Haberler

150 milyonluk liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen Talu çifti yakalandı

Güncelleme:

150 milyon liralık vurgun yapıp yurt dışına kaçtığı gerekçesiyle gündeme gelen Var Böyle Tipler kanalıyla bilinen sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu yakalandı. Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalanan çift, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

"Var Böyle Tipler" YouTube kanalında yayınladığı komedi videolarıyla tanınan Kıvanç ve Beril Talu çiftinin geçtiğimiz aylarda çevresindeki kişileri ponzi sistemiyle dolandırarak yurt dışına kaçtığı iddia edilmişti. Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Talu çifti polis ekiplerince yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILMIŞTI

Talu çifti tarafından dolandırıldığını söyleyenler geçtiğimiz aylarda Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına gelerek şikayette bulunmuştu. Şikayetler üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılmışı. Talu çiftiyle ilgili şikayet dilekçeleri adliyeye gelmeye devam ederken Cumhuriyet savcısı, çift hakkında yurt dışı çıkış yasağı talep etti. Talebi değerlendiren Sulh Ceza Hakimliği Talu Çifti hakkında yurt dışı çıkış yasağı kararı vermişti.

150 milyonluk liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen Talu çifti yakalandı

NE OLMUŞTU?

Var Böyle Tipler hesabıyla ünlenen Kıvanç Talu ve eşi Beril Koç Talu'nun reklam kampanyası bahanesiyle yakın çevresinden 150 milyon TL toplayıp Portekiz'e kaçtığı ileri sürülmüştü. Hesaplarını kapatan çiftten günlerce haber alınamayınca mağdurlar harekete geçmişti.

150 milyonluk liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen Talu çifti yakalandı

Orta okul arkadaşıyla ses kaydı ortaya çıkan Beril Koç Talu ile Kıvanç Talu'nun yardımcılarına arabası ile evini sattırdığını iddia edilmişti. Öte yandan çiftin şoförlerini de 1 milyon TL dolandırdığı iddialar arasındaydı. Çiftin kaçmadan önce aralarından Kenan Doğulu'nun da bulunduğu arkadaşlarına veda partisi verdiği de öğrenilmişti.

150 milyonluk liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen Talu çifti yakalandı

150 milyonluk liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçtıkları iddia edilen fenomen Talu çifti yakalandı

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Sabiha Gökçen Havalimanı Sosyal Medya Kıvanç Talu Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (10)

Halo Dayı:

Maşallah ülkenin dolandırıcısı bitmiyor yiyen yiyene. Yazıklar olsun size.

238
3
yanıtYanıtla
Gökhan Akgül:

İŞ BAŞTAN KOKARMIŞ HOCAM. İMAM SELAM VERMEZSE CEMAAT ALMAZ.. EDEP BİLE AİLE İÇİNDE BÜYÜKLERDEN BAŞLAR. HIRSIZLIK BABADAN EVLADA GEÇER EVLATTAN BABAYA DEĞİL...

yanıt59
yanıt10
Gökhan Akgül:

İLAHİ İLİM VE İRFANDAN UZAK NESİL YETİŞTİĞİ ZAMAN, O ASIR BİLİN Kİ ARSIZLIKLA GEÇER. 1 SENEDE BOZULMADI BU TOPLUM. BİR ASIR DA DA DÜZELMEZ.

yanıt27
yanıt4
Karaman Tarik:

Fenomenler mi Hırsız?! yoksa Hırsızlar mi Fenomen ?! Anlamadım gitti !!!!

175
2
yanıtYanıtla
Ayhan Mustafa:

Balik bastan kokar Karaman Tarik..

yanıt38
yanıt16
Recep:

Nasıl bir yakın cevreleri varsa 150 milyon çıkartmışlar, bizim yakın cevreden bin lira alamayız.

104
2
yanıtYanıtla
siyah.beyaz:

bakalım içerdede soytarılık yapabilcekmisin.. elinize sağlik Türk polisim.

63
6
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Cinayet, hırsızlık, arsızlık, haksızlık, yolsuzluk, bu ülkede bir tane güzel şey duymayacak mıyız Allah aşkına

40
3
yanıtYanıtla
apolat:

ben anlamadımki bu kadar aptallık nasıl yapılabiliyor, biri çıkıp internette soytarılık yapıyor millette para veriyor. Öbürü fon kurdum diyor güya milletin akıllı ünlüleride parasını veriyor kaptırıyor :)) Allah akıl fikir versin, Milletçe eğitim eksikliğimiz var, hem ilmi hem ahlaki

28
0
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

tiplere bak tiplere..

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title