Haberler

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

Güncelleme:

Eski manken Deniz Akkaya, telefonunu aldığı için 16 yaşındaki kızı tarafından şiddete maruz kaldığını ve kendisini balkona kilitlediğini söyledi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yapılan incelemenin ardından çocuğu koruma altına aldı ve gerekli psikolojik desteği vermeye başladı.

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada telefonunu aldığı için 16 yaşındaki kızı tarafından şiddete maruz kaldığını ve 1,5 saat kendisini balkona kilitlediğini söyledi. Olayın ardından devreye giren bakanlık, yapılan incelemenin ardından çocuğu korumaya aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Akkaya'nın kızını için gerekli psikolojik desteği de vermeye başladı.

AKKAYA: KIZIMI KENDİM YOLLADIM, BURNU SÜRTSÜN

Kızının devlet korunmasına alınmasının ardından X hesabından video yayınlayan Deniz Akkaya "Polisi aramak zorunda kaldım, 1 saat 45 dakika balkonda mücadele verdim. Salak salak yorumlar yapmayın. Kendi rızamla ben gönderdim çocuk esirgemeye. Burnu sürtsün diye. Kendinize gelin" dedi.

"KIZIM BANA SALDIRDI, BALKONA KİLİTLEDİ"

Kızıyla yaşadığı olayı X hesabından anlatan Deniz Akkaya şu ifadeleri kullandı: "1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü. Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum. Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1,5 saat balkona kilitledi. Komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım."

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

"ERGENLİĞİNİN ARKASINA SAKLANMASINA İZİN VERMEYECEĞİM"

"Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim. Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin. Bazı gerizekalılar benim hayatımı yaşamazken boş yapıyor! Beni saatlerce balkona kilitleyen kızım, polisleri aramaya cesaret edemez derken aramam neticesinde gelen ekiplere çıkardığı zorluk yetmedi birde beni dövdü diyerek itibar suikastine geçti. Ben bu hayatı, birileri üstünde tepinsin diye inşa etmedim. Bilip bilmeden bu hayatı yorum yapmayın!"

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

"ANNELİĞİMİ SORGULARSANIZ AKLINIZI ALIRIM"

Paylaşımların ardından anneliğinin sorgulandığını ve olayın karakolda bittiğini söyleyen Akkaya, "Haddinizi bileceksiniz. Benim sayfama anneliğimle ilgili yorum yapamazsınız. Aklınızı alırım. Her türlü aklınızı alırım. Kanunlu, kanunsuz. Benim canımı sıkmayın. Benim kızım, korkunç bir adamdan. Bu ülkede ilk para aklayanlardan biri, kötülükte sınır tanımayan biri. Ben kızımı Türkiye'nin en iyi okullarında okuttum. Anneliğime laf edenin alnını karışlarım" ifadelerini kullandı.

Bakanlık, Deniz Akkaya'nın kızını koruma altına aldı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Medya Deniz Akkaya Magazin Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (43)

Ütopik Yorumcu:

Allah yardımcısı rabbim kimseyi evladiyla sinamasin üzücü bir durum

740
7
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Amin.Hele bu zamanda hem de kız çocuğu annesi ve de tek başına.Şimdikiler başına buyruk.Bunlarla başa çıkmak çok zor.

yanıt320
yanıt4
yanık kremi:

üzücü olmasına üzücü katılıyorum, allah kimsenin başına vermesin de ablamız da desteği devlete kitlemiş sanki.. kendi imkanları ile pekala özel bir rehabilitasyon merkezinde gerekli terapiyi alabilirlerdi..

yanıt1
yanıt0
Maksut Güleç:

Allah kimseyi evladı ile sınamasın. Bilmeden ayıplayanın da başına gelsin.

427
14
yanıtYanıtla
mehmet arif inci:

En iyisi olmuş sonra kız evden kaçacak başına bişeyler gelecek suçlu annesi olacak . Çocuk yapmak çok kolay ama şu dönemde çocuk yetiştirmek de çocuğu eğitmek de zor

386
1
yanıtYanıtla
Murat Celik:

zordur kız çocuğu büyütmek Allah kolaylık versin

323
8
yanıtYanıtla
Bulent Uluer:

Bizde bir laf vardır. Malın sahibi , çocuğun babası başında olacak derler. Deniz Akkaya 16 yaşındaki çocuğa , bu kadar yüz verirsen, olacağı bu.!

113
87
yanıtYanıtla
Özlem Erdemir:

Tamam böyle birşey yapıyorsun evladın için ama hani neden bunu yayıp kızını rencide ediyorsun milyonlara

98
77
yanıtYanıtla
Cevap :

Size ifitra atılsa süt dökmüş kedi gibi susar mısınız ?

yanıt94
yanıt11
bozacı:

KESİNLİKLE ANNE DE BAKANLIK KORUMASINA ALINMALI

128
25
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title