Haberler

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları, Erbil'deki Mossad karargahını balistik füzelerle vurdu

Güncelleme:

Irak'ın Erbil kentinde dün gece saatlerinde patlama sesleri yankılanırken, İran Devrim Muhafızları Ordusu terörist grupların ve casusların bulunduğu birçok noktaya füze ve İHA saldırısı gerçekleştirdi. İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad'ın karargahının da balistik füzelerle vurulduğunu duyuran Devrim Muhafızları, saldırıların Kirman'daki canlı bomba ve üst düzey komutanlarından Razi Musevi'nin öldürüldüğü saldırılara karşı gerçekleştirildiği belirtildi.

Gazze'deki savaş nedeniyle Orta Doğu'da tansiyon giderek yükselirken, ABD'nin Erbil Başkonsolosluğu ve Erbil Uluslararası Havalimanı yakınlarında bulunan ABD öncülüğündeki DEAŞ karşıtı koalisyon üssü dahil birçok bölgede dün gece patlama sesleri duyuldu.

MOSSAD KARARGAHINI BALİSTİK FÜZELERLE VURDULAR

İran, bölgedeki terörist grupların ve casusların karargahlarına balistik füzelerle saldırıları kapsamında Irak'ın Erbil kentinde İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad'ın karargahını da balistik füzelerle vurduğunu duyurdu. İran Devrim Muhafızları Ordusu tarafından yapılan açıklamada, Suriye topraklarındaki terör örgütü DEAŞ'a ait hedeflerin yanı sıra Irak'ın Erbil kentinde İsrail dış istihbarat teşkilatı Mossad'ın karargahının da balistik füzelerle hedef alındığı bildirildi.

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları, Erbil'deki Mossad karargahını balistik füzelerle vurdu

İSRAİL SALDIRILARINA MİSİLLEME

İsrail'in, Devrim Muhafızları ve İran destekli milis grupların komutanlarının öldürülmesine karşı düzenlendiği belirtilen saldırılarda, "İran'daki casusluk faaliyetlerinin ve terör eylemlerinin planlanmasının merkezi olan Mossad'ın Erbil'deki ana casusluk karargahlarından birinin imha edildiği" ifade edildi.

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları, Erbil'deki Mossad karargahını balistik füzelerle vurdu

"TERÖRİST GRUPLARIN VE CASUSLARIN KARARGAHINI BOMBALADIK"

İran Devrim Muhafızları Ordusu, Irak'ın Erbil kentindeki füze saldırılarıyla ilgili haberlerin ardından bölgedeki "İran karşıtı terörist grupların ve casusların karargahlarını balistik füzelerle vurduğunu" açıkladı. Ayrıca, Suriye'de DEAŞ'a ait hedeflerin de İran'dan fırlatılan balistik füzelerle bombalandığı aktarıldı.

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları, Erbil'deki Mossad karargahını balistik füzelerle vurdu

RAZİ MUSEVİ'NİN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ SALDIRIYA KARŞILIK VERİLDİ

Saldırıların, DEAŞ'ın üstlendiği Kirman'daki canlı bomba saldırısı, Rask kentinde güvenlik güçlerini hedef alan saldırı ile Suriye'de Devrim Muhafızları Ordusunun üst düzey komutanlarından Razi Musevi'nin öldürüldüğü saldırılara karşı gerçekleştirildiği belirtildi.

