Haberler

    Galatasaray Tokatspor Maçı Hangi Kanalda Ne Zaman Saat Kaçta?

    Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta karşılaşmasında Tokatspor'a konuk olacak.

    Ziraat Türkiye Kupası A ve B gruplarında 5. hafta maçları, Çarşamba ve Perşembe günleri oynanacak. DEvre arası flaş transferlere imza atan Galatasaray, Çarşamba günü deplasmanda Tokatspor'a konuk olacak. Hakem Özgüç Türkalp'ın düdük çalacağı karşılaşma, saat 14.00'te başlayacak, Atv televizyonundan canlı olarak yayınlanacak.

    FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, haftanın öne çıkan istatistikleri arasında Galatasaray'ın Bursaspor ile oynadığı maçta 3 gol atan Wesley Sneijder'in performansı anlatıldı.

    Sneijder'in fotoğrafına yer verilen FIFA'nın haberinde, Hollandalı oyuncunun kariyerinde ikinci kez "hat-trick" yapmayı başardığı, ilkinin ise 4 Şubat 2007'de Ajax'ın Feyenoord'u 4-1 yendiği maç olduğu hatırlatıldı.

    Galatasaray'ın bu galibiyet sayesinde lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını azalttığı ve 29 yaşındaki oyuncunun Bursaspor maçından önce oynadığı 7 maçta sadece bir kez fileleri sarstığı belirtildi.

    Haberde, Galatasaray'ın bu sezon aldığı en farklı galibiyetin Bursaspor maçı olduğu ve sarı-kırımızılı ekibin Spor Toto Süper Lig'de en son 2008'in şubat ayında Manisaspor'u 6-3 yenerek aynı sayıda gole ulaştığı bilgisine de yer verildi.

    Kırmızı siyahlılar ile genç oyuncu için masaya oturuldu. “Kayseri’ye Salih için verdiğiniz paranın aynısını isteriz” cevabı üzerine bu transfer yeni sezona kaldı.

    Ara transferin hızlı takımı Galatasaray, son gün Turgut Doğan Şahin’i Gaziantepspor’dan resmen istedi. Ancak kırmızı siyahlılardan gelen yanıt ve transferin son saatlerine girilmesi nedeniyle iş gerçekleşmedi...

    Galatasaray’ın, Gaziantepspor ile deplasmanda oynadığı maçta çok başarılı bir performans sergileyen ve Mancini’nin bir anda gözdesi olan Turgut Doğan Şahin, İtalyan hoca tarafından Antalyaspor maçında da özel olarak izlettirildi.

    Mancini, “Geleceği çok parlak ve yetenekli bir futbolcu” diyerek Turgut Doğan Şahin’in alınmasını istedi.

    Şartlar ağır geldi

    Pazartesi günü genç oyuncu için Gaziantepspor’un kapısı çalındı. Şartlar soruldu. Ancak Gaziantepspor, Turgut için Galatasaray’dan 4 milyon Euro bonservis bedeli istedi ve “Salih Dursun için Kayserispor’u bu kadar para verdiniz. Turgut için de bu rakamı vermelisiniz” deyip pazarlık yapmadılar.

    Paranın, fazla gelmesi üzerine Mancini’nin ısrarla kadroda görmek istediği ve çok beğendiği Turgut Doğan Şahin’in transferi sezon sonuna kaldı.

    GALATASARAY'IN KADROSU BELLİ OLDU

    Türkiye Kupası'nda Tokatspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Mancini, Bursaspor maçından kadroya sadece Ceyhun'u dahil etti.

    GALATASARAY'IN YENİ TRANSFERLERİ LİSTEYE DAHİL EDİLDİ

    Öğleden önce yaptığı antrenmanla Tokatspor maçının hazırlıklarını tamamlayan ve öğleden sonra da özel bir uçakla bu kente giden kafileye yeni transferlerden Alex Telles, Burdisso, Veysel Sarı da dahil edildi.

    DROGBA SNEİJDER KADRODA YOK

    Teknik Direktör Roberto Mancini'nin Tokatspor maçı kadrosuna almadığı, Drogba, Sneijder, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Muslera, Eboue, Melo gibi yıldız oyuncuların İstanbul'da bırakılmasına ise en çok Tokatspor yönetimi üzülecek.

