Haberler

Kral Charles'ın taç giyme töreninde ilginç görüntü! Ülke basınında atılan başlık tüyler ürpertti

Güncelleme:

Kraliçe Elizabeth'in vefatının ardından tahta çıkan Kral Charles'ın taç giyme töreni Londra'da görkemli bir şekilde gerçekleşti. Westminster Abbey Kilisesi'nde gerçekleştirilen ayin sırasında kameralara yansıyan bir görüntü ülkede gündem oldu. Videoyu gören birçok kişi tören sırasında Azrail'in göründüğünü iddia etti.

Geçtiğimiz eylül ayında annesi Kraliçe II. Elizabeth'in ölümünün ardından Kral Charles resmen Kral olacak. Londra'da Westminster Abbey Kilisesi'nde gerçekleşen olan taç giyme törenine Kral Charles ve Konsort Kraliçe taç giydi.

SANİYELİK GÖRÜNTÜ GÜNDEM OLDU

İngiltere'de 70 yıl sonra ilk kez gerçekleşen törenin Westminster Abbey Kilisesi'nde yapılan ayinde ise kameralara ilginç bir görüntü yansıdı.

Taç giyme töreninde ilginç görüntü! Ülke basınında atılan başlık tüyler ürpertti

SİYAH KOSTÜMLÜ KİŞİ GEÇTİ

İngiltere tarihinde ikinci kez televizyon canlı olarak yayınlanacak olan törene katılmak için günler öncesinde hazırlık yapan konuklar, Westminster Abbey Kilisesi'ndeki yerlerini aldı. Askerin resmi geçidi sırasında o anlar tepe kamerası tarafından kayda alındı. Ancak ayin sırasında kapının arkasında beliren siyah kostümlü kişi dikkat çekti.

Taç giyme töreninde ilginç görüntü! Ülke basınında atılan başlık tüyler ürpertti

"AZRAİL GEÇTİ" BAŞLIKLARI ATILDI

Görüntü ülkede gündem olurken videoyu izleyen birçok kişi "Taç giyme töreni sırasında Westminster Abbey'de "Azrail" belirdi" yorumunu yaptı. Videoyu izleyenler korktuklarını belirtirken, kostümlü kişinin papaz olduğu kanısına varıldı.

Taç giyme töreninde ilginç görüntü! Ülke basınında atılan başlık tüyler ürpertti

Taç giyme töreninde ilginç görüntü! Ülke basınında atılan başlık tüyler ürpertti

Taç giyme töreninde ilginç görüntü! Ülke basınında atılan başlık tüyler ürpertti

Zehra Yaşık
Haberler.com - Dünya

Kraliçe Elizabeth Kral Charles Westminster Kraliçe Londra Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? SEYRAN ÖLECEK Mİ? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılıyor mu? #127916 YALI ÇAPKINI 69. BÖLÜM FRAGMAN yayınlandı mı? Tahlil nikahı nedir, hülle nedir? Tahlil nikahı nasıl yapılır, şartları nelerdir? Emekli maaşına Temmuz'da ne kadar zam gelecek? (%) Emekliler ne kadar zam alacak? Memurlar ne kadar zam alacak? (%) 4 aylık memur enflasyon farkı belli oldu mu, Temmuz'da memura ne kadar zam yapılacak? Kara Ağaç Destanı nerede çekiliyor, setleri nerede? 3-4 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Moğollar Türk mü? Moğolistan Türk devleti mi? 3-4 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (6)

metheone :

Şu seremoni bizde yapılsa ortalığı yıkarsınız. Onlar yapınca sesiniz çıkmaz.

282
63
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Kedidir kedi

146
17
yanıtYanıtla
Harun:

şu gericiliğe bakın şu yobazlara bakın neredesiniz sözde çağdaş ışıklılar

114
19
yanıtYanıtla
Harun:

Gavurda olunca, biz deki gavurlardan tık yok ... Hangi çağda yaşıyoruz bu ne gericilik bu ne yobazlık. Hani neredesiniz sözde çağdaş aydınlıklı ışıklılar...

92
13
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

bu ne ya:))) Yıl 2023 hala taç giyme töreni falan:) ))) Sonra millete demokrasi dersi verirler.

56
15
yanıtYanıtla
ilhan başer:

kesin simsonlar daha önceden bilmiştir :)

24
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title