Haberler

2. ESENLER KISA FİLM YARIŞMASI JÜRİSİ BELLİ OLDU

Güncelleme:

Eklenme tarihi 13 Ekim 2021ABONE OL 2. ESENLER KISA FİLM YARIŞMASI JÜRİSİ BELLİ OLDU Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Esenler Film Günleri kapsamında düzenlenecek Kısa Film Yarışması'nın jüri üyeleri belli oldu.

Eklenme tarihi 13 Ekim 2021

ABONE OL 2. ESENLER KISA FİLM YARIŞMASI JÜRİSİ BELLİ OLDU Esenler Belediyesi tarafından bu yıl 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Esenler Film Günleri kapsamında düzenlenecek Kısa Film Yarışması'nın jüri üyeleri belli oldu. 'Uzak İhtimal', 'Yozgat Blues' ve 'Anons' filmleriyle yurt içi ve yurtdışından çok sayıda ödülle dönen yönetmen Mahmut Fazıl Coşkun, yarışma jürisine başkanlık edecek.

Son filmi 'Omar ve Biz' ile ulusal ve uluslararası festivallerden ödüllerle dönen Maryna Er Gorbach, 'Uzak İhtimal' ve 'Eylül' filmlerindeki performansıyla 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen ve yönetmenliğinin yanı sıra çeşitli kitaplara da imza atan yazar ve oyuncu Görkem Yeltan, 'Meleklerin Koruyucusu' ve 'Kodokushi' belgeselleriyle ödüller alan, yönetmen Ensar Altay ile Türkiye'nin önde gelen sinema yazarlarından Mehmet Açar, yarışmanın jürisini oluşturan isimler oldu.

DERECEYE GİRENLERE 30 BİN TL ÖDÜL Türkiye'de kısa filmin gelişimine katkıda bulunmak ve yeni yeteneklere imkan sağlamak amacıyla gerçekleştirilen Esenler Kısa Film Yarışması'nda birinciliği elde eden filme 15 bin TL, ikinciye 10 bin TL, üçüncüye ise 5 bin TL ödül verilecek. Adaylar yarışmaya 15 dakikalık süreyi aşmayan bir filmle katılma hakkına sahip olacak.

FİNALİST FİLMLERE TELİF Yarışmada dereceye giren diğer filmler de unutulmadı. Bu yıldan itibaren yarışmada ilk 10'a girip finalist olarak yarışan ancak dereceye giremeyen 7 filme motivasyon desteği olarak 2'şer bin TL'lik gösterim telifi takdim edilecek.

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR Kısa Film Yarışması'nın 11 Eylül 2021'de başlayan başvuruları 31 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek. Yarışmaya başvurular ise www. esenlerfilmgunleri. com adresi üzerinden yapılabilir. Adaylar yarışma ile ilgili detaylı bilgiye internet sitesi üzerinden ulaşılabilir. Film Günleri ve Kısa Film Yarışması ile ilgili haberler ve duyurular etkinliğin sosyal medya hesapları üzerinden takip edilebilecek.

Tiyatroda 'ben Oldum' Yoktur ESEV'li öğrencilere tiyatro yaşamına dair tecrübelerini aktaran usta Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Zihni Göktay, "Bu meslekte en kötü...

Afrika'ya Hayat Veren Sergi Esenler Belediyesi ile Deniz Feneri Derneği ortaklığıyla düzenlenen "Sanat İyilik İçin" karma hat sergisinin açılışı gerçekleşti. Esenler Belediyesi...

Yönetmen, Zaman Algısını Yönetir Esenler Belediyesi Etüd Proje Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Sinemadan Önce Sinemadan Sonra" konulu seminerde konuşan İstanbul Ticaret Üniversitesi öğretim...

Saz ve Sözleriyle Büyülediler Esenler halkıyla bir araya gelen Türk Halk Müziği'nin iki usta ismi Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, Anadolu...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Esenler Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title