Haberler

Demre Çavuşoğlu Demre'de Seçim Ofisi Açtı

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Demre'yi ziyaret ederek partisinin seçim bürosunu açtı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Demre'yi ziyaret ederek partisinin seçim bürosunu açtı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, partisinin seçim bürosunun açılışı öncesinde Demre'de sivil toplum örgütleri ve kamu kurumlarının yöneticileri, iş adamları ve esnafla bir araya geldi. Kaymakam Murat Uz ve İlçe Belediye Başkanı Süleyman Topçu'nun da katıldı toplantıda konuşan Çavuşoğlu, hükümetin yaptığı hizmetleri anlattı. Antalya'ya büyük hizmetler getirdiklerini kaydeden Çavuşoğlu, Demre'nin de hizmetlerden payını aldığını söyledi.

Demre'ye Hükümet Konağı, adliye ve spor tesisleri gibi önemli yatırımlar kazandırdıklarını vurgulayan Çavuşoğlu, "Eğitim çok önemli. Bu bölgeye imam hatip okulu ve ilköğretim okulları kazandırdık. Eğitim yatırımlarını karşılığını sınavlardaki başarılarla alıyoruz" dedi. Yapımı devam eden Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokul inşaatının ise maddi imkansızlıklar nedeniyle tamamlanamadığını ifade eden Çavuşoğlu, gerekli kaynağı sağlama sözü verdi.

Altyapı hizmetlerinde de önemli bir mesafe kaydedildiğini anlatan Mevlüt Çavuşoğlu, içme suyu, kanalizasyon ve sulama suyu konusunda sorun yaşanmaması için de çalışmaların sürdüğünü ifade etti. Yeni Büyükşehir Yasası sayesinde ilçe belediyelerin yapamadığı yatırımları Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığına işaret eden Çavuşoğlu, "Antalya Büyükşehir Belediyesi belediye ayırımı yapmadan her ilçeye hizmet götürüyor. Hizmetin parti ayrımı olmaz" dedi.

BATI ANTALYA'YA HAVALİMANI

Turizm yatırımlarına da konuşmasında değinen Çavuşoğlu, "Antalya'da turizmi 12 aya çıkarmamız lazım. Hedefimiz 50 milyar dolar turizm geliriyse buna ulaşmamızı sağlayacak lokomotif şehir Antalya'dır. Bu amaçla kruvaziyer limanı yapıyoruz. Büyük gemilerin geldiği bir liman kazandırıyoruz. Bu bölgenin havadan da ulaşılır olması lazım. Yani havalimanı yapılması gerek. Bunun 2 yıldır çalışmalarını yapıyorduk. Gerekli incelemeler yapıldı. Şu anda bölgede 3 yerde titiz çalışmalar sürdürülüyor. Aksilik yaşanmadığı takdirde Antalya'nın 3'üncü havalimanını bu bölgeye yapacağız" dedi.

'İKİ KİTAP YAZACAĞIM'

Gelecekte 2 kitap da yazmak istediğini anlatan Çavuşoğlu, "Bir tanesi Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi Başkanlığı'na giden süreç. Çok kolay bir süreç olmadı. Türk ve Müslüman olduğumuz için neler yaptılar. Bir İngilize karşı seçim kazanmak o kadar kolay bir şey değil. İlk defa bir Türk'ün orada başkan olması hiç kolay değildi. Bir onun başından itibaren yaşadıklarımızı bir de Gazipaşa Havalimanı'nın kitabını yazacağım" dedi.

TERÖRLE MÜCADELE

Yaşanan terör saldırılarına da değinen Mevlüt Çavuşoğlu, terörün belini kırdıklarını, terörü temizleyinceye kadar mücadelelerini devam ettireceklerine işaret etti. Mücadelenin başarılı şekilde devam ettiğini ifade eden Çavuşoğlu, "Hedefler tam isabet vuruluyor, yani böyle gelişi güzel bombalamalar yok. Doğrudan PKK'nın inlerini ve silah depolarını vuruyoruz. Şehirlerde de tüm yapılanmalarını temizliyoruz. Yani o şehirlerde biliyorsunuz bazı yapılanmalar var, silah depolamışlar. Sokağa çıkma yasağı ilan edildiği zaman bilin ki polisimiz askerimiz, güvenlik güçlerimiz, özel kuvvetlerimiz, o şehre giriyor, teröristleri orada temizliyor" diye konuştu.

Toplantının ardından partisinin seçim bürosunun açılışını yapan Çavuşoğlu, Kaş'a gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Murat Uz Ak Parti Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title