    Gruplarda Galatasaray'la eşleşen Tokatspor yönetimi yarın oynanacak maç öncesinde sarı-kırmızılı yönetime gönderdiği davet mektubunda Galatasaray'ı, yönetimini ve dünyaca ünlü yıldızlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını dile getirmişlerdi.

    Galatasaray kafilesinde, Bursaspor maçında ilk 11'de oynayan Muslera, Hakan Balta, Semih Kaya, Eboue, Sabri, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba ve Burak Yılmaz yer almazken; yeni transferler Telles, Burdisso, Hajrovic, Salih Dursun, Koray Günter, Veysel Sarı, Umut Gündoğan ve Lucas Ontivero kendilerine yer buldu.

    GALATASARAY'IN TOKATSPOR KAFİLESİ

    "Tokatspor maçının kadrosunda şu oyuncular yer aldı: Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Aurelien Chedjou, Yekta Kurtuluş, Ceyhun Gülselam, Emre Çolak, Umut Bulut, Veysel Sarı, Salih Dursun, Emre Can Coşkun, Koray Günter, Guillermo Burdisso, Alex Telles, İbrahim Coşkun, Izet Hayrovic, Umut Gündoğan, Lucas Ontivero, Berk İsmail Ünsal."

    ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA DİĞER KARŞILAŞMALAR

    Ziraat Türkiye Kupası A ve B gruplarında 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupada 5. haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:

    A Grubu

    5 Şubat Çarşamba:

    20.30 Akhisar Belediyespor- Eskişehirspor : Süleyman Abay

    6 Şubat Perşembe:

    19.00 Sivasspor-Bursaspor: Mustafa İlker Coşkun

    B Grubu

    5 Şubat Çarşamba:

    14.00 Tokatspor-Galatasaray: Özgüç Türkalp

    18.00 Medical Park Antalyaspor-Elazığspor: Barış Şimşek

    PFDK'dan Galatasaray'a ceza

    Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray'la birlikte üç Süper Lig kulübüne 80'er bin lira para cezası verdi.

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) bugünkü toplantısında alınan kararlar şöyle:

    ESKİŞEHİRSPOR Kulübünün, 29.01.2014 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - BURSASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı takdiren 80.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

    2- BURSASPOR Kulübünün, 29.01.2014 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - BURSASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı takdiren 80.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada BURSASPOR Kulübü sporcusu FERHAT KİRAZ'ın, rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 8.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

    3- GALATASARAY A.Ş.'nin, 29.01.2014 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - SANICA BORU ELAZIĞSPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin kupa kategorisi içerisinde gerçekleştirilen 2. ihlal olmasından dolayı takdiren 80.000. -TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

    4- TOKATSPOR Kulübünün, 29.01.2014 tarihinde oynanan TOKATSPOR - MEDICAL PARK ANTALYASPOR Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 8.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

    5- BALIKESİRSPOR Kulübü sporcusu MUSTAFA GÜRLER'in, 28.01.2014 tarihinde oynanan BALIKESİRSPOR - SAKARYASPOR A.Ş. A2 Ligi müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    6- BAYRAMPAŞA SPOR Kulübü sporcusu ZAFER ERGİN'in, 28.01.2014 tarihinde oynanan DERİNCE BLD.SPOR - BAYRAMPAŞA A2 Ligi müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

    7- SANICA BORU ELAZIĞSPOR Kulübü sporcusu ÖMER YILDIZ'ın, 28.01.2014 tarihinde oynanan SANICA BORU ELAZIĞSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. A2 Ligi müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik ihraç öncesi ve ihraç sonrası sportmenliğe aykırı hareketi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 7 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir.

    Drogba GALATASARAY'dan ayrılacak mı?

    Galatasaray'ın sözleşmesini uzatmadığı Didier Drogba'nın, ABD Major Lig takımlarından Seattle Sounders ile görüştüğü ve iki yıllık anlaşmaya vardığı iddia edildi.

