Haberler

'Size Layık Olamadım' Diye Not Bırakan Engelli Baba İntihar Etti

Güncelleme:

Adana'da engelli C.İ. akülü aracıyla geldiği Seyhan Nehri kıyısına gelip, ailesine not bırakarak intihar etti. Polisin ve çevredeki vatandaşların çabasıyla sudan çıkarılan C.İ. hayatını kaybetti.

Adana'da engelli bir kişi akülü aracıyla geldiği Seyhan Nehri kıyısında ailesine "Sizlere layık bir baba olamadım, artık bu hastalığı kaldıramıyorum" diye not bıraktıktan sonra nehre atlayarak intihar etti. Engellinin cansız bedenini polise rağmen cam silen şahıs çıkardı.

AKÜLÜ ARACIYLA NEHİR KIYISINA GELDİ

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine balı Yeni Baraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, engelli ve ileri derecede astım hastası olan C.İ (55) sabah erken saatlerde Yeni Baraj Mahallesi'nde Seyhan Nehri kıyısına akülü aracıyla geldi.

"SİZLERE LAYIK BİR BABA OLAMADIM"

Burada bir süre bekleyen C.İ ailesine "Canım çocuklarım, taçsız kraliçem, çağlayanım canım, taçsız kraliçem bitanem, gözümün nuru, canım, ciğerim, bitanem, beni affedin, sizlere layık bir baba olamadım. Artık kaldıramıyorum bu hastalığı" diye not yazdı. Engelli şahıs, daha sonra da ailesini arayıp onlara intihar edeceğini söyleyip vedalaştı. Şahıs sonra da akülü aracından kendini Seyhan Nehri'ne bıraktı.

ONDAN GERİYE AKÜLÜ ARACI VE İLAÇLARI KALDI

Ailesinin haber vermesi üzerine polis, yaptığı araştırmada akülü sandalye ve intihar notunu buldu. C.İ'den geriye akülü aracı, ailesine bıraktığı not, cep telefonu, astım hastalığıyla ilgili ilaçlar kaldığı görüldü.

SUDAN IŞIKLARDA CAM SİLEN ADAM ÇIKARDI

Hemen olay yerine dalgıç polisler çağrıldı. Polisler nehirde engelli şahsı aramaya başladı. Bir süre sonra şahsın Seyhan Nehri'nden sulama kanalına giden kapaklarda olduğu görüldü. Polis şahsı çıkarmaya giderken ışıklarda cam silerek geçimini sağlayan Sedat Doğan (37) isimli bir kişi gelerek, "Onu oradan ben çıkartırım" diyerek koşmaya başladı. Polis şahsa engel olmaya çalıştı. Ancak Doğan, tel örgülerin kenarından geçerek engelli şahsın yanına ulaştı. Doğan, kıyafetlerini çıkartıp polisin tüm uyarılarına rağmen kanala girerek şahsı sudan çıkardı.

'NABZI ATIYOR' DEDİ AMA HAYATINI KAYBETTİ

Doğan, şahsın nabzına bakarak "nabzı atıyor, bu yaşıyor" diye bağırdı. Fakat şahsın öldüğü anlaşıldı. Doğan, insanlık görevini yaptığını, sudan ne kadar çabuk çıkarılırsa yaşama şansının o kadar yüksek olacağını düşünerek suya girip çıkardığını söyledi. C.İ'nin cansız bedeni otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sedat Doğan Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (3)

sa:

allah günahlarını af etsin rahmet eylesin

18
0
yanıtYanıtla
CEKO:

Allah kimseyi şaşırtmasın zora düşürmesin çaresiz bırakmasın inşallah , , , , , AMA UNUTMAYALIM KI INTIHAR EDEN CENNET KOKUSU DAHİ GÖREMEZ VE NASIL İNTİHAR ETTİYSE NASIL ACI ÇEKTİYSE KIYAMET GÜNÜDE AYNI ŞEKİLDE SONSUZA DEK TEKRARALANARAK GEÇECEKTİR . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

8
9
yanıtYanıtla
Atilla KAR:

Allah rahmet eylesin Allah kimseyi umitsiz birakmasin. caresiz dert vermesin.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title