Haberler

Twitter'a geçici sınırlar getiren Elon Musk'a tepkiler çığ gibi: Siteyi kurtarın şu adamdan

Güncelleme:

Yoğun kullanım ve spam aktiviteleri gerekçe gösteren Twitter, "kullanım limiti aşıldı" hatası verip çok sayıda kişinin hesaplarına girmesini engellerken Elon Musk'tan da açıklama geldi. Geçici sınırlar uyguladıklarını belirten Twitter'ın patronu Musk, "Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet görüntüleyebilecek" dedi. Twitter'ın kararına sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Siteyi kurtarın şu adamdan" dedi.

Sosyal medya kullanıcıları, "kullanım limiti aşıldı" hatası nedeniyle Twitter'a erişim sorunu yaşarken, Elon Musk'tan da açıklama geldi. Twitter'ın patronu Elon Musk, "Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar günde 300 tweet görüntüleyebilecek." dedi. Twitter'ın kararına sosyal medya kullanıcıları sert tepki gösterdi.

Her gün milyonlarca sosyal medya kullanıcısının girdiği Twitter'da erişim sorunu yaşadı. Twitter'a girmek isteyen çok sayıda kişi, "kullanım limiti aşıldı" uyarısıyla karşılaşıp hesaplarına erişemedi. Kullanıcıların belirli bir süre içinde yaptıkları yoğun kullanım ve spam aktiviteler nedeniyle Twitter'ın böyle bir karar aldığı belirtildi.

"TWITTER'DA GEÇİCİ SINIRLAR UYGULADIK"

Sosyal medya kullanıcılarının bekleyişi devam ederken, Twitter'ın patronu Elon Musk'tan da açıklama geldi. Bir paylaşım yapan Musk, Twitter'da geçici sınırlar uyguladıklarını belirtti. Musk, şunları söyledi: "Twitter'da geçici sınırlar uyguladık. Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar günde 300 tweet görüntüleyebilecek."

Twitter'a erişim sorunu yaşandı, Elon Musk açıkladı

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ YÜKSELDİ

Twitter'ın kararına tepkiler kısa sürede çığ gibi yükseldi. Sosyal medya kullanıcıları, kararın yanlış olduğunu belirtti.

Sosyal medyadaki tepkilerden bazıları şu şekilde:

Twitter'a erişim sorunu yaşandı, Elon Musk açıkladı

Twitter'a erişim sorunu yaşandı, Elon Musk açıkladı

Twitter'a erişim sorunu yaşandı, Elon Musk açıkladı

Twitter'a erişim sorunu yaşandı, Elon Musk açıkladı

Twitter'a erişim sorunu yaşandı, Elon Musk açıkladı

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Dünya

Sosyal Medya Elon Musk Twitter Spam Teknoloji Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Nesrin Akdoğan:

Adam milyar dolarları boşamı harcadı adam haklı dağılın

0
1
yanıtYanıtla
Can Bayraktar:

Elon Musk bi eğlencemiz Twitter ımız vardı . Onuda kısıtladın .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title