Haberler

Dha Yurt Bülteni-11

Antalya'da işten çıkarılan garson 3 kişiyi öldürüp, intihar etti (4)GİZEM EGE, 2 AY ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞAntalya'da çalıştığı restorandaki işinden çıkarılan Saddam Korkmaz'ın pompalı tüfekle öldürdüğü 3 kişiden gıda mühendisi Gizem Ege'nin cenazesi yakınları tarafından morgdan alındı.

Antalya'da işten çıkarılan garson 3 kişiyi öldürüp, intihar etti (4)

GİZEM EGE, 2 AY ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞ

Antalya'da çalıştığı restorandaki işinden çıkarılan Saddam Korkmaz'ın pompalı tüfekle öldürdüğü 3 kişiden gıda mühendisi Gizem Ege'nin cenazesi yakınları tarafından morgdan alındı. Eşi Emin Ege'nin, cenazeyi teslim alırken oldukça üzgün olduğu görüldü. Gizem Ege'nin kayınpederi Ali Rıza Ege, bir çocuk annesi gelininin 3 yıldır iş aradığını, 2 ay önce iş bulduğunu belirterek, "Benim gelinim melek gibiydi" dedi. Gizem Ege'nin cenazesi, Uncalı Şehir Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Adli tıp dış plan görüntüsü

-Ağlayan kadınların görüntüsü

-Cenazenin tabutla morgdan çıkartılması

-Cenaze aracına konması

-Kayınpederinin isyanı

-Kayınpederi konuşurken sol tarafta ayağa kalkan genç kamuflaj tişörtlü kadının eşi (43'üncü saniye)

115 MB-01.01

Haber: Bülent TATOĞULLARI-Kamera: DHA/ANTALYA,

==================================================

Düzce İl Jandarma Komutanı gözaltına alındı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Düzce İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yılmaz Özdemir gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ'nün Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında 12'si muvazzaf 16 asker için gözaltı kararı verildiği öğrenilirken, Düzce İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yılmaz Özdemir de gözaltına alınarak Ankara'ya götürüldü.

Haber: DÜZCE,

=================================================

Kazdağları beyaza büründü

Balıkesir- Çanakkale illeri arasında kalan Kazdağları'nda iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı nedeniyle, bazı noktalarda kar kalınlığı 10 santime ulaştı. Gece bazı araçlar yolda kalınca, Edremit- Yenice karayolunu kullanacak sürücülere, araçlarının lastiklerine zincir takmadan yola çıkmamaları uyarısı yapıldı. Doğal güzellikleriyle dünyaca ünlü Kazdağları'nda, kar yağışı ile birlikte kartpostallık manzaralar oluştu.

Kazdağları'nın, Balıkesir- Çanakkale il sınırının bulunduğu Hanlar mevkisinde dün başlayan kar yağışı gece etkisini arttırdı. Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçeleri ile Çanakkale'nin Yenice ilçesini bağlayan Kazdağları'ndan geçen karayolu, kar yağışından olumsuz etkilendi. Gece saatlerinde bu karayolunu kullanan bazı sürücülerin araçları yolda kaldı. Karayolları ekipleri, yolun tamamen trafiğe kapanmaması için tuzlama çalışmalarını aralıklarla sürdürüyor. Kazdağları'nın Hanlar mevkisinde dinlenme tesisi işletmecisi Celal Onay, gece etkili olan karın bölgeyi beyaza bürüdüğünü ve yağışın sabaha dek sürdüğünü söyledi. Karayolunda aralıklarla aksama yaşandığını, ancak Karayolları ekiplerinin tuzlama çalışması ile yolu açık tuttuğunu ifade eden Onay, "Araçlarda kar lastiği ya da zincir olanlar sorun yaşamıyor. Kar lastiği olmayanlar ise yolda kalıyor. Bir araç kayıp kaza yaptı. Sabah yardıma geldiler ve kurtardılar. Önlem almayıp yolda kalan araçlar yüzünden kar lastiği ya da zincir olan araçlar da yoluna devam edemiyor" dedi. Kar kalınlığının 10 santime ulaşmasıyla doğa tutkunları da Kazdağları'na çıkmaya başladı. Vatandaşlar kar topu oynayarak beyaz örtünün keyfini yaşıyor. Bazı vatandaşlar da Kazdağları'nda oluşan kartpostallık manzaraları fotoğraf çekerek ölümsüzleştiriyor. Bölgede halen sulu kar şeklinde devam eden yağış yerini aralıklarla kara bırakıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

------------------------------

-Kar manzaralarından genel detay görüntü.

-Yolda kalan araçtan görüntü.

-Celal nay ile röp.

HABER-KAMERA: Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesir),

================================================

Kızılcahamam'da çıkan yangında 2 katlı ev kül oldu

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde kullanılmayan 2 katlı boş ev çıkan yangında kullanılmaz hale dönüştü.

