Haberler

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getiren katil zanlısı: Namus için yaptım

Güncelleme:

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, takside sevgilisi Seyhan Gözer'i öldürdükten sonra polise teslim olan Ali Akbaba, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılan Ali Akbaba, polis aracına bindirildiği sırada gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusunu, "Namus için" diyerek yanıtladı.

Ali Akbaba isimli bir şahıs, taksiye binerek sevgilisi Seyhan Gözer'i işe bırakmak istedi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı. Gözer'in araçtan inmek istemesi üzerine tokat atarak onu engelleyen Ali Akbaba, silahı çekerek sevgilisi Seyhan Gözer'i başından vurdu.

"BIRAK ÖLÜRSE ÖLSÜN"

Taksi şoförü Seyhan Gözer'i hastaneye götürmek istedi. Ancak Ali Akbaba, şoförün başına tabancayı dayayıp, "Bırak ölürse ölsün. Sen emniyet müdürlüğüne götür bizi" dedi.

SEVGİLİSİNİN CANSIZ BEDENİYLE EMNİYETE GELDİ

İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu.

TALİHSİZ KADIN TAKSİDE HAYATINI KAYBETTİ

Emniyet bahçesindeki taksinin içinde cesedi gören ekipler hemen harekete geçti. İlk olarak bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyetin bahçesine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Gözer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, taksi şoförü ve Ali Akbaba gözaltına alındı. Taksi şoförü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocaeli Adliyesine sevk edilen cinayet zanlısı Ali Akbaba, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getiren katil zanlısı: Namus için yaptımSeyhan Gözer

"BU BİR NAMUS MESELESİ"

Şüpheli Ali Akbaba da emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı, gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna ise, "Namus için, bu bir namus meselesi" diyerek cevap verdi.

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getiren katil zanlısı: Namus için yaptım

TAKSİCİ CİNAYET ANINI ANLATTI

Kullandığı takside yaşanan cinayet olayının ardından, polis merkezine götürülerek ifadesi alınan taksici Süleyman Yılgın, emniyetten çıktıktan sonra olay anını anlattı. İkili arasında yaşanan tartışmanın ardından olayın gerçekleştiğini ifade eden Süleyman Yılgın şunları aktardı:

"Adam arabama bindi, daha sonra Topçular'a gittik kadını aldık. Normalde iş yerine bırakacaktık ama adam, 'Bir 10 dakika konuşalım' dedi kadına. Daha sonra ıssız bir yere gidince kadın bana dönerek, 'Abi bu adam beni öldürecek, beni bırakma' dedi. Ben sürmedim arabayı, olduğum yerde durdum. Hanımefendi araba durunca aşağı inmeye çalıştı ama adam da kadını içeriye çekerek dövmeye başladı. Ben müdahale etmeye çalıştım, 'Abi ne yapıyorsun' dedim, o sırada çıkardı tabancayı kafasından vurdu."

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getiren katil zanlısı: Namus için yaptımSüleyman Yılgın

"İKİNCİYİ SIKMAK İSTEDİ AMA SİLAH TUTUKLUK YAPTI"

Kadını hastaneye götürmek istediğini belirten Süleyman Yılgın şöyle devam etti:

"Baktım ki kadın ölüyor, şoka girdim. Zaten şokta olduğum için ne yaptığımı da bilmiyordum, bırakıp da kaçmadım. Aldım hastaneye gidiyordum. İkinciyi sıkmak istedi ama silah tutukluk yaptı. Büyük ihtimalle ya kendine sıkacaktı ya da bana sıkacaktı. Ben doğru hastaneye doğru gitmek istedim, yoldayken bana, 'Emniyete çek, hastaneye gitmeyeceğiz, direkt polise gideceğiz' dedi. Adamın elinde silah var sonuçta, bir şey diyemedim, emniyete sürdüm. Zaten emniyetin bahçesine girince kadın ölmüştü" dedi.

"BELKİ HASTANEYE GİTSEYDİK KADIN YAŞAYACAKTI"

Olayın ardından hastaneye gitmek istediğini fakat Ali Akbaba'nın kendisini engellediğini belirten taksici Süleyman Yılgın, şunları söyledi:

"Olay anında korkmadım ama sonuçta bir can gitti. Bırakıp kaçabilirdim ama kaçmadım. Açık ve net söyleyeyim, korkmadım, sadece şok geçirdim. İlk defa yanımda bir cinayet oldu. Bir de bu bayan olunca daha kötü. Yaşıyor hissini de gördüm, gözlerini hafif açtı. Yaşadığını anladım ben hastaneye yetişmek için acele ettim ama adam bırakmadı. Belki hastaneye gitseydik kadın yaşayacaktı. Adam bırakmadı, belki bana sıkacaktı, bilemeyiz sonuçta."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Kocaeli Gölcük Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Eclipse :

Silah ile namus temizledi şimdi bu caniye gün yüzü göstermeyin

13
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title