Haberler

Marmara Denizi'nde batan gemideki 6 mürettebattan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Güncelleme:

Marmara Denizi'nde İmralı Adası'nın güneyinde batan kuru yük gemisindeki mürettebatı arama çalışmalarında 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Cansız bedenin geminin aşçısı Zeynep Kılınç'a ait olduğu belirlendi.

Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan gemiyi ve 6 mürettebatını arama çalışmalarında 3'üncü günün sonunda 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

ÇALIŞMALARA 700'ÜN ÜZERİNDE PERSONEL KATILIYOR

51 metre derinlikte denizin tabanına oturan "Batuhan A" adlı kargo gemisiyle ilgili 3 gündür devam eden çalışmalara 700'ün üzerinde personel katılıyor. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ekiplerinin dün enkaza gerçekleştirmeyi planladığı ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen dalış, hava şartlarının düne göre daha elverişli olmasıyla bugün yapılıyor.

AŞÇI ZEYNEP KILINÇ'IN CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş geminin enkazında bir personelin cesedine ulaşıldığını belirtti. Cansız bedenin geminin aşçısı Zeynep Kılınç'a ait olduğu belirlendi.

Marmara Denizi'nde batan gemideki 6 mürettebattan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldıZeynep Kılınç

KAYIP DENİZCİ SON ANLARINI GÖRÜNTÜLEDİ

Öte yandan Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin mürettebatından Hüseyin Tutuk'un, batmadan kısa süre önce çektiği görüntülerde geminin suyla dolduğu görülüyor. Tutuk'un, eşine gönderdiği videoda, batmak üzere olan gemiye dolan suyu göstererek, "Allah'ım sen yardım et ya Rabbi, gemi batıyor. 5'inci, 6'ncı elbisem gece 01.00'den bu yana. 6 saattir aynı yerdeyiz" dediği duyuluyor.

Marmara Denizi'nde batan gemideki 6 mürettebattan 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Marmara Denizi İmralı Adası Marmara İmralı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (25)

Bordo Bere:

ülkede iyi giden tek sey silivrinin tam gaz faaliyette olmasi

114
21
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Silivri büyümeli yüzde 45 icene alacak sekilde. Onlar varken ülke ilerlemiyor malesef

yanıt12
yanıt17
Ahmet Akyel:

Adamlar resmen göz göre göre ölmüşler.6 saatte sahil güvenlik niye bir helikopter göndermemiş ki.

106
15
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Burda herkes 6saat gemiye ulaşılamamış zannediyor, gemiden bizi kurtarın çağrısı yok. Sahil güvenlik 6.32 de geminin batarken gönderdiği otomatik sinyali alıyor. Gemide normalden fazla yük var, bir sürü eksiği olan bir gemi, gemi sahibi de gemide. Sahil güvenliği ararsa gemi bir daha ticaret yapamaz,bu yüzden kendi kendine kurtarmak istemiş. Çalışanlar da ailelerine ulaşıyor ama gemi sahibini ezip sahil güvenliğe bildirmiyor. Göz göre göre ölüme sürüklenmişler, Allah rahmet eylesin

yanıt5
yanıt0
Nedim Çolpan:

Fırtına var gitmek öyle kolay mı?

24
80
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

" Arama-Kurtarma Ekiplerimiz Senenin 7 Ayinda ve Guzel Havalarda Hizmet Verir " Diye Sloganlari Yok Ama ?

yanıt99
yanıt13
Eclipse Moon34:

Evet kolay sahil güvenlik için evet kolay bir şey bilmeden yazmayın

yanıt15
yanıt4
bekir yapici:

NEDIM COPAN benim yasadigim almanyada kara ve deniz kurtarma ekipleri yaz kis 24 saat görev yapar bazan haftalarca aylarca ihtiyac olmayabilir ama onlar gevsemez düzenli olarak egitimlerini yaparlar ve yaz kis demeden hava sartlari ne olursa olsun kendi canlarini tehlikeye atarak helikopterle insan gücünle teknik arac gerecle süratli botlarla aninda yardim icin harekete gecerer yani onlarda insan hayatina deger verilir yardim istegi karsiliksiz kalmaz ve görevlilerde sorumlulugunu bilir.

yanıt38
yanıt10
Ayhan:

Nedim koyun kıyıdan 7 km uzakta bir yerden bahsediyoruz kıyıdan baksan görünür . Nasıl gidemiyor muşsun gidemiyirsan vay halimize ulkecek güçlü ülke kıyıdan 7 km uzağa gidemiyir mu

yanıt21
yanıt3
Ayşe Kılıç:

Yazım hatası yapmadığınız haber yok maşallah

29
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title