Haberler

Gamer'ları sevindirecek haber! Adidas, Xbox'tan ilham alarak özel spor ayakkabı tasarladı

Güncelleme:

Microsoft, sınırlı sayıda üretilecek Xbox spor ayakkabılarını tasarlamak için Adidas ile iş birliği içerisine girdi. Bu iş birliğiyle kapsamında Adidas, Xbox konsolunun orijinal sürümünden bu yana geçen 20. yılına özel bir ayakkabı tasarladı. Xbox'tan ilham alınan ayakkabılar bu yıl içerisinde satışa sunulacak.

Xbox tarafından Adidas Originals-20 Years of Play başlıklı lansmanın fragmanı yayınlandı. 2000'li yılların başında ilk Xbox konsolunun lansmanını yaptığında en yaygın olan oyun ve kaykay kültürünü ele aldılar. Xbox'ın yayınladığı videoda 2001 yılına dair eski filmlerle kaydedilmiş tarzda Xbox 20th Forum Tech Spor ayakkabıyla kaykay süren ve xbox'ın halo temalı ilk konsolunda oyun oynayan gençler yer alıyor.

Adidas, Xbox'dan ilham alarak spor ayakkabı tasarladı

"BU, ADIDAS İLE ORTAKLIĞIMIZIN SADECE BAŞLANGICI"

Xbox, internet sitesinde Adidas ile ortaklığına dair paylaştığı metinde şu sözlere yer verdi:

"Bu, Adidas ile ortaklığımızın sadece başlangıcı ve önümüzdeki birkaç ay boyunca, bu yılın sonlarında hayranlarımız tarafından satın alınabilecek ilk spor ayakkabı da dahil olmak üzere geçmiş ve şimdiki Xbox konsol nesillerinden ilham alan ek spor ayakkabıları piyasaya sürülecek."

"Xbox'ı dünya çapında aileniz ve arkadaşlarınızla oynamak için en iyi yer haline getirdiğiniz için topluluğumuza teşekkür ederiz. 20. yıldönümümüzü sizinle ve Adidas ortaklığımızla kutlamaya devam edeceğimiz için heyecanlıyız"

Gamer'ları sevindirecek haber! Adidas, Xbox'tan ilham alarak spor ayakkabı tasarladı

DAHA ÖNCE DE NIKE İLE ANLAŞMIŞTI

Adidas'ın çıkardığı ayakkabı Microsoft'un Xbox bölümünden gelen ilk ayakkabı çabası da değil, çünkü yıllar önce Halo 4'ün piyasaya sürülmesini kutlamak için Globe ile işbirliği yaptı. Nike ile yapılan bir ortaklık ise karanlıkta parlayan bir çift Xbox Air Jordan üretmişlerdi.

Discord sunucumuza katılmak için tıklayınız

SINIRLI SAYIDA ÜRETİLECEK

Microsoft'un hediyeleri vermek için kullanacağı sınırlı sayıda üretilen bir spor ayakkabı gibi görünse de, bu yılın sonlarında satın alınabilecek ayrı bir Xbox esintili spor ayakkabı da olacak. Xbox pazarlama müdürü James Monosmith, "Bu, Adidas ile ortaklığımızın sadece başlangıcı ve önümüzdeki birkaç ay boyunca, bu yılın sonlarında hayranlarımız tarafından satın alınabilecek ilk spor ayakkabı da dahil olmak üzere geçmiş ve şimdiki Xbox konsol nesillerinden ilham alan ek spor ayakkabılar satışa çıkacak."

Adidas, Xbox'dan ilham alarak spor ayakkabı tasarladı

Adidas, Xbox'dan ilham alarak spor ayakkabı tasarladı

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Halo Infinite Xbox One Xbox 360 Adidas Nike xbox Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte, MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title