Haberler

Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nden Taşındı

Güncelleme:

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görevinin bitmesine rağmen yaklaşık 8 aydır kaldığı Cumhurbaşkanlığı'na ait Tarabya Köşkü'nden taşındı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarabya Köşkü'nden taşınarak Beyoz'daki villasına yerleşti.

Geçtiğimiz hafta içi Tarabya Köşkü'nden taşınan Abdullah Gül ve Hayrünnisa Gül çiftinin yeni ikametgahları Beykoz'a bağlı Kavacık'taki boğaz manzaralı villa oldu. Görev süresi 28 Ağustos 2014'te dolan Gül'ün taşınması, villada gerçekleştirilen inşaat ve tadilat çalışmaları ile güvenlik için yapılan otomasyon işlemlerinin uzaması nedeniyle gecikti.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA SESSİZ SEDASIZ TAŞINDILAR

Çalışmanın sona ermesi ve villanın oturmaya hazır hale gelmesinin ardından ilk olarak eşyalar taşındı. Eşyaların konulmasının ardından Gül çifti, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni ikametgahlarında oturmaya başladı. Öte yandan sitenin girişine Gül'ün korumaları için yeni bir güvenlik kulübesi yapıldı. Villanın çevresinde bugün de hareketlilik olduğu görüldü. Bahçede çalışmalar devam ediyor.

Gül, Tarabya köşkünde kalmasına yönelik eleştiriler üzerine masrafları kendisinin karşıladığı yönünde açıklama yapmıştı.

KATAR'A UÇUYOR

Öte yandan Abdullah Gül'ün bu akşam saatlerinde Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani'nin davetlisi olarak Katar'a gideceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hayrünnisa Gül Abdullah Gül Beykoz Katar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

UMUZSUZ:

SAYIN ABDULLAH GÜL KAYSERIYE HACI BABANIN YANINA DÖNSEN DAHA IYI OLUR CÜNKÜ SENDEN BIR HAYIR GÖRMEDIK ÖNÜNE GELEN EVRAKLARA IMZA ATTIN , UZAKTAN KUMANDA GIBI GÖREV YAPTIN KUKLAYDIN

27
5
yanıtYanıtla
AKP holdinglereDolandırılan vatandaşlar:

Milyonlarca vatandaşlarımızı din sömürüsü ve sahtekarlıklarla dolandıran yeşil sermaye holdinglerini hukuksuz aklamaya çalışa AKP iktidarına bimcumhur başkanı olarak adaletli bir çözüm talebinde buluna bilirdi , fakat bu adaletsizliğe sesini çıkartmadı sayın Abdullah gül .

15
9
yanıtYanıtla
ceyda:

yani şahsen ben inanmıyorum bir insanın maaşla böle yerler satın alması mümkün değil.

21
2
yanıtYanıtla
berrak:

seviyoruz seni cumhurbaşkanım

4
18
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

DELİKANLI ADAM OLAMADIN GİTTİ. ONCA ZULME HIRSIZLIĞA SESSİZ KALDIN. HAKSIZLIK KARŞISINDA SESSİZ DURAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.

16
5
yanıtYanıtla
şerwan:

biraz daha kalsaydı nede olsa beleşe alıştılar yazık oldu

19
2
yanıtYanıtla
Bozoklu halukmobilWeb@haberler.com:

Devlet sahipsiz millet sahipsiz. Adama 60 binlira maaş yirminin üstünde hizmetçi 100 civarında koruma onlarca makam aracı birde üstüne beleş köşk. Hamdolsun allah verdikçe veriyor

18
2
yanıtYanıtla
.........:

siyaseti para icin yapti millet icin degil rte sayesinde cumhurbaskani oldu

16
4
yanıtYanıtla
cenk:

Kayip trilyonlar bu evin temeline atilmiş.

12
8
yanıtYanıtla
Mustafa kemal Çetin:

Abdullah Gül iyice düştü gözümden. ne cumhurbaşkanlığı döneminde adam gibi görev yaptı, hem taraf tuttu, akp. nin yanında yer aldı, önüne gelen her yasayı daha havada iken imzaladı. Hem de yapılan onca yolsuzluk ve hırsılığı Denetlettirmedi. Türgev gibi vakıfları, yolsuzluk yapılan belediyeleri sorgulattırmadı. Silik bir cumhurbaşkanıydı daha doğrusu

16
2
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title