Haberler

Van semalarında mercek bulutu görüldü, birçok kişi depremin habercisi olarak yorumladı

Güncelleme:

Van'ın semalarında dün akşam saatlerinde görülen mercek bulutu vatandaşları heyecanlandırdı. Görüntü birçok kişi tarafından depremin habercisi olarak yorumlandı.

Van'ın Gürpınar, Edremit ve Gevaş ilçelerinden görülen ve yaklaşık 45 dakika bozulmadan kalan mercek bulutu görenlerin ilgisini çekerken, eline cep telefonunu alan vatandaşlar bu anları kaydetti.

DEPREMİN HABERCİSİ OLARAK YORUMLANDI

Sosyal medyadan da paylaşılan görüntüye yapılan yorumların çoğunda depremin habercisi olarak yorumlandı. Mercek bulutları, dalga şeklindeki hava akımının sıcaklığının en düşük olduğu tepe kısımlarında oluşur. Mercek bulutunun şekli uçan daireye benzetilebilir. Latince adı Altocumulus lenticularis olan mercek bulutu, 2.000 metre ile 5.000 metre arasındaki irtifada oluşur.

Van semalarında mercek bulutu görüldü

Van semalarında mercek bulutu görüldü

Van semalarında mercek bulutu görüldü

Van semalarında mercek bulutu görüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Van Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

zebil animation:

şapka bulutudur yüksek zirveli dağlarda görülür . yeryüzü ile bulutların hiç bir alakası yoktur kendi kendinize teori uydurmayın.yazan kdm.sergent

62
16
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

haarp ile deprem yapamıyorlar ama hava olaylarını kurcalayabiliyorlar kafa karıştırmaktan başka birşey değil amerikalı teröristlerin bak depremi ben yapıyorum itaat et yalanının algı çalışması.

29
38
yanıtYanıtla
Sabahattin Polat :

Yazık ya sen ne biçim bir yaratıksın, Amerika depremde ne kadar yardım etti ve daha ne kadar yardım edecek biliyormusun.

yanıt29
yanıt28
Hasan:

amerikancılar sana saldırır şimdi

yanıt6
yanıt0
Cevap :

Ne içtiyseniz bende ondan istiyorum iyi kafa yapyıor belli. :))

yanıt5
yanıt2
Ercan akdeniz:

Bulutlar her zaman bir şeye benzer bir şekil alır.

32
7
yanıtYanıtla
Cevap :

Kedi bir yerini görmüş yara sanmış.

1
19
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Şimdi bu bulutu ufo diye servis eden paylaşan çok olur yurt içi yurt dışı havada her gördüklerini ufo zannedenler o kadar çok ki sayısı belli değil

1
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title