Haberler

Kuzey Kore yeni balistik füzesinin görüntülerini paylaştı! Başkan Kim'in yer aldığı o anlar film sahnesini aratmadı

Güncelleme:

Kuzey Kore, yeni fırlattığı balistik füzenin fırlatma öncesi görüntülerini paylaştı. Başkan Kim Yong-Un ve ekibinin yer aldığı anlar ise film sahnesini aratmadı. Füzenin atılacağı alanda ekibiyle birlikte yürüyen Kim, Tom Cruise'a benzetildi.

Kuzey Kore gelen tepkilere ve uygulanan yaptırımlara rağmen balistik füze denemelerine devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2022 yılı içerisindeki 11. balistik füze denemesini gerçekleştiren ülke o anlara dair bir video yayınladı.

BİR SONRAKİ BALİSTİK FÜZE 23 MART TARİHİNDE FIRLATILACAK

Pyongyang Uluslararası Havalimanı'ndan ateşlenen füzenin Japon Denizi'nde bulunan hedefi vurmadan önce 6 bin 248 kilometre irtifaya çıktığı ve bin 90 kilometre yol kat ettiği açıklandı. Füze denemesinin ardından açıklamalarda bulunan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, "ABD emperyalistlerinin engellemeye çalıştığı füzemiz mücadeleye tamamen hazır. Güçlü nükleer savaş caydırıcılığımızı hem nitelik hem de nicelik olarak artırmaya devam edeceğiz. Son füzenin geliştirilme sürecini doğrudan yönetiyoruz ve 23 Mart'ta fırlatma için yazılı bir emri imzaladık" ifadelerine yer verdi.

Kuzey Kore yeni balistik füzesinin görüntülerini paylaştı! Başkan Kim'in halleri film sahnesini aratmadı

PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜLER FİLM SAHNELERİNİ ARATMADI

Füze denemesi sonrası paylaşılan görüntülerin film sahnesi gibi olması sosyal medyanın ilgi odağı haline geldi. Kıtalararası balistik füzenin fırlatılmasına yaklaşıldığı anlarda Kim Jong ve yanındaki askerlerin ağır çekimde saatlerine bakması ve Kuzey Kore liderinin fırlatma anında dudak hareketleriyle 'Ateş' emri verdiği kısımlar görüldü.

Kuzey Kore yeni balistik füzesinin görüntülerini paylaştı! Başkan Kim'in halleri film sahnesini aratmadı

BAŞKAN KİM TOM CRUISE'A BENZETİLDİ

Görüntülerin devamında, pilot gözlükleri ve deri ceketiyle 1986 yapımı Top Gun filminde rol alan Tom Cruise'a benzetilen Kim, füzenin fırlatılacağı alanda kurmaylarıyla birlikte yürüyüş yaptı. Yürüyüşün belli kısımlarında görüntülerin ağır çekimde gösterilmesi dikkat çekti.

Kuzey Kore yeni balistik füzesinin görüntülerini paylaştı! Başkan Kim'in halleri film sahnesini aratmadı

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tom Cruise Kuzey Kore Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

Melih Kılaç:

Adam gibi adamsın klipte mukemmel olmuş

17
11
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

başkan salla bı tane bidonun amerıkasına bol nukllerli büyük başlıklı olsun

20
5
yanıtYanıtla
Sakir Saban:

Adam acayip derecede öküze benziyor

9
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title