Haberler

Bahçeli'nin "100 il" çağrısı sonrası Tarsus girişine "İlimize hoş geldiniz" tabelası asıldı

Güncelleme:

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Yeni yüzyılda 100 il" çağrısı sonrası birçok ilçeyi heyecan sardı. Bu kapsamda il olmayı bekleyen Mersin'in Tarsus ilçesinde harekete geçildi. İlçe girişine "Tarsus il oluyor", "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı.

Tarsus Belediyesinin açıklamasına göre, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan tarafından daha önce "İl'le de Tarsus" sloganıyla başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından Türkiye'deki il sayısının 100'e çıkacağı yönünde oluşan görüşlerin ardından ilçe girişine "Tarsus il oluyor", "İlimize hoş geldiniz" tabelaları asıldı.

Bahçeli'nin '100 il' çağrısı sonrası Tarsus girişine 'İlimize hoş geldiniz' tabelası asıldı

"TARSUS İL OLMAYI HAKEDİYOR"

Başkan Bozdoğan, Tarsus'un hem coğrafi konumu hem de tarım ve turizmiyle önemli bir kent olduğunu belirtti. İlçenin 400 bini geçen nüfusa sahip olduğunu aktaran Bozdoğan, "Tarsus il olmayı hak ediyor" dedi.

Bahçeli'nin '100 il' çağrısı sonrası Tarsus girişine 'İlimize hoş geldiniz' tabelası asıldı

ODALARDAN DESTEK

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak da Tarsus'un çok önceden il olmayı hak ettiğini belirtti. Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, il olmayı sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.

Bahçeli'nin '100 il' çağrısı sonrası Tarsus girişine 'İlimize hoş geldiniz' tabelası asıldı

BAHÇELİ: YENİ YILDA 100 İL

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 13 Haziran'da MHP TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Cumhuriyet'in 100'üncü yıl dönümünde 100 maddelik Anayasa teklif metnimiz de çoktan hazırlanmıştır. Yeni yüzyılda, 100 il, 1000 ilçeden müteşekkil idari yapısıyla gücüne güç katmış bir Türkiye'yi inşa ve ihya etmemiz mümkündür." değerlendirmesinde bulunmuştu.

Bahçeli'nin '100 il' çağrısı sonrası Tarsus girişine 'İlimize hoş geldiniz' tabelası asıldı

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Tarsus Mersin MHP Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

kagan soylu:

Vilayet olmanın bir anlamı olmamalı bence ildeki her imkan ilçelerde de olmalı

71
7
yanıtYanıtla
Bahadır:

Aman ha aman il olmadı için Elbistan',ın ismini bile ağzınıza almayın. Elbistan Maraş'a çok yakın, Türkiye'nin en küçük ovası, daracık bir alana sahip.Depremde de en az mağdur olan yer, Elbistan halkı, "Elbistan il olsun" diye dile getirdiğinde azarlayın.Yazıklar olsun sizlere yazıklar olsun...

19
40
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Bence Tarsus il olmayı hak etmiyor. Çünkü, yol yok, sivrisinek çok, su faturası elektrik faturasını geçti, sokaklar çöpten geçilmiyor

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title