Kılıfı hazır evde uçarken aşağı düştü.

3
6
yanıtYanıtla
Kadir ATASEVEN :

böyle gazetecilik olmaz olsun....... kadın istemiyor zorla zoom yapıyor bi de .....

5
1
yanıtYanıtla
erkan akgün:

karı koca atmış camdan çok belli

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title