Haberler

Düşler Bahçesi Hizmete Girdi

Güncelleme:

Cennetten bir köşe hayal eden ve doyumsuz cafe keyfi yaşamayı düşleyenlerin hayalleri gerçeğe dönüştü.

Gaziantep'te cafe işletmecilik anlayışına moderniz mi getiren ve yaptığı hizmetlerle müşterilerinin vazgeçilmez mekânları haline gelen Eskici Kahve evi, Düşler Bahçesiyle bir yeniliğe daha imza attı.

Zübeyde Hanım bulvarında Planetaryumun yanında hizmete giren Eskici Düşler Bahçesi'nin merdivenlerinden ilk girdiğiniz anda ışıklı havuzlarla karşılanıp modern, ferah ve huzur veren rüyalar âlemine adımladıktan sonra kendinizi muhteşem ve büyülü bir atmosferin içerisinde bulacağınız mekân, Gazianteplilerin şimdiden uğrak yeri oldu.

Kalabalık davetli topluluğunun açılışına katıldığı Eskici Düşler Bahçesinin kurdelesini Emine Oktay, Zülâl Bayrak, Ekrem Şekeroğlu ve Bilal Özbay kestiler.

OKTAY "MÜDAVİMİ OLACAKSINIZ"

Gaziantep halkına yaptığı modern cafe işletmeciliğiyle kendini tanıtan Eskici Düşler Bahçesi işletme ortağı Ahmet Oktay yaptığı açıklamada şunlara değindi;

"Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet vermektir. Yıllardır Eskici Kahve evi zincirleriyle verdiğimiz hizmetteki tecrübemize dayanarak Gaziantep'in ihtiyacı olan böyle mükemmel bir bahçenin eksikliğini giderdiğimiz için çok mutluyuz. Hiçbir maddi harcamadan kaçınmadan müşterilerimize bu tesisi kazandırmış bulunuyoruz. Şehrimizde ailelerin, arkadaşların ve dostların rahat edilebileceği ortam olması için özel tasarlanan bir mekân haline getirdiğimiz Eskici Düşler Bahçesi'ne bu zamana kadar müdavimimiz olan ve bizi bu günlere getiren müşterilerimizi özlem duyduğu bu güzel bahçemize bekliyoruz" dedi.

ÖZBAY "MUZUR VE MUTLULUK BULACAKSINIZ"

Eskici Düşler Bahçesinin bir diğer ortağı Mehmet Özbay ise şunlara değindi;

Gaziantep 'e böyle modern ve mükemmel bir tesisi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eskici Düşler Bahçesi gerek mimari yapısındaki estetikliği ile gerek kendine özel aromalı kahveleri, bitki çayları, meyve kokteylleri ve en önemlisi dünya mutfağının yanı sıra akşamları canlı müzik, Pazar günleri açık büfe kahvaltılarımızla hizmete açıldık. Ayrıca doğum gün, özel gün kutlamaları, grup toplantılarının yapılabileceği bulunmaz bir mekân. Halkımızı huzur ve mutluluk bulabileceği yeni yerimize bekliyoruz" şeklinde konuştu.

BEKİŞLİ "HİZMETİ DÜSTUR EDİNDİK"

Hizmet kelimesini kendilerine düstur edinerek iki arkadaşıyla birlikte yola çıktıklarını kaydeden Eskici Düşler Bahçesi işletmecilerinden Serkan Bekişli, "Şehrimizin en büyük cafesini faaliyete geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Avrupa'da dahi böyle güzel konsepte rastlamak mümkün değil. Eskici Düşler Kahvesi, 4 bin dört yüzü bahçe ve 600'ü kapalı alan olmak üzere toplam 5 bin metre kare alanda aynı anda 500 kişiye hizmet veren eşsiz bir yer oldu. Sıcak yaz günlerinde gündüz ağaçların gölgesinde, akşamları canlı müzik eşliğinde serinliğin tadı yaşanacak. 32 çeşit nargile aromasıyla dev ekranlarda Ligtv'de maçlar canlı olarak izlenebilecek. Eğitimli aşçılarımız şeffaf mutfağımızda sadece ülkemizin değil dünyanın değişik tatlarını hazırlayarak işinin ehli garsonlarımızın güler yüzlü servisiyle sunulacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Özbay Ahmet Oktay Gaziantep Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title