Haberler

Site otoparkını mezbahaya çevirmişler! Tamı tamına 1,5 ton et ele geçirildi

Güncelleme:

Bursa'da bir sitenin otoparkında kaçak et kesimi yapıldığı ve depolandığı ihbarını alan ekipler, düzenledikleri baskında 1,5 ton et ele geçirdi.

Bursa'da bir sitenin atıl vaziyetteki otoparkında, kaçak kesilmiş 1,5 ton et ele geçirildi. Bir bölümü çürüyen ve kokan etler, belediye ekiplerince imha edildi.

BİNA GİRİŞİ MEZBAHAYA ÇEVRİLMİŞ

Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi Uludağyolu Caddesi üzerindeki bir sitenin altındaki otopark alanında, kaçak et kesimi yapıldığı ve depolandığı ihbarı üzerine Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, adrese gitti. Binanın girişindeki alanın mezbahaya dönüştürüldüğü tespit edildi.

TAMI TAMINA 1,5 TON ET ELE GEÇİRİLDİ

Alandaki 9 dolap içerisinde çok sayıda karkas halde koyun eti bulunurken, bidonlar ve kovalar içerisinde de ne eti olduğu tespit edilemeyen çürümüş kıyma ve parça etler ele geçirildi. İnsan sağlığına ve tüketime uygun olmayacak şekilde kesimi ve depolaması yapılan 1,5 ton et, olay yerine getirilen çöp kamyonlarında imha edildi. O anlar da belediye ekipleri tarafından görüntülendi.

YER SAHİBİNE 150 BİN LİRA CEZA

İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce, kaçak etlerin kesiminin yapıldığı ve depolandığı yerin sahibine, ruhsatsız faaliyet gösterdiği için 150 bin lira ceza uygulandı.

İşte olay yerinden kareler;

Site otoparkını mezbahaya çevirmişler! Tamı tamına 1,5 ton et ele geçirildi

Site otoparkını mezbahaya çevirmişler! Tamı tamına 1,5 ton et ele geçirildi

Site otoparkını mezbahaya çevirmişler! Tamı tamına 1,5 ton et ele geçirildi

Site otoparkını mezbahaya çevirmişler! Tamı tamına 1,5 ton et ele geçirildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bursa Çevre Suç Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (21)

Alkurt:

Ekiplerimizden Allah razi olsun, iyi ki yakalamissiniz.

319
15
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

Neden düşünmezsiniz bu hale niye geldik.Neden aklınızı kiraya verirsiniz.

202
40
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

Aklını kiraya verenler ben hala ayda 6-7 kg et alabiliyorum,ben uyarmakla mükellefim ,aklını kiraya verenler düşünüp dursun

yanıt89
yanıt32
Bidüşün:

Ali 4 kilo al 2 kiloda alamayana dağıt, millete akıl verme et ver

yanıt49
yanıt89
beyoglu beyoglu:

beyin pixsel i ölmüş ali ne anlatıyon la

yanıt14
yanıt17
Ali Yeğin:

Et fiyatları arşa çıkarsa daha neler göreceğiz.

156
21
yanıtYanıtla
ibrahim sarı:

Devlet et fiyatlarına müdahale etmezse daha ne etleri yeriz. Bir çözüm yolu yokmudur. İthalat mı yapılacak, Devlet büyük çiftlikler mi kuracak ne yapacaksa yapsın artık. Ama lütfen bu işi aracı kişilere vermesin çünkü o kişi önce cebim diyor

104
14
yanıtYanıtla
TUĞBA ÖZYILMAZ:

sorun etın yuksel yada ucuz olması degıl sahtekar ve dolandıırcılar herdaım vbardır ısterse et ucuz olsun ahlak sıfırsa sahtekarlar kacakcılıktan mılletın saglıgını bozacak urunlerden asla vazgecmez fırsatcılar herdaım olacak millet gözünü dort atsın zaten pıyasa fıyatı bellı pıyasa fıyatının altında cok ucuza ed satılıyorsa et alacaklar bin düsünsün nıye bu et ucuz kardesım at esek domuz etımı dıye sorgula

yanıt5
yanıt2
Erkan Can :

etin iyi mi kötü mü olduğunu da vatandaş ayıracaksa devlet neden var ? medeni,refah seviyesi yüksek ülkelerde neden böyle sahtekarlıklar yapılmıyor ? ceza var,denetim var,liyakat var.. en önemlisi sayın tuğba hanım eğitim ve ahlak cocukluktan itibaren devlet eliyle okullarda aşılanıyor.. her sene sistemi değiştirip,koltuk kaygısıyla cahil nesiller yetiştirmiyor hukumetler.!

yanıt3
yanıt2
Dr.Kimbel:

Mazot fiyati artti yem fiyati uctu inekler günde 30 litre mdzot iciyor

75
10
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title