Haberler

Van sürgününün perde arkası! Oktar kadın avukatlarla görüşürken kamera açıları değiştirilmiş

Güncelleme:

8 bin 658 yıl hapis cezasına çarptırılan Adnan Oktar cezaevinde çok sayıda genç avukatla görüşme yaptığı iddiaları sonrası Erzurum'dan Van Başkale Kapalı Cezaevi'ne nakledilmişti. Avukat ağıyla ilgili detaylara ulaşılan Oktar'ın 16 Şubat-22 Mart 2023 tarihleri arasında 252'si 21 kadın avukatla olmak üzere toplam 290 görüşme yaptığı ortaya çıktı. Öte yandan Oktar'ın bazı kadın avukatlarla görüştüğü sırada kamera açılarının değiştirildiğinin de soruşturma dosyasında yer aldığı ifade ediliyor.

Silahlı suç örgütü yöneticisi olan ve Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi'nde bulunan Adnan Oktar, Van Başkale Kapalı Cezaevi'ne nakledildi. Çok sayıda genç avukatla görüşme yaptığı gerekçesiyle yerinin değiştirilmesine karar verilen Adnan Oktar'ın görüşme trafiğine ilişkin detaylara ulaşıldı. Oktar'ın 1 ay gibi bir sürede 252'si 21 kadın avukatla olmak üzere toplam 290 görüşme yaptığı ortaya çıktı.

ERZURUM'DA BAŞ DÖNDÜREN GÖRÜŞME TRAFİĞİ

Yaklaşık 2 yıl önce konulduğu Erzurum Dumlu Kapalı Cezaevi'nden alınarak bugün akşam saatlerinde Van Başkale Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Adnan Oktar'ın, kaldığı cezaevlerinde çok sayıda genç kadın avukatla görüşme yaptığı iddiaları gündeme gelmişti. Adalet Bakanlığının da gelişmelerle alakalı Erzurum'da inceleme başlattığı öğrenilmişti.

Cezaevi değiştirten trafik! Adnan Oktar, 21 kadın avukatla 1 ay içinde 252 kez görüşmüş

1 AYDA 290 GÖRÜŞME

Erzurum'da avukatlarla görüşmelerine ilişkin detaylar ortaya çıkan Adnan Oktar'ın özellikle genç ve güzel stajyer avukatları dışarıdaki üyeleri sayesinde tuzağına düşürdüğü ve 1 aydan fazla bir sürede toplamda 290 görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

GÖRÜŞMELERİN 252'Sİ 21 KADIN AVUKATLA GERÇEKLEŞMİŞ

16 Şubat 2023- 22 Mart 2023 tarihleri arasında 252'si 21 kadın avukat, 24'ü 8 erkek avukat ve 14'ü 2 stajyer avukat olmak üzere toplamda 290 görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Cezaevi değiştirten trafik! Adnan Oktar, 21 kadın avukatla 1 ay içinde 252 kez görüşmüş

EN SIK GÖRÜŞTÜĞÜ GÜN 17 ŞUBAT

Oktar'ın kadın avukatlarla en sık görüştüğü günün 17 Şubat 2023 olduğu ve gün boyu 9 kadın avukat ile 11 kez görüşme yaptığı ifade edildi.

"ÖRGÜTE YENİ ÜYELER KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYOR"

CNN TÜRK Muhabiri Çağdaş Evren Şenlik'in verdiği bilgilere göre soruşturmanın görevli savcı tarafından ilmek ilmek işlendiği, Adnan Oktar'ın avukatlarla görüşerek örgüte yeni üyeler kazandırmak istediği ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.

"KAMERANIN AÇILARI DEĞİŞTİRİLİYOR"

Soruşturma dosyasıyla ilgili detaylar da veren Şenlik, "Adnan Oktar bazı avukatlarla görüştüğü zaman kameranın açılarının değiştirildiği şu an soruşturma dosyasında yer alıyor. Bu soruşturmada yer alan bir detay. Bunu kim sağladı, kim aracı oldu, kim yardım etti? Şu an bunun üzerinde duruluyor" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Adnan Oktar 22 Mart Başkale Erzurum Van Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

şakir Altuntaş:

Devlet ne yapıyor bu rezillik ne bu müsvetteye bu imkanı devlet niye tanıyor

176
10
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

malum mart geldi kedilerin kızan vakti de geldi tabi:))) artık köşe bucak tırmalaşırlar...

110
3
yanıtYanıtla
zırzop:

içerde bile at oynattıgına göre kuyrugu çok uzun

73
0
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Dikkat, bu adama yakında sırra kadem bastırılabilir....

68
3
yanıtYanıtla
Serkan Aygun:

Devlet ne işle meşgul vatandaşa hizmetlemi

67
3
yanıtYanıtla
Eko cCc:

Torpilli mi ne?

52
2
yanıtYanıtla
israfil çengel:

Bu soytarının diğer mahkumlardan farkı neki.Ayrıcalık niye.

45
0
yanıtYanıtla
habar mabar:

hangi araç sigorta reklamıydı kızlar oynamakta

35
0
yanıtYanıtla
Verdik y gorduk etkiyi:

Biz iceri girsek gorusecek avukat bulamayiz , adam bir avukattan oburune atliyor. Mahremiyetine zeval gelmesin diye de kamera acisi degistiriliyor. Simdi soyleyin bana, bu adam muebbet yemis yememis ne farkeder? Kac tane "ozgur" insan var bu adamin yerinde olmak isteyen? Ucuz Ekmek kuyrugunda mi beklemek istersin yoksa soguk bir odaya 21 farkli kedicigin gelmesini mi? Reyizin sesini uzaklardan duyar gibiyim "Ey ozgur insan, bosver bunlari; sen ver yetkiyi gor etkiyi!"

27
3
yanıtYanıtla
coşkun atak:

Adamı durdurmak mümkün değil..

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title