Haberler

Alaşehirli Kadınlar'ın Manisa Gezisi

Güncelleme:

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Alaşehir'den gelen kadınlar Manisa'da ağırlandı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin Manisa Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleştirdiği 'Haydi Kadınlar Manisa'ya' projesi kapsamında Alaşehir'den gelen kadınlar Manisa'da ağırlandı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da verilen çay molasında kadınlarla bir araya geldiler ve alkışlar eşliğinde coşkuyla karşılandılar. Başkan Ergün'ün hizmetlerini beğendiklerini dile getiren kadınlar proje kapsamında Manisa'yı gezme fırsatı bulduklarını söyleyerek, misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

Alaşehirli Kadınların Manisa turundaki ilk durağı Manisa Belediyesi tarafından kente kazandırılan Atatürk Gençlik Merkezi oldu. Kadınlara Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu, gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz ile Kadın Meclisi Üyelerinden Yazgül Gültekin eşlik etti. Atatürk Gençlik Merkezi'nin ardından kadınlar, programın sabahki bölümünü Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nu gezerek tamamladı.

Kadınların Başkanlarla Coşku Dolu Buluşması

Manisa Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde verilen öğle yemeğinde ağırlanan kadınlar yemek sonrasında sırasıyla Mevlevihane, Sultan Cami ve Muradiye Camii'ni gezdi. Sultan Kafe'de verilen çay molasında Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ve Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban'ı alkışlar eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılayan kadınlar, kente kazandırılan hizmetleri yakından görme fırsatı buldukları için Ergün'e teşekkürlerini sundular. Başkan Cengiz Ergün, Alaşehir'den gelen kadınları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade edip, "hoş geldiniz" diyerek başladığı konuşmasında, "Haydi Kadınlar Manisa'ya Projesi'ne katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bu Projemiz kapsamında bugüne kadar 10 bine yakın bayanımızın Manisa'ya gelmesini sağladık. Sizlerin de bu proje kapsamında Manisa'ya gelmekten mutlu olduğunuza inanıyorum. Kent Konseyi Kadın Meclisimiz hiçbir siyasi ayrımcılık yapmadan her görüşten kadınımıza projemizde yer verdi ve bu projenin başarıya ulaşması için ellerinden geleni yaptı. Bu anlamda onları kutluyorum. Amacımız 'Manisa Değişiyor' sloganı ile yaptığımız işlerin ve kentimize kazandırdığımız hizmetlerin vatandaşlarımız tarafından görülmesini sağlamak, Şehzadeler Şehri olması sebebiyle Manisa'nın tarihi camilerini ve külliyelerini tanıtmak. Sizlerle bir araya gelmekten mutluyum. Sağlıkcakla kalın! Her şey gönlünüzce olsun! Hepinize huzurlu bir yıl diliyorum" diye konuştu.

Başkan Ergün'ün konuşmasının ardından Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban da "Haydi Kadınlar Manisa'ya projesi kapsamında bizleri bugün misafir eden Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve sevgili ekibine teşekkürü borç biliyorum. Alaşehir sakinleri olarak Manisa'da 4 yıl 10 aydır görevde olan Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün Manisa'da şehircilik anlamında gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerin neler olduğunu bizzat canlı olarak yakından görmek anlamında buraya teşriflerinizi istemiştik. Sizler de bizi kırmadınız, geldiniz. Ben inanıyorum ki gezdiğiniz ve gördüğünüz yerlerde modern belediyecilik adına nelerin yapılabileceği ve halkın istekleri doğrultusunda nelerin ortaya koyulabileceği anlamında en güzel örnekleri bizlere vermiş olan Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün, önümüzdeki süreçte de Allah nasip ederse Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizlerle beraber daha nice hizmetlere imza atmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum" diye konuştu. Daha sonra Başkan Cengiz Ergün ve Alahşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Alaşehirli Kadınlarla beraber objetiflere gülümseyerek anı ölümsüzleştirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ülgür Gökhan Cengiz Ergün Alaşehir Güncel Haberler

title