Haberler

Kaftancıoğlu, TTB Başkanı'nın evinde kalaşnikof mermisi bulunmasını bu sözlerle savundu: Onlar sizin iyiliğiniz için

Güncelleme:

"TSK kimyasal silah kullanıyor" iddiasıyla tepkilerin odağına oturan TTB Şebnem Korur Fincancı, Kadıköy'deki evinde gözaltına alındı, evinde yapılan aramalarda örgütsel el kitabı ve kalaşnikof mermileri ele geçirildi. Konuyla ilgili CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu, "Sevgili emniyet mensupları bir Adli Tıpçının evinde, iş yerinde arama yaparsanız kemik, başkasına ait kıl, tüy, kesici-delici alet ve ateşli silah materyalleriyle karşılaşabilirsiniz. Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz için" dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kimyasal silah kullandığı iftirasını gündeme taşıyan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın 20 Ekim'deki PKK/YPG silahlı terör örgütünün sözde yayın organına yaptığı açıklamalar üzerine harekete geçti. Fincancı, "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan bugün İstanbul Kadıköy'deki evinde gözaltına alındı.

TTB İÇİN YENİDEN YAPILANMA TALEBİ

Ayrıca Cumhuriyet Başsavcılığı Fincancı'nın Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanlığı görevine, son verilmesini talep etti. Başsavcılık, yeni merkez konseyi başkanı seçilmesi için nöbetçi asliye hukuk mahkemesi nezdinde talep bulundu. Savcılık merkez ve tabip odalarındaki sorumlu organların da görevlerine son verilmesi talep etti.

EVİNDE KALAŞNİKOF MERMİLERİ BULUNDU

Gözaltına alınan Fincancı'nın evinde yapılan aramada örgütsel el kitabı ve kalaşnikof mermileri ele geçirildi. Öte yandan TTB Başkanı Fincancı'nın gözaltına alınma görüntüleri de ortaya çıktı.

Canan Kaftancıoğlu, TTB Başkanı Fincancı'nın evinde kalaşnikof mermisi bulunmasını savundu: Onlar sizin iyiliğiniz için

KAFTANCIOĞLU'NUN PAYLAŞIMI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gözaltına alınan Fincancı'nın evinde bulunanlarla ilgili olarak "Sevgili emniyet mensupları bir Adli Tıpçının evinde, iş yerinde arama yaparsanız eğer ayı haricinde (adli olaya karışmışsa o da olabilir:) kemik, başkasına ait kıl, tüy, kesici-delici alet ve ateşli silah materyalleriyle karşılaşabilirsiniz. Korkmayın onlar sizin iyiliğiniz için" dedi.

Canan Kaftancıoğlu, TTB Başkanı Fincancı'nın evinde kalaşnikof mermisi bulunmasını savundu: Onlar sizin iyiliğiniz için

FİNCANCI NE DEMİŞTİ?

Şebnem Korur Fincancı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) terör operasyonlarında "kimyasal silah kullandığını" iddia etmesi nedeniyle tepkilerin odağı haline gelmişti.

MSB: TSK ENVANTERİNDE KİMYASAL SİLAH YOK

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) da bir açıklama yaparak iddiayı yalanlamıştı. Açıklamada, TSK envanterinde kimyasal silah bulunmadığı bildirilmişti.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Türk Tabipleri Birliği Şebnem Korur Fincancı Canan Kaftancıoğlu Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (34)

Erdoğan Karacaoğlan:

Türk Silahlı Kuvvetlerine açık ve aleni iftiralar atılıyor iç hain ve satılmışlar tarafından, kamuoyunda hiç bir tepki yok. Fazla mı demokratik olduk ne? Sahte Atatürkçülerden de tık yok. Solcuyum deyip abd ye biat ediyorlar. her tarafta tezat...

121
7
yanıtYanıtla
Faruk Aslan:

Adli tıbcının evinde örgütsel kitap da bulunmuş bunu nereye koyacan

120
4
yanıtYanıtla
Erdal:

Faruk nasıl da cevap vermek istedim senin şu yorumuna ama... Yayınlamazlar kardeş.

yanıt6
yanıt10
Yorumcu Davut :

arkadadaş şu gevşekliğe bakar mısın? bunlar koskoca chp de siyaset yapıyorlar..

111
2
yanıtYanıtla
Shef :

Keleş mermisi nasıl asker ve polisin iyiliği için oluyor ? Bu mu yani siyaset ? Açık açık tehdit..... Bu düşünceyi savunan aklı selim bir Türk insanı olabilir mi ?

97
1
yanıtYanıtla
Yakup Kılıç:

DELİLLERİ EVİNE GÖTÜRÜP SAKLAMIŞ İŞTE.DELİLLER KORUMAYA ALINIR EMNİYETTE TUTULUR. senin gibi,TÜRK DÜŞMANI OLUNCA NORMALDİR.

77
5
yanıtYanıtla
Taner 35:

Şimdi merak ettim, kaftancioglunun evinde neler var acaba ...

77
4
yanıtYanıtla
Orhan Dik :

Velevki hadi inandık; bu da kötü değil mi? Adli tabipin iş yerinde, dolaplar ve sıvılar içerisinde, mermilerin ise kilitli dolap arkasında durması gerekirken, neden bunlar evinde bulunuyor? Zaten bu bile 20 yıl hapis sebebi. Emin misiniz bu savunmaya?

70
4
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Bana da dedemden bazuka mermisi kalsa sıkıntı olur mu acaba ? :D

56
3
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Artık içerde sızlanırsın görürsün iyimi neymi

47
4
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title