    Geçtiğimiz günlerde ABD'ye giden Fildişi Sahilli yıldızın Seattle'da emekli ünlü basketbolcu Gary Payton'la görüştüğü ve aynı zamanda Sounders takımı yetkilileriyle de transfer görüşmeleri yaptığı belirtildi. Seattle Sounders takımını yakından takip eden ABD'li Mike Standish'in twitter adresinden Galatasaray'a yakın kaynaklara dayandırarak verdiği bilgilere göre sezon sonunda Drogba'yla yollar ayrılacak ve yıldız futbolcu Seattle Sounders forması giyecek.

    Galatasaray'ın bir türlü sözleşmesini uzatmadığı Drogba'nın sarı-kırmızılı takımı daha fazla beklemeyerek ABD kulübüyle prensipte iki yıllık anlaşmaya vardığı, henüz imzaların atılmadığı öğrenilirken, bu anlaşmanın Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Chelsea ile oynayacağı maçların ardından açıklanmasının beklendiği kaydedildi.

    ABD Major Lig'de yeni sezon Mart ayının başında başlayarak, Ekim ayının sonuna kadar devam edecek. Sounders takımı geçen sezon konferansını dördüncü sırada tamamlamış ve play-off'a kalmıştı ancak play-off'ta Portland Timbers'a elenmişti.

    GALATASARAY taraftarının forma isyanı

    Sosyal medyaya sızan yeni sezon tasarımları sarı kırmızılı taraftarları çileden çıkardı.

    Galatasaray taraftarı sosyal medyada yayılan ve sarı kırmızılı takımın gelecek sezon giyeceği forma olduğu iddia edilen tasarımlara büyük tepki gösterdi. Üç değişik forma seçeneği arasında G.Saray ile özleşen parçalı formanın bulunmaması özellikle eleştiri oklarının odak noktası oldu.

    Dizaynlar arasında Fenerbahçe'nin klasik çubuklu formasının bir benzeri, 2009-2010 yılında kullanılan ve eleştiriler alan mor forma ve bir de beyaz forma bulunuyor. 2014-15 sezonu formaları için ortada dolaşan bir başka iddia ise sarı kırmızılıların eski patronu Fatih Terim'in mor forma için özellikle ricada bulunduğu.

    Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda yarın Tokatspor ile karşılaşacak Galatasaray takımı, Tokat'a geldi.

    Tokat Havalimanı'na özel uçakla gelen Galatasaray kafilesini, çok sayıda taraftar coşkulu şekilde karşıladı. Taraftarlar, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

    Galatasaray kafilesi, havalimanından otobüsle geniş güvenlik önlemleri altında, kamp yapacağı otele geçti. Otel önünde bekleyen sarı-kırmızılı taraftarlar, takımları lehine tezahüratta bulundu. Tokat Gaziosmanpaşa Stadı'nda oynanacak Tokatspor-Galatasaray maçı, yarın saat 14.00'te başlayacak.

    "METİN OKTAY AŞKINA"

    Formaların internette yayılmasından sonra organize olan G.Saray taraftarları sosyal medyada 'Parçalı'ma dokunma' kampanyası başlattı. Parçalı formayı Türk futbolunun Taçsız Kral'ı Metin Oktay ile özdeşleştiren taraftarlar Nike firmasından tasarımları değiştirmesini talep etti.

    Türkiye Kupası heyecanı başlıyor.Galatasaray Tokatspor maçı ne zaman? Galatasaray Tokatspor maçı hangi kanalda? Galatasaray Tokatspor maçı saat kaçta?

    Ziraat Türkiye Kupası A ve B gruplarında 5. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.

    Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, kupada 5. haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şunlar:

    A Grubu

    5 Şubat Çarşamba:

    20.30 Akhisar Belediyespor- Eskişehirspor : Süleyman Abay

    6 Şubat Perşembe:

    19.00 Sivasspor-Bursaspor: Mustafa İlker Coşkun

    B Grubu

    5 Şubat Çarşamba:

    14.00 Tokatspor-Galatasaray: Özgüç Türkalp

    18.00 Medical Park Antalyaspor-Elazığspor: Barış Şimşek

    Galatasaray, Alex Telles’in lisansını çıkardı! Sarı-Kırmızılı ekip, Brezilya Futbol Federasyonu’nda yaşanan teknik arıza nedeniyle genç oyuncunun bonservisini çıkartamamış ve Bursa maçında oynatamamıştı.Galatasaray, Alex Telles’in lisans krizini çözdü! Sarı-Kırmızılılar, bonservis konusunda bütün yükümlülüklerini yerine getirmesine rağmen, Brezilya Futbol Federasyonu’nda yaşanan teknik aksaklıklar nedeniyle lisansı çıkaramamış ve Bursaspor mücadelesinde kadroya alamamıştı.

