Haberler

Dünyanın İlk ve Tek Kaya Dam Oyma Mağara Ccr Hotels & Spa'ya Altın Ödül

Dünyanın ilk ve tek kaya dam oyma mağara SPA merkezi CCR Hotels & SPA Kapadokyaya bir ödül daha kazandırmanın onurunu yaşıyor.

Dünyanın ilk ve tek kaya dam oyma mağara SPA merkezi CCR Hotels & SPA Kapadokyaya bir ödül daha kazandırmanın onurunu yaşıyor . Londra'nın ünlü ve tarihi oteli Grosvener House Otel'de düzenlenen 5 Star Hotel Awards töreninde CCR Hotels & " En iyi Spa oteli?? ödülünü teslim aldı.

CCR Hotel 78 ülkeden 157 firmanın katıldığı 'Uluslararası Kalite Yıldızlarıö yarışmasında 'Altınö ödül kazandı

Cappadocia Cave Resort & Spa Hotel dünyanın önemli turizm kuruluşlarının bulunduğu 78 ülkeden 157 firmanın katıldığı 'Uluslararası Kalite Yıldızlarıö yarışmasında 'Altınö ödül kazandı. CCR Hotel Kalite, Liderlik, Teknoloji & Yenilikçilik alanlarında üstüne aldığı sorumluluğu yerine getirerek bu ödülle Türkiye'yi iş dünyasında derece başarılı olarak temsil ettiğini gösterdi. İsviçre'nin Cenevre kentinde, Intercontinental Otel'de düzenlenen BID - Business Initiative Directions 2013 Uluslararası Kalite Ödülleri töreninde ödül CCR Hotel Genel Müdür Yardımcısı Didem Bulgurlu'ya verildi.

Cappadocia Cave Resort & SPA adına ödülü alan Genel Müdür Yardımcısı Didem Bulgurlu, sektörde liderliğinin devam etmesi için yönetim biçiminin geliştirilmesinin sürdürülebilirliği için kalite olgusunu görevlerinin odak noktası yaptıklarını söyledi. Bulgurlu 'Böyle bir ödüle layık görülmek gurur vericidir. Bu prestijli ödülü bunu bize sağlayanlara ve çalışanlarımıza armağan ediyorumö şeklinde konuştu.

CCR Hotels & SPA Yönetim Kurumlu Başkanı Mustafa Çankaya ise, otellerinin bu ödüle layık görülmesindeki en önemli faktörün, dünyanın ilk kayadan oyma Spa'sı olması ve bu orijinal ve fantastik mekanda vermiş olduğu kaliteli hizmet olduğunu belirterek, şöyle konuştu

"CCR Hotels & SPA, İsviçre'nin Cenevre kentinde BID başkanı Jose E. Prieto tarafından düzenlenen gecede, Kalite, Liderlik, Teknoloji ve Yenilikçiliği ile Altın kategorisinde "Kalite ve Mükemmellik" ödülünü teslim almıştı. Ekibim adına sizlere desteğiniz ve sadakatiniz için tüm yerli ve yabancı konuklarımıza teşekkür etmek istiyorum. Son 5 yılda yani açıldığımız günden beri bize olan güven için minnettarız. Misafirlerinize en iyi hizmeti sunma çabamız bir kez daha ödüllendirildi. Ekibim ve Kapadokya olarak Muhteşem bir mekanda, sıra dışı manzarası ile konaklamanın lüks ve konfor ile birleştiği, dillere destan Anadolu misafirperverliğinin profesyonellikle vücut bulduğu CCR Hotels & SPA'da, sahip olduğumuzun en iyisini sizlere sunmaya ve hizmet etmeye devam edeceğiz.?? Dedi.

CCR OTEL Nevşehir'in Uçhisar beldesinde bulunan otelin resmi açılışı 15 kasım 2008'de yapıldı. Halen mevcut oda sayısı 105. 2014 yılında oda sayısı 121'e çıkacak.Şuan 104 odası, ayrıca 5 yatak odası, 1 oturma odası, mutfağı, özel havuz ve hamamdan oluşan bir konağı bulunuyor. 6 kategoriye ayrılan odaların her biri farklı ve demi classic tarzda dekore edildi. Tailand'dan ithal edilen jakuzilerden hydromasajlı duşlara sıra dışı konsepte sahip bu mağara odalarda, lüksün şımartan keyfini ve klasiğin dinlendirici ruhunu hissediliyor. Bir ressamın paha biçilmez resim sanatını andıran Peri Bacalarıyla bezenmiş Kızıl Vadi'nin o muhteşem görüntüsünü hemen hemen tüm odalarımızda görmek olası. Şöminesi ve havuzu bulunan suiteler ise balayını unutulmaz kılmak isteyenler için hazır. Dünyanın ilk ve tek kaya dam oyma mağara SPA merkezi LEEA SPA Merkezi, 2 Türk Hamamı, 2 Sauna, Kar odası, Buhar odası, Tuz odası, Jimnastik salonu, Kapalı yüzme havuzu, Jakuzili kür ve terapi odaları, masaj odaları, fizyoterapi odası, kuaför ve cilt bakım odasından oluşan bin 500 metrekarelik alana sahip olup, masaj, Türk hamamları, terapi ve özel bakımlar hariç spa kullanımı otel misafirleri için ücretsiz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Business Initiative Directions Cenevre İsviçre Londra Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title