Yangın, öğle saatlerinde Yenice Mahallesi Okul Sokak üzerinde Tahir Yalçın'a ait kullanılmayan iki katlı evde çıktı. Nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında yükselen dumanları fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.  Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altında alınan yangın sonra ev kullanılmaz hale dönüştü. Polis çıkan yangınla ilgili inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

---------------------------------

-Yangın çıkan evden görüntü

-İtfaiyenin müdahalesi

-Detay

Haber: Nurullah TOSUN/KIZILCAHAMAM,(Ankara),

====================================================

Yozgat'ta şeker işçilerinden 'kadro' eylemi

Yozgat Şeker Fabrikası'nda geçici olarak çalışan Şeker-İş Sendikası'na bağlı işçiler, fabrika önünde kadro eylemi yaptı. İşçiler adına konuşan Şeker-İş Sorgun Şubesi Başkanı Turgut Gözübüyük, hükümet tarafından taşeron işçilere verilen kadro müjdesinin kendileri gibi geçici işçilere de verilmesini istedi.

Yozgat Şeker Fabrikası'nda geçici olarak çalışan 89 işçi, fabrika önünde toplanarak hükümet tarafından kendilerine kadro verilmesini istedi. Grup adına basın açıklaması yapan Şeker-İş Sorgun Şubesi Başkanı Turgut Gözübüyük, geçici işçilerin çalıştığı iş yerinde kalifiye eleman ve usta olarak çalışıp vardiya tuttuklarını, bu işçilere kadro verilmesinin devlete hiçbir mali yük getirmeyeceği gibi, üretime ve iş barışına daha fazla katkı sağlayacağını ifade etti. Gözübüyük, "Geçici işçilerimiz üretim başladığı zaman iş başı yapıp, üretim bitince işten çıkartılıyor. Onlar işten çıkarıldığı zamanda revizyon döneminde elaman eksikliği yaşandığından, fabrikanın tüm işleri taşeron firmalara verilmektedir. İşinde uzman olmayan bu işçiler sanayimize katkı sağlamadığı gibi, bunlardan istenilen verim de alınamamaktadır" dedi. Gözübüyük, taşeron işçilere kadro verilmesinin geçici işçileri de umutlandırdığının, ancak bu zamana kadar ne yazılı nede görsel basında kamuda çalışan 23 bin geçici işçiden bahsedilmemesinin kendilerini ve ailelerini derinden üzdüğünü söyledi. Geçici işçilerden Hasan İlhan ise, Yozgat Şeker Fabrikasında 20 yıldır mevsimlik işçi olarak çalıştığını, bu güne kadar tüm mücadeleyi verdiklerini, ancak bu sürede verilen kadroların hiç birinden yararlanamadıklarını söyledi. Hükümetin 850 bin taşeron işçiye kadro verileceğini açıklamasının, kendilerinin bu haktan yararlanamayacağı anlamına geldiğini ifade eden İlhan, "Bizim evlerimizde çocuklarımı aç. Çocuklarımızı okutamıyoruz. Yılda 4-5 ay çalışmayla geçimimizi sağlayamıyoruz. Bizde 20 yıllık emeğimizi karşılığında kadro istiyoruz" dedi. Geçen yıl fabrikada yaşanan patlamada sakat kaldığına dikkat çeken Seyit Babayiğit isimli geçici işçi de 20 yıldır fabrikada çalıştığını, geçen yıl yaşanan patlamada sağ ayağını kaybettiğini bilgisini verdi.

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Sendika önünde toplanan işçilerden görüntü

-İşçilerin fabrika içerisinden görüntü

-Şeker İş Sorgun Şubesi Başkanı Turgut Gözübüyük'ün basın açıklaması

-Geçici işçilerden Hasan İlhan'ın konuşması

-Geçici işçi Seyit Babayiğit konuşması

-Detay görüntüler

Haber: Halit YILMAZ SORGUN, (Yozgat)

=================================================

Çanakkale'de sahte altın dolandırıcısı 4 kişi yakalandı

Çanakkale ve Gelibolu ilçesinde, 5 farklı kuyumcu dükkanına sahte altın zincir satarak dolandırıcılık yaptıkları ileri sürülen 4 zanlı, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte sahte altın dolandırıcılığı olaylarına karşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda dün İl merkezinde Kemalpaşa Mahallesi Çarşı Caddesinde 3, Gelibolu İlçesinde 2 olmak üzere toplam 5 kuyumcu dükkanına, sahte oldukları tespit edilen kolye sattığı belirlenen Ö.T. (31), M.K. (29) ile Türkmenistan uyruklu kadınlar M.M. (21) ve G.B. (21) polisin takibi sonucu 34 GJK 72 plakalı otomobil ile kent merkezinde yakalandı. Zanlılardan Ö.T'nin üzerinden 19 sahte altın zincirin yanı sıra, birer tane 1 dolar ve 2 dolar ile 950 TL nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 zanlı, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

------------------------------

-Ele geçirilen sahte altın zincirlerden görüntü.

-Ele geçirilen sahte kolyeden görüntü.

-Ele geçirilen 950 TL paradan görüntü.

-Ele geçirilen 1'er adet 1 ve 2 dolardan görüntü.

-Emniyetten çıkarılan 4 sahte altın dolandırıcısından görüntü.

Haber-Kamera: Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Antalya Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title