    Galatasaray, bu konuda bir açıklamada bulunmuştu, Sarı-Kırmızılılardan yapılan açıklamada, "Alex Telles'in transferinde ödemeler de dahil olmak üzere tüm yükümlülüklerimizi zamanında tamamlamış olmamıza ve gerek eski kulübü Gremio, gerek oyuncu, gerekse Türkiye Futbol Federasyonu kendilerine düşen vecibeleri yerine getirmiş olmalarına rağmen, Brezilya Futbol Federasyonu lisans işleminin tamamlanabilmesi için gerekli şifreyi, internet sistemlerinin çökmesi gerekçesiyle yetiştirememiştir. Alex Telles, bu akşam bu nedenle hepimizin heyecanla beklediği sarı-kırmızı formayı giyme imkanından mahrum kalmıştır" denildi.

    Veysel Sarı Galatasaray’da

    Galatasaray Sportif AŞ, profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya vardığını duyurdu. Galatasaray Sportif AŞ'nin, KAP'a gönderdiği açıklama:

    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

    Profesyonel futbolcu Veysel Sarı ve kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği (Eskişehirspor) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 400.000 EUR tutarında bonservis ücreti ödenecek ve Şirketimizin halihazırda Eskişehirspor'dan olan 300.000 EUR tutarındaki alacağından vazgeçilecektir. Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

    2013-2014 sezonu 2.yarısı için : 1.350.000 TL sabit transfer ücreti ve 30.000 TL maç başı ücreti,

    2014-2015 sezonu için : 2.700.000 TL sabit transfer ücreti ve 30.000 TL maç başı ücreti,

    2015-2016 sezonu için : 2.700.000 TL sabit transfer ücreti ve 30.000 TL maç başı ücreti,

    2016-2017 sezonu için : 2.700.000 TL sabit transfer ücreti ve 30.000 TL maç başı ücreti,

    2017-2018 sezonu için : 2.700.000 TL sabit transfer ücreti ve 30.000 TL maç başı ücreti,

    ödenecektir.

    Ayrıca, Şirketimiz tarafından Futbolcuya, futbolcunun 2013-2014 sezonunda aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 10 puan elde etmesi halinde 420.000 TL , 15 puan elde etmesi halinde 280.000 TL ekstra ücret ödenecektir. 2014-2015, 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 sezonlarının herbirinde aşağıda belirtilen puan hesabı çerçevesinde 20 puan elde etmesi halinde 420.000 TL, 30 puan elde etmesi halinde 280.000 TL, 40 puan elde etmesi halinde 280.000 TL ekstra ücret ödenecektir.

    Puan hesabı aşağıdaki şekilde yapılacaktır:

    İlk onbirde yer alma= 1 (tam) puan

    Sonradan oyuna dahil olma= 0.5 (yarım) puan Onsekizlik kişilik kadroda yer alma= 0.25 (çeyrek) puan

    Çeşitli yabancı kaynaklarda yer alan bir iddiaya göre; Galatasaraylı Didier Drogba ABD MLS takımlarından Seattle Sounders ile gelecek sezon için anlaştı.

    Transferin gerçekleşmesi halinde sezonu sarı kırmızılı ekipte tamamlayacak olan Fildişili yıldız, MLS'de yeni sezonun Mart ayında başlayacak olması nedeniyle Galatasaray ile olan sözleşmesi biter bitmez ABD'nin yolunu tutacak.

    Geçtiğimiz yıl MLS için rekor bir ücretle 9 milyon dolar ödeyerek Tottenham'dan Clint Dempsey'yi transfer eden Seattle, sezonu konferans yarı finalinde elenerek noktalamıştı. Forbes verilerine göre 48 milyon dolarlık yıllık geliriyle bu alanda MLS lideri olan Seattle Sounders, gözüken o ki Dempsey transferiyle yetinmeye niyetli değil.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Türkiye Kupası Eskişehirspor Galatasaray Bursaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title