Orta Doğu'da gerilim tırmanıyor! Devrim Muhafızları, Erbil'deki Mossad karargahını balistik füzelerle vurdu

IKBY'DEN AÇIKLAMA

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY), Erbil'de birçok noktada gerçekleşen ve İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun üstlendiği saldırılarda 4 sivilin hayatını kaybettiğini belirterek, saldırılara gerekçe gösterilen iddiaların "asılsız" olduğunu bildirdi. Açıklamada, saldırıların Irak ve IKBY'nin "egemenliğinin açık bir ihlali" olduğu vurgulanarak, Irak merkezi hükümeti ve uluslararası toplumun "bu suça karşı sessiz kalmamaları" çağrısında bulunuldu. IKBY Başbakanı Mesrur Barzani, balistik füze saldırılarını kınayarak, "bu acımasız saldırıları durdurmak için" çalışacaklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Devrim Muhafızları Orta Doğu İsrail Musevi Mossad Erbil Irak İran Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede?
500

Yorumlar (12)

Bülent Levent:

BİTANEDE İNCİLİK ÜSSÜNE LÜTFEN

107
5
yanıtYanıtla
Heyy Heyyy:

İRAN BİLE VURUYOR. BİZİMKİLER HALEN KINAMAYA BOŞ KONUŞMAYA DEVAMMM . .

66
27
yanıtYanıtla
Fatih Karacay:

Iran vurmadan once izin aliyor Abd den izin aliyor :D bkz. Trump'in aciklamalari

yanıt46
yanıt21
Nurettin Şimşek:

Kardeş vurmayı bırak müslümanları vuran üsler tıkır tıkır işliyor Anliyacagin biz vuruyoruz

yanıt17
yanıt4
CENGAVER:

barzani efendi, saldırıyı kınayacağına sınırlarının içindeki abd, itrail, pkk, daeş gibi terör örgütlerini sınırdışına davet etsen daha makbule geçer sanırım, sen etmezsen edecek birileri çıkar.

64
14
yanıtYanıtla
Yusuf Kartal :

iran kesin önceden yine bildirmistir, aman orada israilli veya Amerikali olmasin diye. Iran kadar korkak baska bir Devlet yok. Sadece Laf ebeligi yaparlar, onlar irani vururlar bunlarda intikam yemini edip oturup susurlar. Trump kendisi acikladi, Komutanlarini öldürdügümüzde, Iran bizi arayip yalvardi diye. 1-2 Füze atisi yapicaz Halkimiz susmasi icin. Trump da terk edilmis Üstleri gösterdik 1-2 Füze attilar dedi.

36
9
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Kökünden yalan kürt iş adamın evini hedef almış bir yaşındaki bebek katl etmiş İsrailin nerde olduğu belidir ıranda erkeklik varsa gitsin İsraile füze atsın yada abd den izin almadan abd askerlerine füze atsın bu korkaklıktır İsrail genarlerini oldurdugunde sesleri çıksın İran bağıran çağıran etrafında ki suçsuz savunmasız olanlara saldıran korkak bir ülke bir tane füze atsın İsraile görelim

14
5
yanıtYanıtla
Nurettin Şimşek:

Vuracağız demediniz .Mutlaka demişsiniz o yürek kâfire karşı sizde olacağını sanmiyorum

11
4
yanıtYanıtla
Davut YALANCI:

Abd ve israil, İran tarafında çok kişiye suikast ya da operasyon çekerek fazla fazla can aldı. Hem de önemli kişileri sildiler. Lâkin bu iran esip gürlüyor, kafasına göre orayı burayı bombaladık diyor da bir tane amerikan askeri öldüremiyor. Şöyle üstlerini vurduk, böyle intikam aldık diyor ama sonuç sıfır. İndirsene 100-200 amerikan ya da israil askerini. Yok sadece çıkıp çıkıp meydan okusun, halkın gazını alsın..

7
2
yanıtYanıtla
Janoo Jsnoo:

Abd kasimi parcalarken parmağında yüzüğü olmasaydi cesedi bile tanimiyacaklardi yalvar yakar olup izinle boş araziye füze atılar hamasi husileri kulanarak lafla erkeklik yapıyor Filistin yerle bir olurken husiler bombardımana tutulurken İran kära carcaf altında sesiz kaliyor erbile iş adamın evine füze atıp 1 yaşındaki bebek katl eden İran siasi ancak fesatlık yapar erkekliğin e si olmiyan kales iran İsrailin nerde olduğunu cok iyi biliyor

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title