Haberler

Ing Emeklilik ve Anadolubank'tan Banka Sigortacılığında Önemli İş Birliği

ING Emeklilik ve Anadolubank arasında imzalanan protokolle ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünleri, Anadolubank'ın Türkiye genelindeki 116 şubesinde satılmaya başlandı.

ING Emeklilik ve Anadolubank arasında imzalanan protokolle ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünleri, Anadolubank'ın Türkiye genelindeki 116 şubesinde satılmaya başlandı. Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplasında ING Emeklilik, bu iş birliğiyle bankasürans kanal üretimini 2014 yılında büyütmeyi hedeflediğini açıkladı.

ING Emeklilik ve Anadolubank, banka sigortacılığında yeni bir işbirliğine imza attı. İki şirket arasında imzalanan anlaşma doğrultusunda Anadolubank, Türkiye genelindeki 116 şubesinde ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünlerini müşterilerine sunmaya başladı.

ING Emeklilik ile Anadolubank arasındaki iş birliğinin açıklandığı basın toplantısında konuşan ING Emeklilik Bankasürans Genel Müdür Yardımcısı Sujoy Ghosh, "Banka kanalında büyümeye önem veriyoruz. Anadolubank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sayesinde, bankasürans kanal üretimimizi 2014 yılında büyütmeyi amaçlıyoruz. Aynı zamanda halen 238 bin civarında olan BES katılımcı sayımızı da yine önümüzdeki yılsonunda artırmayı hedefliyoruz. Bireysel Emeklilik sektöründeki büyüme hedefimizi 2 ayrı büyük banka kanalıyla desteklemekten ve ürünlerimizi, daha fazla müşteriyle buluşturacak olmaktan oldukça memnunuz" diye konuştu.

Anadolubank Bireysel Bankacılık ve Sigorta'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taner Ayhan ise, "Bugün ülkemizde kişi başına düşen prim üretimi yaklaşık 150 dolar seviyesinde. Gelişmiş ülkelerde ise bu rakam 3 bin dolara kadar çıkıyor. Dolayısıyla Türkiye'de ulaşılabilecek kişi ve kurum sayısı açısından önemli bir potansiyel var. ING Emeklilik gibi değerli bir sigorta şirketiyle işbirliği yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu işbirliği sayesinde Türkiye genelindeki 116 şubemizde ING Emeklilik'in bireysel emeklilik ve sigorta ürünlerinin satışını gerçekleştireceğiz. Bu işbirliğinin, ülkemizde banka sigortacılığı alanına yeni bir soluk getirmesini umuyorum" dedi.

ING Emeklilik, Mavi Emeklilik Planı ve VIP Emeklilik Planı adında bireysel emeklilik ürünlerini Anadolubank aracılığıyla satışa sundu. Mavi Emeklilik Planı ve VIP Emeklilik Planı'nı tercih eden katılımcılar, düzenli katkı payı ödemeleriyle güvenli ve kazançlı birikim yapma fırsatı yakalarken, geleceklerini güvence altına alabilecekler.

"170 YILLIK TECRÜBE"

ING Emeklilik, 170 yıldır bankacılık, sigortacılık, servet yönetimi alanlarında, bireysel ve kurumsal müşterilere geniş kapsamlı ürünler ve hizmetler sunan, dünyanın lider finansal hizmet kuruluşlarından biri olan ING Grubu'nun bünyesinde faaliyet göstermektedir.

4 Aralık 2008 tarihinde ING Grubu'nun Oyak Emeklilik'in yüzde 100 hissesini satın almasıyla ING Emeklilik tarihçesi başlamıştır.

ING Emeklilik, 15 Kasım 2013 tarihi itibarıyla 1 milyonu aşkın müşteri sayısı ve 1 milyar 350 bin TL'nin üzerinde fon büyüklüğüyle Türkiye'nin önde gelen emeklilik ve hayat sigortası şirketlerinden biridir. ING Emeklilik, katılımcılarına karşı sözlerini yerine getiren, toplumun geneline karşı sosyal sorumluluklarının bilincinde, çalışanlarına karşı tercih edilen ve teşvik eden bir şirket olmak vizyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir.

"ÇAĞDAŞ BANKACILIĞIN TÜM GEREKLERİNE UYGUN"

HABAŞ Grubu'na bağlı bir kuruluş olan Anadolubank, Türkiye ekonomisinin temeli olarak kabul edilen küçük ve orta ölçekli işletmelere kısa ve orta vadeli işletme sermayesi ve ticaret finansman kredileri sağlıyor. Anadolubank, Türkiye'nin genç, dinamik ve yüksek gelişme potansiyeline sahip bankalarından biri. 16 yıllık geçmişinde çağdaş bankacılığın tüm gereklerine uygun bir yapılanma gerçekleştirerek performans grafiğini sürekli yükseltmeyi başardı.

Banka, uzman kadrosu, hızla gelişen fiziki ve alternatif dağıtım kanalları ve teknolojik altyapısı sayesinde uluslararası platformlarda da dikkat çekerek, başarılı pazarlama stratejisiyle güçlü bir muhabir ağı oluşturdu. Anadolubank, sunduğu uluslararası kredi fırsatlarıyla dış ticaret müşterilerine kesintisiz ve uygun koşullarda hizmet veriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Çırağan Sarayı Anadolubank Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title